Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gidimde her bi yanından sağlık akan kahvaltımı yapim

Hayat yiyince güzel yiyince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı yemeyin yeter (ayşecik bonus)

I love Bonus

Bana bakk 30 tane zeytin yeme ama 10 tane yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakikatten az olmuş CNM bari 1 dilim ekmek yeseydin ara öğünde yapmıyorsun birde

Ben küçük bi ilcedeyim kepek ekmegi bulamiyorum her zaman malesef :) olmadigi zamanlarda domates salataligi bol tutayim o zaman.
Bi de bu sabah peynir yememisim ben de sabah diyorum bu tabakta bi eksik var diye :))

Ben küçük bi ilcedeyim kepek ekmegi bulamiyorum her zaman malesef :) olmadigi zamanlarda domates salataligi bol tutayim o zaman.
Bi de bu sabah peynir yememisim ben de sabah diyorum bu tabakta bi eksik var diye :))

Ayy çok yaşa sen emi bizim burada küçük bi ilçe hiçmi market yok bim a101 gibi

Kuzum bu hafta kaç kg verecez nası gidiyo tartı durumu

dun orda yıyınce korktum açıkçası tartılmadım ama yarın sabah tartılıcam inşallah bugun ekmek yok lahmacundan sonra ama 1 kılo gıder inşallah regl vurmazsa

Bizim bura böyük bi ilçe arasam senide bulurum

Örtmenim bak sen peynir yemedin dert oldu hepimize bu vicdansız dayko sana ye diyo bana yeme diyo zeytinlerimi sayıyo 22 tanecik yedim diye 30 tane yeme diyo..:)
Çokta büyük değil zeytinlerim

I love Bonus

Son düzenleme:

En yakin bim ve a101 30 km uzaklikta :) baska marketler var orda da pazartesi geliyo sali bitiyo :) firinda da yapmiyolar kepek ekmegi :) koca koca somunlar var mis gibi

Bizim bura böyük bi ilçe arasam senide bulurum

Örtmenim bak sen peynir yemedin dert oldu hepimize bu vicdansız dayko sana ye diyo bana yeme diyo

I love Bonus

Hee bul beklerim valla deniz var burda yeşillik orman ne ararsan istanbula kendi aracınla 1,5 saat yazın varya vızır vızır istanbuldan geliyorlar denize

CNM içine az da limon damlat hem içimi kolay oluyor hemde alkali su oluyor o zaman

Sinifta dolabim buzdolabi gibi oldu limon yogurt hic eksik olmuyo

Limonu sıcak suyla iciyorum normal suya da mi damlatayim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinifta dolabim buzdolabi gibi oldu limon yogurt hic eksik olmuyo

Limonu sıcak suyla iciyorum normal suya da mi damlatayim

Ben sabahları aç karnıma ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi koyup onu içiyorum midene dokunursa limonda olur gün içinde içtiğim suya da limon sıkıyorum ama az olacak

Ben zeytin hic yemiyorum ya cok da severim aslinda :) yesem mi ki :) ama yag tuz hepsi zeytinde zararli olmaz mi diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…