Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diğerleriyle annaşmazmıyız akreple kovayla

I love Bonus

Tamam hemen yapiyorum bonuss istiyonmu sende
Amin cnm Allah isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini
Bende memnun oldum sizleri tanidigima
Oldu gibi en onemlisi kendimi degistiriyorum bu sene sonunda zayif bi baaayyyaann olucam daha ne olsunn not.. 37 yildir kilolu bir bayanim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh canım nasıl kahve çektı meyram geçen akşam koca kavonozu dusurup kırdım kavonozdan çok kahveme acıdım bugünde almayı unutmuşum afıyet olsun canım
sen döndünmü sayılara ne alemdesın

Kahve istiyorum ama kız bırakmıyo yapamıyorum şu an yapıştı meme diye ben başka lesli yapmadım bugün işlerim vardı hangi arada yapim

I love Bonus

Afiyet olsun buyrun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401203049.130338.webp
    15 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Oluyor 😀😀 en güZeli zayıflamaya karar verdim 2015 te başka biri olacam inş

anaaayym bu senin şimdi yaptığının fotosu mu yoksa:)
bende yeni yaptım geldim.....

Hee nolcek 1 kaşık kahve 2 dk pişiyo da üzüldüm koyduğuma sonradan hayriyeciğimin kahvesi yokmuş canı isteyecek şimdi

canı çeken arkadaşlar kusura bakmayın evde olmayabileceğini hesaba katmadım hiç
üzüldüm valla hayriyecim şimdi yanımda olsaydın sanada yapardım inan hemen.....
bonuscum sende kızı doyurunca yapta iç emi.....

Hee nolcek 1 kaşık kahve 2 dk pişiyo da üzüldüm koyduğuma sonradan hayriyeciğimin kahvesi yokmuş canı isteyecek şimdi

bende üzüldüm valla
pratikliğin hoşuma gittide ondan sordumdu:26: maşaallah
ben ancak pişirdim, sen birde fotoyuda çekip eklemişsin maşaallah canım.

yapmayın kızlar ararım sımdı kocısı sızlere afıyet bal seker olsun canlarım

Bizim burda bi kurukahvecimiz var ben diyim 20 siz deyin 30 yıldır kahveyi kendi kavurup çeker yok böle bi kahve eltim bile buraya geldikçe alıyor ist götürüyor tadı başka diyor
Kızlar isterseniz sizede alıp gönderem ☺️☺️

bende üzüldüm valla
pratikliğin hoşuma gittide ondan sordumdu:26: maşaallah
ben ancak pişirdim, sen birde fotoyuda çekip eklemişsin maşaallah canım.

Alıştım CNM kahve manyağıyım ben hatta akşamları eşime ayrı kendime ayrı yaparım o orta içiyor ben sade birde asla makinede yapmam cezvede olacak 😀

yapmayın kızlar ararım sımdı kocısı sızlere afıyet bal seker olsun canlarım

tamam canım sağolasın

sağolasın:)
benimde kahvecim var ordan alıyorum, kendi taze çeker kavurur önümde, yaklaşık 6aydır falan artık bende taze çekilmiş kahve alıyorum, gerçekten daha lezzetli oluyor ve nedense mideye daha az dokunuyo. hatta az kavrulunca tadı kaymak gibi oluyo kahvenin aklınızda olsun, rengide ozaman tabiki çok açık kahve rengi oluyo

beykozz güzel yerr...aa çamlıca kız liseside yürüme 30 dakika falan bana arabayla 5 dakka bilemedin 10 dakka ama sürmez okadar...

valla canım senelerdir ağvaya gitmek istiyom burdan 1,5 saat hala kocamı ikna edemedim napcan oraya gidipte diyo ama canın deniz istiyosa üsküdardan seyret diyoo....tatilde buyüzden hayal işte...benim kocada iş yok..ona ver eline kumandayı tvninde önünden geçme hayat ona güzel başka bişey istemez...iki üç senede bir köye gidiyoz..çok güzel dir bizim oralar çıkıp kapının önünde bile oturmaz...tv başında hep...oyüzden bende gezdirecek birilerini bulunca takılıyom onlara yoksa kapı dışarı çıktığım yok....

he gelmişkene menümüde yazam..

kahvaltı:1 büyük dilim peynir,7 zeytin,2 yumurta,domates,salatalık,yeşilçay....

ara:20 tane beyaz leblebii...

akşam:3 kepçe kuru fasulye,1 kase yoğurt....

birazdan yeşilçayda içicemm..bugünlük fena değil sanırsam...inşallah yarın biraz eksi görürüm...

gayet güzel bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…