Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin yenacım...özledik seniii...ama inan çok iyi anlıyorum duygularını....

ağrılarıma gelince idare ediyorum işte...aşırı olan gitti ama sürekli huzursuz rahatsız edenler devam....sağolasın....

gökçecim kilom aynı cnm...evde boyacı vardı heber veremedim bugün telaşeden....birde kızımı yıkayacaktım bu akşam babası farketti bütün sırtı kızarmış ve kabarmış hemn acile gittik zonaya benzer bir hastalık dedi ufacık br çocukta nasıl olur anlamadım kan tahili yapıldı ağlamaktan mahvoldı yavrum 12ydi acilden geldik...

ama biz seni çok özledik güzel kadın bende seni öpüyorum
haklısın canım hepimiz çokkk etkılendık ama bıyerden başlamak lazımdı maalesef hayat acılara rağmen geçiyor lütfen sendebukadar açma bidaha arayı ince narin ruhlu hassas kadın
ay canım çok geçmiş olsun rabbım sifa versın

ay kuzum yaa çok geçmiş olsunn...Rabbim şifa versin inşallah....

Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.

Bu sabah itibariyla regl oldum hem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??

Evet hepimiz etkilenmişiz çok fazla...

garibanlık,mazlumluk çok fena..bir de ihmalkarlık canımzı çok acıttı..
bir sürü hikaye işte..

Sevindim toparlanmana...

Benimde yeni toparlanmışken dağılmaman sebebi oldu. sevindim seni gördüğüme en kısa zamanda inş kaçakları kapatıcam

Günaydınnn

iyi abimiz ama ben zorlanıyorum biri mememde biri dizimde baya zor. birde kilolar. iştahımda çok açık... ama yapıcaz bişiler... en az 20 kilo vermem lazım ki azıcık harekeleneyim. eğiliip doğrulamıyorum...

günaydın kızlarrrr
sabah yarım muzlu 1 yumurtalı kkk yaptım
öğlen taze fasülye ve yoğurt akşam ızgara köfte, fırında kızartma (ilk defa yapcam ve patates yemicem) ve yoğurt ya da salata (üşenmezsem salata yaparım üşenirsem yoğurt yeriz )

Bu sabah itibariyla regl oldum hem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??
ödemdir o ödemmmm

aaaaaaaa ben bu sabah tarılmayı unuttum kahvaltıda yaptım neyse inşallah azıcık - olurumda yrn sevinirim

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Dun dişçiye gittim bende halen sag tarafim yok sanki cok acidi kiz bonus kafa ahını mi aldim ne
Gökçecim ellerine sağlık cnm herkesi kutlarim haftaya daha guzel olur ins

İşte bu beklediğimiz mesajdı :) teprikler kuzum önce ben yazim dedim. İyiki gelmişsin bir geldin pir geldin :)

Hayriye burcu sizede aynı şekilde teprik koyuyorum ❤️

I love Bonus
Teşekkürler cancazim haftaya senide gorecez ilk üçte ona gore tut kendini
daykocum iyiki regl olmuşsun olmasan nasıl olacaktı acaba tebriklr
Hehehe valla o da olmasa super olcakti senide tebrik ediyorum cnm

Canım hosgeldin ozlettin kendini
Cok uzuldum gecmis olsun mikrobik miymis
Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.
Daficim ozledik senide yazamasanda bi nokta koy anliyalim burda oldugunu niki gormekte yeter canım

Ondan cnm benim 5 gun gram oynamadi tartida artida olmadi ama o kadar spora eksilmedide dun spor falan yapmadim ama bu sabah eksideydim demekki onla ilgili uzulme sende

Menun guzel cnm afiyet olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Dun dişçiye gittim bende halen sag tarafim yok sanki cok acidi kiz bonus
Hehehe valla o da olmasa super olcakti senide tebrik ediyorum cnm
.

maşallah kuzum sen herhafta 2 verıyorsun sanırsam maşallah barek allah meto çayına devammı ben sahurlarda unutuyorum

Kahvaltı

1 yımırta + peynir+ domates+ biber+ 22 zeytin+ yarım topkek kadar kek

Zeytin çekirdeklerini sayınca bende okuyanlar gibi küçük bi yuh yada oha dedim rahat rahat deyiverin sizde anca doydum karatay doyun diyodu

I love Bonus

olursun canım merak etme yeterkı devam edelım ayy maalesef bende hegun tartılıyorum hıç iyi bir şey deyil ayol bu

Küçük alıntılar yapsana kadın bütün sayfa senin alıntıların dolu göz zevkimi bozuyo 😜

Geçmiş olsun benimde diş işim var ilerde acıdım sana şu an sanırım acınacak olucam bende

I love Bonus

maşallah kuzum sen herhafta 2 verıyorsun sanırsam maşallah barek allah meto çayına devammı ben sahurlarda unutuyorum

Devam canım ortalama 2 kg gidiyor ben kendimi biliyorum daha önce yaptığımdada haftada 2 kg veriyodumda şimdi daha çok spor yapmam gerek önümüz yaz dahada kolay veririm inş duraklama falan olmazsa😊😊
Yemek hazırlarken tezgahın üzerine çıkarıyorum bende unutuyorum yoksa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:olsun sen yeterkı kekı boregı yeme aynı karatay onlarıda yemeyın dıyor

Yuh az gelir
Geçen gün demedimmi ben sana çok o kaa zeytin diye
Dün Ayça Kaya dediki 1 çorba kaşığı çekirdek yedimi 1 tatlı kaşığı yağ yemiş olunuyormuş ona göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…