Kızlarrrr yapmayın sakın. Yediğinizi farz edin ama sadece o kadar sakın yemeyiiiin. Bakın sonra kilo ve pişmanlık olarak geri dönüyo tecrübeyle sabittir.
Ben de ilk defa bu kadar kilo aldım. Baktım ipin ucu kaçti yedikçe alıyorum"dur" demenin vakti geldi dedim.kararlıyım bu sefer emzirmemi etkilemedikçe kaçamak bile yapmayacağım.gidecek bu kilolar inşallah
yok 72.5 buçukta ne bilim öyle deyince üstüme alındım (utangac nur) :26:
Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin
Kizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
sanirim bir sure buralarda olmam biraz kendime gelmem gerekiyor kendinize iyi bakin
Merhabalarrr....😊😊😊
Ahh caniimm naberr seni burda görmek ne güzel 😘😘😘😚😚😚😙😙😙😙😚😋😘😝💋💋💋👄👄👄☺☺☺☺😊😊... valla canim ben cok yogunum ama artik tak dedi geldim :)))Vay vay vay tursari hanım eski kaçaklardan sen burayı bilirmiydin len
I love Bonus
Ahh caniimm naberr seni burda görmek ne güzel 😘😘😘😚😚😚😙😙😙😙😚😋😘😝💋💋💋👄👄👄☺☺☺☺😊😊... valla canim ben cok yogunum ama artik tak dedi geldim :)))
😡😕😡😕😡😕😡😕😊😊😊☺
canım çok geçmiş olsun ama korkma 158 kıloyla sezeryan odum rabbime şukur hastanede en çabuk ben iyleştimKizlar drdan geliyorum safra kesemde 1,5 cm tas varmis ameliyatla safra kesem alinacakmis moralim bozuldu operasyon zor degil ama biz kilolular icin anestezi riskdir bide ben hayatimda hic hastanelik olmadim bnm hastane fobim var meslege yabanci olmadigim icin gercekleri riskleri bilmek beni hep korkutuyor hatta bu yuzden dogumdan bile korkuyorum ben
aaayyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle
bi şey dicem ama utanıyom benim cnm şöyle soğuk soğuk tiramisu çekti :26::26::26::26:
ama sadece çekti evde tatlı niyetine bir şey yok zaten olsada yemem
Benimde sıcak sıcak künefe çekiyo napcaz..
I love Bonus
benim bebeğim de 1 aylık, sporu yaparken çok zorlamamak lazım. cunku kaslarda biriken laktik[adı başka da olabilir] asit, sute geçiyor ve tadı bozuyormuş. o yuzden yuruyuş en iyi spor, belki zamanla hafif koşu. kas yapmak ek gıdadan sonra olsa daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?