Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa çok yorgunum ben yatmak uyumak istiyorum ama kuzular bırakmıyoki yatam....sabah beri sil süpür çamaşır ütü falan derken hadi çocuklarıda yıkayayım dedim ama benim duşakabin biraz biçimsiz çok belim ağrıdı onlarla uğraşırken üstüne oturursam kalkamam diye pilateside yaptımmı şimdi dökülüyorum daha yemek bile yapmadımm kahvaltı yapıcaz artıkk...

benim canımda çokkk tatlı istiyo ne olsa yerim yani o şekilde ama yokta ordan kurtarıyorum...

çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah....

Selam guzel neseli ve samimi arkadaslarim.
Benim telefonuj ekrani kirilmisti soylemistim tamirse ve elimdeki telefonu kullanmak iskence. Pcdende girmeye vaakit bulamiyorum aslinda cok gelismsler var doktor kontrollerime gittim pcden girip anlatirim detayli.
benim yoklugumu farkeden bonus ve hayriye ayrica tesekkur ederim.yazmasamda bir satir kacirmadan okuyorum ve sizin nesenize bende dahil oluyorum tek taraflida olsa:)
Gelelik.kiloya 87.4 yavasladi artik
Sporda 15gunluk
450 dk yuruyus
200dk pilates
45dk aletli spor
50 dk lesie toplam 745 dk

Bugünlük iş değil o bi haftadır yok sitemler birikti topicte görüşcez artık

I love Bonus

evet inş. düzenli olarak topiğe vakit ayırır ben özlüyorum çünkü :)

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım tüm tedaviniz ve amelyatınız düşündüğünüzden daha da kolay geçer iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

Merhabalarrr....😊😊😊

merhabaaa :)

canım enkısa zamanda dön inşallah aramıza gelişmeleride merakla beklıyorum
ohhişler bitmiş spor yapılmış daha neolsun benım canım ısrtemıyorduda su ıkı kızçe canımı çektırdı

kızlar komşum azı beraber bır tabak azırlamış bana akşam ıftar et dıye kaldırdım hemen dolaba akşam eşime yedırcem ben gıne menüme devam

Teşekkür ne dimek zevkle andık seni :) bildiride gayet güzelmiş

I love Bonus

selamün aleyküm.....
nassınız kızlar:)
sizleri çok özledim.....
liste için geldim şimdi yine kkya, listeyi yapıp gidicem.
1-2saattirde nedense grip gibi bir halsizlik var üzerimde.:2::2:
neyse hadi ben kaçar, öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere kızçeler.....

kızlar 15günlük spor durumu nedir ben anlayamadım, bizim spor listemiz haftalık olduğu için ben haftalıkları aldım listeye oyüzden.
yenam nerelerdesin?????
asuman ablacım bugün seni gördüm rüyamda:) hayır olur inşaallah.

çok geçmiş olsun canım, allah yardımcın olsun, allaha emanet ol....
özletmede kendini.....
geçer gider inşaallah çokta ihtimalleri düşünme sakın canımcım.

malesefki sadece bu haftanın spor dakikasını belirtmediğin için listeye alamıyorum seni bu hafta((

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]250 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banusununuçmelegi[/TD]
[TD]350 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]940 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... banusununuçmelegi
Haftanın spor üçüncüsü...... Gokce_Iremim:124::124:

geçmiş olsun cnm habersiz bırakma bizide
Bugunku menum..
Kahvalti oncesinde 3 kuru kayisi 1 kuru incir yedim (sindirim problemi yasiyorum)

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
Kepek ekmekli tost
Elma

Aksam
Firinda kabak mucver
2 kasik yogurt
guzel menü afiyet olsun cnm
hoşgeldinn

Gecmis olsun canim!!! Dikkat et kendine!!! bende oldum o ameliyati ve hicte orluk cekmedim ameliyat oldugumda 101kg idim...

canim benim haksizlik olmus arkadasa... cunku 15gunluk spor bildirimi yapti herkes... gecen hafta bildirim olmadi diye... nasil simdi kilolar daha fazla eksi cikti 2hafta oldugundan... sporda oyle olmasi lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…