Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Havuzlu filla iyiymiş :) e madem kısa sürüyo yapalım bizde hayriyeye kardiyo sözüm var sanada tibet ayarlim

Kilo verme aşamasında kardiyo şart bebem dışarda nasıl yapalım koca gövdeli kadınlar hoplayıp zıplayıp güzel görünmüyoruz evde gayet mantıklı

I love Bonus

Selamün aleykümm...

nassınız bacılarr...

yedikleirn hiç fazla değil kuru fasulye şişirmiştir...
Önden çorba yeseydin daha iyi olurdu..
Allah kabul etsin cnaım...

amin sağol canım...ay bilmiyom ne şişirdi ama bu günde artı gördüm dellencem yaa....bunca uğraş hadi veremiyom niye alıyomki ben yaa....82,1 gördüm bugünn....79 görmek nasip olmayacak heralde....

ay benim k.validede aynı birini anlatırken aynı sen gibin kilolu boylu boslu geniş falan diye anlatıyoo..

bencede çok değil canım sudan şişmişsindirallah kabul etsin

amin canım sağolasın....

sen nerdesinkii....:44: bende gelemm...

Selam hatunlar :)))

sabah sabah ne guzel muhabbet etmissiniz oyle bonus ile daykonun muhabbetine bayiliyorum vallahi alemsiniz kizlar :)

nurr gökçee sizede geçmiş olsun kızlarr....

sagol canim :) bugun daha iyiyim...

Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin ins

aminnn canim sagol

yine is yapmissin canim bos durmamissin sonucta :)

Evde spor yapmak istemedim. Simdi esimle yürüyüşe cikiyoruz disari :) biraz soguk ama olsun :)

ne guzel temiz havada yuruyus :)

ayyyy bu kayinvalideler yokmu... vallahi ben artik o sisko olayini astim... hatta ben kendim anlatirken benim gibi sisko yada benden biraz daha sisko birini gördüm soyle yapti falan filan diyorum... :) sonucta nasil oldugum ortada... ve gercekten siskoyum... bunu biliyorum baskasi demis dememis umurum bile degil :)

ama yenam hassas hatun :) gelip döveyimmi gaynanani???

dun dalko bana cok yemek verme karnım şişiyor dedi, sonra yapıştırdı yoksa senin gibi olurum sişman dedi.

ah bu cocuklar yokmu :)

Eki Görüntüle 1131844
esselamun aleykum
ayyy dun leptopun basında uyuya kalmışım sındıde bı uyandımkı elım gozum şiş hemen bı yeşil çay yaptım kendıme içip doğru yuruyuşe

masallah canim iyi yuruyusler... butun gece leptobun basindami uyuyakalmissin?

Ablama dedimki kahvaltıya gel yok dedi muz diyetine başladım :)

Şeyda coşkunun diyetiymiş te allam ya

I love Bonus

muz diyetide nedir??? birde muz kabiz yapmazmi ya?

Gökçeciğim konu bulunduğum durum dan öte etiketlenmek..
Öz eleştiri her daim yapıyorum durumumun farkındayım sürekli dalga geçerim bir güzel kendimle..
Örneklerken ''senin gibi şişman'' cümlesi şık olmadı benim açımdan..Neyse önemli değil bilerek söylemedi zaten oda farkında değil..

Sen neden hastasın,gribal durumlarmı.? geçmiş olsun..

Mutlu,

Leah,umutt,semiran ve ayşe'den haber varmı görüşüyormusun onlarla.?

Ogle yemegi
1 kase yogurt
5 adet kepekli biskuvi
Yarim salatalik
1 elma
evet canım dun gece eşim yoktu yatakta onunla uyuya kalmısım

merhaba arkadaşlar bende 91 kiloyum 2010 eylül ayından beri tam 32 kilo aldım ama bir türlü veremiyorum ani kilo almadan dolayıda polikistikover çıktı ne yapmam lazım çocuk istiyoruzz spora başladım ama yemelerim düzgün ama şişkinlk oluyorrr yardım edinnnnnnnnnnnnn :18:

selamün aleyküm.....

maşaallah sohbetler, keyifler yerinde kızlar topikçe:)
mutlu oldum sizi böyle görünce.....

ben bugün çok uzun süredir yaşamadığım aşırı açlık hissini yaşıyorum, ne oldu anlamadımki böyle oldum
frenlemeye yememeye çalışıyorum bakalım, belki akşama bişeyim kalmaz.....

hayırlı olsun bebeğin.

yazını okuyunca aklıma bir şey geldi sana diyim diye alıntı yaptım şimdi ne diyeceğimi unuttum iyi mi kocadım iyice yaaa

ha haaaay:))))
evet kafam dağınık olabilir ama kimi nereye koyduğumu asla unutmam:)))))
şekil a ben:)

hastayım hiç halim yok

geçmiş olsun.

kolayca düzelir inşaallah internetiniz ablacım, kocaman öpüyorum, görüşürüz

geçmiş olsun canım benim....

yenam

ayağın içinde çok geçmiş olsun tekrar

ohhh mis doğal süt:)
afiyetler olsun inşaallah
doğallığa hasret kaldık yaaaa......:88:

yoga ve vs.ye karşıyım ben, dinimizde ayetlerimiz dualarımız zikirlerimiz varken yogaya falan hiç gerek yok bence.
hatta bunlar bazen zararlı bile olabiliyor..... (iman açısından mesela)

yoga ve vs.ye karşıyım ben, dinimizde ayetlerimiz dualarımız zikirlerimiz varken yogaya falan hiç gerek yok bence.
hatta bunlar bazen zararlı bile olabiliyor..... (iman açısından mesela)

Valla niyet sadece faydalı hareketler meditasyon değil. Meditasyon bana göre değil zaten.

I love Bonus

Canım haklisin zeytin konusundada bi oturusta 1 kasede yenmezki
Bende isterimm havuzlu villa da alan yok
Hehehe
Istanbuldan edirne tarafina gidiyon ordan cerkezkoy e dogru otobanda ara beni karsilarim
Selammm sabah sabah enerji oluyor bizede

Hosgeldin canim inşallah biran once bebegin olur ,burda kilolu olup ta doguran cok ornek benn 101 kg hamile kaldim 109 kg dogum yaptim ama tabii ki verebilirsen cok daha iyi inşallah hep beraber vericez uzulme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr şu saate kadar disardaydim tammm 2 saat yürüdüm bacaklarim agriyana kadar sonra pestilim cikmis sekilde eve geldim simdi yemek yapicam
Oglen annemdeydim yemegi orda yedim 4 yemek kasigi nohut beyaz peynir domates annem diyoki doyacanmi sen onla ayran da yapalim istemem dedikce solendi yok hasta olacan yok halsiz dusecen dedim dur bi zaten ole diye diye bu hale geldim doyuyorum ben alistim pek inanmadi ya neyse
Evvet sportmen güzel hanimlar saat 17.00 de spor yapmaya varmisiniz?

Salatalık alim eve şöyle üç beş kasa başka bişeye gerek yokmuş baksanıza

ben de ekmeği kestim yememeye çalışıyorum kaynanam durmadan önüme ekmek koyuyo insan doymaz öyle diyo

ben de ekmeği kestim yememeye çalışıyorum kaynanam durmadan önüme ekmek koyuyo insan doymaz öyle diyo

Bugun dedim anneme bebeyken dayamissin pirincununu bole oldum iste aaaa deli o zaman bebeydin ne alaka diyo dedim midemm olmus kazan gibi sonrada hep cok yemisim hadi ordan bilsem ac birakirdim seni diyo oldum gulmekten
Kaynanaya desene sabotaj mi yapiyosun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…