Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin
Bugünlük iş değil o bi haftadır yok sitemler birikti topicte görüşcez artık
I love Bonus
Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin
Merhabalarrr....😊😊😊
canım enkısa zamanda dön inşallah aramıza gelişmeleride merakla beklıyorumSelam guzrel neseli ve samimi arkadaslarim.
Benim telefonuj ekrani kirilmisti soylemistim tamirse ve elimdeki telefonu kullanmak iskence. Pcdende girmeye vaakit bulamiyorum aslinda cok gelismsler var doktor kontrollerime gittim pcden girip anlatirim detayli.
benim yoklugumu farkeden bonus ve hayriye ayrica tesekkur ederim.yazmasamda bir satir kacirmadan okuyorum ve sizin nesenize bende dahil oluyorum tek taraflida olsa:
Gelelik.kiloya 87.4 yavasladi artik
Sporda 15gunluk
450 dk yuruyus
200dk pilates
45dk aletli spor
50 dk lesie toplam 745 dk
ohhişler bitmiş spor yapılmış daha neolsunkızlar yaa çok yorgunum ben yatmak uyumak istiyorum ama kuzular bırakmıyoki yatam....sabah beri sil süpür çamaşır ütü falan derken hadi çocuklarıda yıkayayım dedim ama benim duşakabin biraz biçimsiz çok belim ağrıdı onlarla uğraşırken üstüne oturursam kalkamam diye pilateside yaptımmı şimdi dökülüyorum daha yemek bile yapmadımm kahvaltı yapıcaz artıkk...
benim canımda çokkk tatlı istiyo ne olsa yerim yani o şekilde ama yokta ordan kurtarıyorum...
.
o moti kuşuna söyle bizamet topıgıne donsun oyle dızı topıklerınde gezıp durmasıngörcez bakem
zaten nıyetlıyım canım korkma artık bızde oyle seyler olmaz
Selam guzel neseli ve samimi arkadaslarim.
Benim telefonuj ekrani kirilmisti soylemistim tamirse ve elimdeki telefonu kullanmak iskence. Pcdende girmeye vaakit bulamiyorum aslinda cok gelismsler var doktor kontrollerime gittim pcden girip anlatirim detayli.
benim yoklugumu farkeden bonus ve hayriye ayrica tesekkur ederim.yazmasamda bir satir kacirmadan okuyorum ve sizin nesenize bende dahil oluyorum tek taraflida olsa:)
Sporda 15gunluk
450 dk yuruyus
200dk pilates
45dk aletli spor
hangi diziii ki acabaaa:44:
irade sağlam diyon yaniii maşallah :)
asum naber
Şükür mutlucum iyiyim yoğun bir gün oldu biraz
Plansız misafir geldi
Ben görene kadar sen gitmişsin
uğruyom hep, eski havayı yakalamaya calışiyorum. eski gunleri okuyorum. necok yazyormusum...
Selam guzel neseli ve samimi arkadaslarim.
benim yoklugumu farkeden bonus ve hayriye ayrica tesekkur ederim.yazmasamda bir satir kacirmadan okuyorum ve sizin nesenize bende dahil oluyorum tek taraflida olsa:)
Sporda 15gunluk
450 dk yuruyus
200dk pilates
45dk aletli spor
spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
geçmiş olsun cnm habersiz bırakma bizideKizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
guzel menü afiyet olsun cnmBugunku menum..
Kahvalti oncesinde 3 kuru kayisi 1 kuru incir yedim (sindirim problemi yasiyorum)
Kahvalti
1 kase nesfit
Ogle
Kepek ekmekli tost
Elma
Aksam
Firinda kabak mucver
2 kasik yogurt
hoşgeldinnSelam guzel neseli ve samimi arkadaslarim.
Sporda 15gunluk
450 dk yuruyus
200dk pilates
45dk aletli spor
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]250 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banusununuçmelegi[/TD]
[TD]350 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]940 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... banusununuçmelegi
Haftanın spor üçüncüsü...... Gokce_Iremim:124::124:
2 miil leslie tamamdırayy kızlar benım 1 tane etegım kalmıştı olan oda olmaz olmuş acayıp bollaşıyor
Havan batsın
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?