Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dun dalko bana cok yemek verme karnım şişiyor dedi, sonra yapıştırdı yoksa senin gibi olurum sişman dedi.

nilüşüm inanılmaz derecede duygularıma tercüman olmuşsun sanki, ben duygularımı kelimelere dökmeye çalışsam bu kadar güzel anlatamazdım

yaa bu kas yırtılmasında yürüyüş veya zorlayıcı sporda iyi gelmiyor değil mi? 20 dk lık sürelerle buz koysan ağrıyan yeri üzerine çok iyi gelicektir eminim bizde evde küçük sakatlıklarda sen tahmin edersin buz tedavisi uyguluyoruz buz tedavisii tüm ilaçlardan daha iyi sonuç veriyor birde kas yırtılmasında iyi bir fizikçi masöründe faydası olur.ben anlatıp duruyorum ama sen dr. gittiğinde ona sor yinede buz tedavisi uygulayayım mı fizik bölümü bana daha çok mu yardımcı olur diye sorarsın

adaş bende süt alıp kendim mayalıyorum ama bu akşam 5 kilo sütüm kesildi çok üzgünüm 3 saatlik yoldan geliyor havalarda ısındı o yüzden herhalde ben artık hazır yoğurt yiyemiyorum zaten yarın tekrar süt istedim bakalım ev yoğurdu gibisi var mıı ....

şanslıymışsın kibar insanlara denk gelmişsin bende dr çok zor giden biriyim bu konuda dişçiye gitsem zayıflaa gözcüye gitsem zayıfla diyenlere denk geliyorum puuffff.....

Dışarıda 1 saat yürüdük esimle.. nasıl iyi geldi anlatamam :) artık her gün disardayim insallah :)

kızlar ben yatıyorum yrn nöbetçiyim çarşamba görüşürüz

dun dalko bana cok yemek verme karnım şişiyor dedi, sonra yapıştırdı yoksa senin gibi olurum sişman dedi.
Benim yeğenimde dalokayla yaşıt geçenlerde bana koca göbekli şişko dedi fazla dürüstler
Bence de buz iyi gelebilir eşime de şişme ve ağrısı olduğunda hep buz uyguladık tabii Dr danışmak lazım
Benimkiler de süt içmez yoğurt da yemezler ama alışsınlar ev yapımı gibisi yok haklısın

esselamun aleykum
ayyy dun leptopun basında uyuya kalmışım sındıde bı uyandımkı elım gozum şiş hemen bı yeşil çay yaptım kendıme içip doğru yuruyuşe

esselamun aleykum
ayyy dun leptopun basında uyuya kalmışım sındıde bı uyandımkı elım gozum şiş hemen bı yeşil çay yaptım kendıme içip doğru yuruyuşe
Ve aleykümselam günaydın :) 2 mile yaptım bende bi duş alim kahvaltı inş 2 haftadır yapmadığım için anca 2 mile yaptım artırıcam sonra.

Sen böyle düzenli yapıyoken fücudun alışmışken bence 3 mile ya da 3 fast mile bi dene derim. Yapamadığın yerde bırakırsın.

I love Bonus

Son düzenleme:

evet canım banada yapabılırmışım gıbı geliyor ama bıde dışarda yuruyorum 40 dk akşamda leslıe yapıyorum acaba abartıyormuyum bu kıloya dıye endıselenıyorum aslında yapmakta ıstıyorum daha çabuk verebilmek ıçın ama bılemıyorum bu konuda kafam karısık

Eki Görüntüle 1131844
esselamun aleykum

Selamünaleylüm
Aleykümselam
Günaydın kızlar
Hayriye bu ne bölee kaç gündür canım simit istiyo midemden vurdun beni 😜😜😜 bügün âlim bari az simitten bişi olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kuzum yaparsan eğer akşam daha az yürürsün hem her gün değil onu 3 gün falan yap yapalım :) birlikte.

I love Bonus

Günaydın hanım teyze git al simitlerini hadi 😁

I love Bonus

Günaydın efferim sana
Fast olanları çok hızlı bana zor geldi bence biz hayriyeyle biraz daha zayıflayalım öyle daha kolay olur yapması ama ben 45 dk olan varya kendi başına yapıyor onu yapıyorum zorlanmadan

Günaydın hanım teyze git al simitlerini hadi 😁

I love Bonus

Çıkss öğlene alıcam şimdi giyin aşşa in zor geldi ayıptır söylemesi dün bayaaaa bi spor yaptımda(gıcık dayko)😜😜😜😆😆

Ya kuzum yaparsan eğer akşam daha az yürürsün hem her gün değil onu 3 gün falan yap yapalım :) birlikte.

I love Bonus
tamam ozaman haftanın 3 gunu 3 mıll yapıyoruz dıger dünler 2

ye kuzum bırşey olmaz ekmekten kısarsın bıraz tamamdır

Dünki spora değdi 400gr eksi çıktım bu sabah heyyooo
1simit=4 dilim ekmek
Anca çeyrek yemek lazım

Kahvalti oncesi 2 gun kurusu 1 ceviz yedim. Yesil cayimi da ac karna ictimm.
Kahvaltim
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Maydanoz

Kendimi hala siskin hissediyorum. Ağır bi regl donemi geciriyorum nedense. Yüzük parmagimi sıkıyo bugun o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…