ya evet kardio sevmiyorum pek..LEslie yaptım bi ara epey fakat sevmedim ben açık havada hareketi seviyorum..yürüyüş,yüzme gibi..
Kocam bana havuzlu villa alsın istiyorum o yüzden..
Bu arada tibet çok kısa sürüyor o yüzden sanırım sempati duyuyorum.
yedikleirn hiç fazla değil kuru fasulye şişirmiştir...
Önden çorba yeseydin daha iyi olurdu..
Allah kabul etsin cnaım...
Cumartesi kayınvaldemle kahvaltı sonrası çay içip sohbet ediyoruz...Anlattığı bir olaydan örnek veriyor ,kişileri tarif ediyor.. biri şöyleydi,diğeri de senin gibi şişman dedi..
Farkında değil ama hala anlatıyor bişeyler..ben o kadar kötü oldum ki..Tamam çok iyi farkındayım şişman olduuğumun ama direk yüzüme çarpılması yahut örnek olarak şişkoluğumun verilmesi canımı çok acıttı yaw.
nedir bu kendimi bildim bileli geniş olma sorunun ve bunu halledememe...
---
Bugün bileğim ilk günkü gibi çok ağrıyor..yine şişti ve uyuşukluk oluştu neden bilmiyorum..
bencede çok değil canım sudan şişmişsindirallah kabul etsin
Hee bul beklerim valla deniz var burda yeşillik orman ne ararsan istanbula kendi aracınla 1,5 saat yazın varya vızır vızır istanbuldan geliyorlar denize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nurr gökçee sizede geçmiş olsun kızlarr....
Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin ins
benim ütüler kaldı yine
salatamı yaptım banyo tuvalet temizledim hoooppp kızçe uyandı artık geceye kaldı
yemeğimizi yedik azıcık kızımla oynaştım şimdi çay içiyorum
babası benden önce içti çayı şimdi o bakıyor ona
Evde spor yapmak istemedim. Simdi esimle yürüyüşe cikiyoruz disari :) biraz soguk ama olsun :)
Cumartesi kayınvaldemle kahvaltı sonrası çay içip sohbet ediyoruz...Anlattığı bir olaydan örnek veriyor ,kişileri tarif ediyor.. biri şöyleydi,diğeri de senin gibi şişman dedi..
Farkında değil ama hala anlatıyor bişeyler..ben o kadar kötü oldum ki..Tamam çok iyi farkındayım şişman olduuğumun ama direk yüzüme çarpılması yahut örnek olarak şişkoluğumun verilmesi canımı çok acıttı yaw.
---
Bugün bileğim ilk günkü gibi çok ağrıyor..yine şişti ve uyuşukluk oluştu neden bilmiyorum..
dun dalko bana cok yemek verme karnım şişiyor dedi, sonra yapıştırdı yoksa senin gibi olurum sişman dedi.
Eki Görüntüle 1131844
esselamun aleykum
ayyy dun leptopun basında uyuya kalmışım sındıde bı uyandımkı elım gozum şiş hemen bı yeşil çay yaptım kendıme içip doğru yuruyuşe
Ablama dedimki kahvaltıya gel yok dedi muz diyetine başladım :)
Şeyda coşkunun diyetiymiş te allam ya
I love Bonus
gökçeenasılsınn....
grip haric iyiyim :) sen nasilsin canim???
ayyyy bu kayinvalideler yokmu... vallahi ben artik o sisko olayini astim... hatta ben kendim anlatirken benim gibi sisko yada benden biraz daha sisko birini gördüm soyle yapti falan filan diyorum... :) sonucta nasil oldugum ortada... ve gercekten siskoyum... bunu biliyorum baskasi demis dememis umurum bile degil :)
ama yenam hassas hatun :) gelip döveyimmi gaynanani???
Selam hatunlar :)))
sabah sabah ne guzel muhabbet etmissiniz oylebonus ile daykonun muhabbetine bayiliyorum vallahi alemsiniz kizlar :)
sagol canim :) bugun daha iyiyim...
aminnn canim sagol
yine is yapmissin canim bos durmamissin sonucta :)
ne guzel temiz havada yuruyus :)
ayyyy bu kayinvalideler yokmu... vallahi ben artik o sisko olayini astim... hatta ben kendim anlatirken benim gibi sisko yada benden biraz daha sisko birini gördüm soyle yapti falan filan diyorum... :) sonucta nasil oldugum ortada... ve gercekten siskoyum... bunu biliyorum baskasi demis dememis umurum bile degil :)
ah bu cocuklar yokmu :)
masallah canim iyi yuruyusler... butun gece leptobun basindami uyuyakalmissin?
muz diyetide nedir??? birde muz kabiz yapmazmi ya?
evet canım dun gece eşim yoktu yatakta onunla uyuya kalmısımOgle yemegi
1 kase yogurt
5 adet kepekli biskuvi
Yarim salatalik
1 elma
Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
aminnnnn
aynen bebek elimize geliyor maşallahı var, uykuları biraz yorucu... en önemlisi artık yavaş yavaş sokağa çıkarız. hareketlenirsem daha hızlı gider kilolar. bir de 40 gundur evde fena bunaldım...
yazını okuyunca aklıma bir şey geldi sana diyim diye alıntı yaptım şimdi ne diyeceğimi unuttum iyi mi kocadım iyice yaaa
hastayım hiç halim yok
ve aleykumselam canim. eşim telefon şirketine kızıp kapatın telefonu demis. telefon kspaninca nette gitti. simdide düzelmiyor bir turlù . yılan hikayesine döndü. cumartesi actık dediler ama açılmamıs görünüyor.
burcucum benim telefonun ekranida cok buyük degil işkence gibi bisey
selamun aleykum güzeller.
Çok yaxamıyorum kusura bakmsyın
dayko cum bir nokta ( . ) koydum
Selamün aleykümm...
nasılsınız bacılar....ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene çokk sayfa birikmiş bir iki tane anaca okudum idare edin garii...ya canım sıkıldı benimm cuma ne
güzel 80,6 gördüydüm bugün 81,4 niye böyle oldukii...dün ve bugün oruç tuttum...diyet yaptığım dönemde oruç bana yaramıyo yaa ondan
sanırsam....geçen senede böyle oluyodu....neyse inşallah cumaya eksi görürüm biraz....dün belim çok kötüydü bide hava alalım diye parka çıktık
duramadım kıvrandım resmen ağrıdan geri döndüm eve yattım saatlerce..Allahtan eşim bu hafta izinliydide ilgilendi kızlarla ben yattım...iftardan sonra
ilaçları alınca az bi rahatladım gece yatmadanda 15 dakikada olsa spor yaptım...sabah dayak yemiş gibi kalktım....niye hiç dinlenmiş kalkmıyom ben bu
yataktan anlamıyom arkadaş....neyse böyle işte...
hoşgeldin yasemin ablaa özledik be yaa..
afiyet olsun yenacım insanız canım uzunn aralıklarlada olsa arada bir lazım böyleside dert etme....amaa bugünn hiç bişey olmamış gibi diyete devammm....
ya bu arada bende istiyom o ev yapımı baklava ve burmadan...ben tatlı manyağıyım resmen...sırf oturur bi tepsiyi kendim yerim diye korkudan yapmıyom hee yoksa güzelde yaparım ama yapışıyolar totoşuma yoksaaa hiç affetmicemm...
---
İyi akşamlar
Yenacım dün çok yoruldum demiştin ondandır belki bileğinin durumu bikaç gün dinlenmeye çalış kayınvaliden ayıp etmiş sana herhalde düşünmeden konuştu
Ben bugün de yürüdüm biraz beslenmeden pek kısmasam da yürümem tesellim
Bir de bugün maden bulmuş gibi oldum :) bir tanıdığımızın halı yıkama fabrikaları var yazın fabrika yakınında Bahçeli evleri var orda kalıyorlar ve inek almışlar :) sabah arayıp süt isteyip istemediğimi sordu isterim dedim hemen yarın gelecek
Tek bir ineğin gerçek sütü :)))
Seni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...
bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki
yoga ve vs.ye karşıyım ben, dinimizde ayetlerimiz dualarımız zikirlerimiz varken yogaya falan hiç gerek yok bence.
hatta bunlar bazen zararlı bile olabiliyor..... (iman açısından mesela)
Günaydınsss sevgili yol arkadaşlarım...
Zeytin konusun da bonus haklı çok faydalı bir meyveymiş..Sabahları 10-15 adet rahatlıkla yiyebiliyoruz tabii ekmeksiz..
2 yumurta+büyük bir dilim peynr+1 çaybardağı çiğ kuruyemiş+3-4 günkurusu+bilimum yeşillik mevsimine göre domates,salatalık,biber,havuç,turp
O kadar tok tutyor ki bu mönüyle güne başlamak...
Asucum,buz kompresini ilk gittiğim dr. söylemişti ama fizikle alakalı birşey denmedi..Tekrarmı gitsem acaba..:26:
sütün kesildiyse lor yapsaydın miss gibi.. belki yapmışsındır..
Ben bugün tibete başlayacağım yeniden.Sen başladınmı.?
Dışarıda yürüyüş candır...Ben de çok severim ama tek başıma yürümeyi seviyorum kulağım da müzik aklım da hayaller..
evet hiç gerek yokken ziyadesiyle dürüst oluyorlar...
Aleyküm selam...ne güzel bir kalp öylee..
Bazı diyetisyenler bir öğün de simit ayran öneriyorlar ama sokak simidi olmalı...
Acaip negatif elektiriği var o kadının..Çok itici..
Canım haklisin zeytin konusundada bi oturusta 1 kasede yenmezkiya evet kardio sevmiyorum pek..LEslie yaptım bi ara epey fakat sevmedim ben açık havada hareketi seviyorum..yürüyüş,yüzme gibi..
Kocam bana havuzlu villa alsın istiyorum o yüzden..
Bu arada tibet çok kısa sürdüğü için sempati duyuyorum.
HeheheHavuzlu filla iyiymiş :) e madem kısa sürüyo yapalım bizde hayriyeye kardiyo sözüm var sanada tibet ayarlim
Kilo verme aşamasında kardiyo şart bebem dışarda nasıl yapalım koca gövdeli kadınlar hoplayıp zıplayıp güzel görünmüyoruz evde gayet mantıklı
I love Bonus
Istanbuldan edirne tarafina gidiyon ordan cerkezkoy e dogru otobanda ara beni karsilarimSelamün aleykümm...
nassınız bacılarr...
amin sağol canım...ay bilmiyom ne şişirdi ama bu günde artı gördüm dellencem yaa....bunca uğraş hadi veremiyom niye alıyomki ben yaa....82,1 gördüm bugünn....79 görmek nasip olmayacak heralde....
ay benim k.validede aynı birini anlatırken aynı sen gibin kilolu boylu boslu geniş falan diye anlatıyoo..
amin canım sağolasın....
sen nerdesinkii....:44: bende gelemm...
Selammm sabah sabah enerji oluyor bizedeSelam hatunlar :)))
sabah sabah ne guzel muhabbet etmissiniz oylebonus ile daykonun muhabbetine bayiliyorum vallahi alemsiniz kizlar :)
sagol canim :) bugun daha iyiyim...
aminnn canim sagol
yine is yapmissin canim bos durmamissin sonucta :)
ne guzel temiz havada yuruyus :)
ah bu cocuklar yokmu :)
masallah canim iyi yuruyusler... butun gece leptobun basindami uyuyakalmissin?
muz diyetide nedir??? birde muz kabiz yapmazmi ya?
merhaba arkadaşlar bende 91 kiloyum 2010 eylül ayından beri tam 32 kilo aldım ama bir türlü veremiyorum ani kilo almadan dolayıda polikistikover çıktı ne yapmam lazım çocuk istiyoruzzspora başladım ama yemelerim düzgün ama şişkinlk oluyorrr yardım edinnnnnnnnnnnnn :18:
1. Salatalık, günlük ihtiyacınız olan birçok vitamini içerir. Tek bir tanesinde Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin C, Kalsiyum, Demir, Mağnezyum, Fosfor, Potasyum ve Çinko ihtiva eder.
2. Öğleden sonra yorgunluk mu hissettiniz? Kahveyi, çayı, soğuk içecekleri bir taraf bırakın ve bir salatalık yiyin. Salatalık iyi bir B vitamin ve karbohidrat kaynağıdır ve yediğinizde saatler sürecek yorgunluğunuzu kısa bir sürede ortadan kaldırır.
3. Banyo veya duştan sonra aynanızın buğulanmasından şikayetçi misiniz? Bir salatalık dilimini alıp aynayı ovun. Hem buğulanma yok olacak hem de pırıldayan bir aynaya ve nefis bir kokuya sahip olacaksınız.
4. Haşereler bahçenizi veya saksı bitkilerinizi mahvediyor mu? Bahçeniz için bir aluminyum tabağa (ya da aluminyum folyoya) salatalık dilimlerini koyup, ortada bir yere yerleştirin. Saksılarınıza ise birkaç dilimi toprağın üzerine yine aluminyum tabak veya folyo ile yerleştirin. Bütün mevsim haşerelerden kurtulacaksınız. Salatalıkdaki kimyasallar aluminyum ile etkileşerek insanların algılayamadığı ama haşereleri deli eden bir koku yayar ve onların ortadan kaybolmalarına neden olur.
5. Bayanlar, sokağa çıkmadan önce veya denize-havuza girmeden önce bir süreliğine selülitlerinizden kurtulmak ister misiniz? Sorunlu bölgelerinizi birkaç dakika süreyle salatalık dilimleriyle ovun. Salatalıkdaki fitokimyasallar derinizdeki kollajenlerin gerilmesini sağlar, dış tabakayı sıkılaştırarak selülitlerin görüntüsünü azaltır. Aynı şekilde kırışıklıklara da iyi gelir (özellikle de göz civarları için)
6.Baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim salatalık yiyin ve ertesi Sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Salatalık, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder.
7. Özellikle diyet yapanlar, açlık dürtünüzü ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Salatalık yiyin.
8. Evinizde ayakkabı boyanız mı kalmadı? Taze kesilmiş bir salatalık ile ayakkabınızı ovalayın. İçerdiği kimyasallar ayakkabınıza hem harika görünen bir parlaklık verir hem de deriyi su geçirmez hale getirir.
9. Evinizde bir kapı, pencere ya da benzer bir şey gıcırtı mı yapıyor? Bir dilim salatalık alıp gıcırtı yapan yerlere sürtün (tabii sürtünme yapan yerlere, menteşenin dışına değil!) gıcırtı gidecektir.
10. Kendinizi gergin, bitkin mi hissediyorsunuz (özellikle ders çalışan öğrenciler, yeni bebek sahibi olmuş anneler ve diğer herkes) ? Bir tas kaynar suyun içine bir bütün salatalığı ince dilimler halinde keserek koyun. Tası da bulunduğunuz odada uygun bir yere koyun. Salatalıkdaki kimyasallar ve diğer besinler kaynar suyun içine girince tepki gösterirler ve suyun buharı ile birlikte bulunduğunuz odaya yayılarak nefis bir aroma yayarlar. Bu aroma sizlerin tüm gerginliğini alarak sakin kişiliğinize dönmenizi sağlayacaktır. Özellikle öğrenciler bunu denemelidir.
11. Yemek yediniz ve ağzınızdan kötü koku yayıyorsunuz. Bir salatlık dilimini alıp dilinizle damağınıza yerleştirin ve en az 30 saniye öyle tutun. Ağzınızda kötü kokulara neden olan bakterilerin fitokimyasallar sayesinde ölmesi nedeniyle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız. (Soğan-sarmısak kokusu konusunda bir bilgi yok. Bunu da siz deneyin ve sonucu görün.)
12. Evyelerinizi, lavabolarınızı çevreye zarar vermeyecek bir şekilde temizlemek ister misiniz? Bir dilim salatalığı alıp temizlemek istediğiniz yeri ovun. Sadece yılların birikimi lekeleri kirleri temizlemekle kalmaz, ayrıca güzel bir parlaklık verir temizlediğiniz yere. Bunun yanında elleriniz de o temizlik malzemelerin verdiği zararlardan kurtulmuş olur.
13. Kalemle yazarken bir hata yaptınız ve hatayı silmek istiyorsunuz. Salatalık kabuğunu alıp yavaş ve nazikçe silmek istediğiniz yazıya sürtün. Boya kalemlerinde ve keçe kalem yazılarında da oldukça yararlı. (Bilirsiniz bazen çocuklarımız duvarlara yazılar yazar, resimler yaparlar. Onlarda da deneyebilirsiniz.)
Milliyet gazetesinden altıntı:)
Kizlarr şu saate kadar disardaydim tammm 2 saat yürüdüm bacaklarim agriyana kadar sonra pestilim cikmis sekilde eve geldim simdi yemek yapicam
Oglen annemdeydim yemegi orda yedim 4 yemek kasigi nohut beyaz peynir domates annem diyoki doyacanmi sen onla ayran da yapalim istemem dedikce solendi yok hasta olacan yok halsiz dusecen dedim dur bi zaten ole diye diye bu hale geldim doyuyorum ben alistim pek inanmadi ya neyse
Evvet sportmen güzel hanimlar saat 17.00 de spor yapmaya varmisiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de ekmeği kestim yememeye çalışıyorum kaynanam durmadan önüme ekmek koyuyo insan doymaz öyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?