Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamu aleykum

hayırlı sabahlar kızlar :2:sabah yürüyüşümü yaptım geldım ohhh :8::21:bugun birazda olsa eksi çıktım mutluyum inşallah cumaya hepimiz güzel kılolar verırız :16:bugun sohbetım var saat 11 de çıkıcam maalesef öğle yemegını yiyemeden çıkıcam inşallah ordaabartmam :50: reglı olucam kasık arılarım başladı gıne inşallah geçen aykı gıbı olmaz:50::50:neyse kızlar ben kaçtım kah:50:valtı hazırlayıp evı toparlamamlazım öpüyorum sızı :54::54::54:

iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....
canım kızının iyi olmasına sevindim umarım hızla iğlesir kuzum:16:ayyy ben o huysuz bacak senduromunu çok duyar oldum tedavisi neymişki

Son düzenleme:
Günaydınlaaaar hepinizin mutlu geçireceği bir çarşambanız olsun :)

Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Benim kilo sorunum küçüklüğümden beri devam ediyor yani kendimi bildim bileli hep kilolu bir çocuktum. Yaşım ilerledikçe kilomda yaşıma oranla artmaya başladı. Şimdi ise 19 yaşındayım. Kilolarım artık beni çok rahatsız etmeye başladı ve bundan 1 ay kadar önce tartıya çıktığımda 100 kilo olmuştum. Kendi kendime karar verdim ve 1 ay yediklerime dikkat ettim, derslerden vakit bulamadığım için spor yapamadım fakat şu son bir hafta spora da başladım her akşam bir saat bisiklete biniyorum. Spor yapmadan bir ayda 7 kilo verdim. Önümde uzun bir süreç var. :)
Hoşgeldin canım :)

esselamu aleykum

hayırlı sabahlar kızlar :2:sabah yürüyüşümü yaptım geldım ohhh :8::21:bugun birazda olsa eksi çıktım mutluyum inşallah cumaya hepimiz güzel kılolar verırız :16:bugun sohbetım var saat 11 de çıkıcam maalesef öğle yemegını yiyemeden çıkıcam inşallah ordaabartmam :50: reglı olucam kasık arılarım başladı gıne inşallah geçen aykı gıbı olmaz:50::50:neyse kızlar ben kaçtım kah:50:valtı hazırlayıp evı toparlamamlazım öpüyorum sızı :54::54::54:

Hayırlı sabahlar hayriyee :) bende evi toparlayıp öğlen arkadaşla buluşucaam dışarı çıkıcaz . ne güzel sabah yürüyüşleri yapılmış :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın
Kahvaltı mı edim pazara gidecem kışlık hazırlıkları anacım daha yeni yaz geldi ben kışlık hazırlığı derdine düştüm😜😜 bakla ile bezelye alıcam kısmetse dondurucuya koymak için şölee köy pazarında bulabilirsem taze taze o yüzden erken çıkmam lazım yoksa bitiveriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınlaaaar hepinizin mutlu geçireceği bir çarşambanız olsun :)

Hoşgeldin canım :)

Hayırlı sabahlar hayriyee :) bende evi toparlayıp öğlen arkadaşla buluşucaam dışarı çıkıcaz . ne güzel sabah yürüyüşleri yapılmış :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın CNM

Günaydınnn bi delilik yaptım 5 day slim dawn yapim dedim ama 1 saat ancak yaptım uuuuu lesli hanım çok fena yordu 4 mile yaptım ama ne mile :D

70 dk lesli mekik duş kahvaltı bir miktar kk da çemkirme sataşma 😃

I love Bonus

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın
Kahvaltı mı edim pazara gidecem kışlık hazırlıkları anacım daha yeni yaz geldi ben kışlık hazırlığı derdine düştüm😜😜 bakla ile bezelye alıcam kısmetse dondurucuya koymak için şölee köy pazarında bulabilirsem taze taze o yüzden erken çıkmam lazım yoksa bitiveriyor

Deyzem ellerinden öperim günaydın :) bezelyeyi haziranda koyuyorum ben zaten bişeyde kalmadı :D

Yaprak koydu burdakilerde ben koymiycam biraZ var dondurucuda zaten saramıyorum çocukla

I love Bonus

Günaydınnn bi delilik yaptım 5 day slim dawn yapim dedim ama 1 saat ancak yaptım uuuuu lesli hanım çok fena yordu 4 mile yaptım ama ne mile :D

70 dk lesli mekik duş kahvaltı bir miktar kk da çemkirme sataşma ��

I love Bonus

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:

70 dk lesli mekik duş kahvaltı bir miktar kk da çemkirme sataşma 😃

I love Bonus

👏👏👏👏👏👍👍👍maşallah gözlerim yaşardı sabah sabah vallahi adını hımbıl a çıkarcektim yırttın hadee tebrik koydum KOCAMANNNN

Deyzem ellerinden öperim günaydın :) bezelyeyi haziranda koyuyorum ben zaten bişeyde kalmadı :D

Yaprak koydu burdakilerde ben koymiycam biraZ var dondurucuda zaten saramıyorum çocukla

I love Bonus

Berhudar ol evladım Haziran'a kurtlanmıyomu burdaki köylerde bitti sayılır bezelye ben bi sene geç kaldımda zor buldumdu
Yaprak ta anacım topluyor bahçedeki asmadan dışardan almam yaz sonuna kadar ordan koyarım az bişey

👏👏👏👏👏👍👍👍maşallah gözlerim yaşardı sabah sabah vallahi adını hımbıl a çıkarcektim yırttın hadee tebrik koydum KOCAMANNNN

İnş böyle devam edicem de çocukla çok zorlanıyorum yani bi anda kaçasım geliyo evden :(

+ yı düzeltim inş sonra - ler gelsin. Akşam yemeğini ve sonrasını varya bi düzene soksam hepinize örnek olucam zeytin yiyeye zayıfladı diye

I love Bonus

Berhudar ol evladım Haziran'a kurtlanmıyomu burdaki köylerde bitti sayılır bezelye ben bi sene geç kaldımda zor buldumdu
Yaprak ta anacım topluyor bahçedeki asmadan dışardan almam yaz sonuna kadar ordan koyarım az bişey

Aman ya kurtla falan uğraşamam haftasonu bakarım belki nasıl koyuyon ben bezelyeyi direk yıkayıp koyuyorum şoklamadan

I love Bonus

İnş böyle devam edicem de çocukla çok zorlanıyorum yani bi anda kaçasım geliyo evden :(

+ yı düzeltim inş sonra - ler gelsin. Akşam yemeğini ve sonrasını varya bi düzene soksam hepinize örnek olucam zeytin yiyeye zayıfladı diye

I love Bonus

Inşallah CNM o da olacak ne yiyorsun sen akşamları yaz bakim

hayırlı sabahlar
ben birazdan arkadaşıma kahvaltıya gideceğim
bikaç gündür yürüyüşümü yapıyorum şükür,
dün de hiç fırsat bulamayacağımı düşünürken büyük kızıma ayakkabı almaya gittik giderken yürüdük çarşıda da dolaştık epeyce yoruldum hala da dinlenememişim

Inşallah CNM o da olacak ne yiyorsun sen akşamları yaz bakim

Dün akşm bi tabak zeytinyağlı fasulye yedim 4-5 kaşık makarna salata yemekten kalkınca şişmiştim çay içerkende kuruyemiş üzüm falan yedim 9 buçktu hava geç kararınca bu hafta yemek saati gecikti hep oğlan sokakta oynuyo adam bahçede oluyo falan daha dikkat edicem saatine ve sonrasında bişey yememeye

I love Bonus

Son düzenleme:
Dün akşm bi tabak zeytinyağlı fasulye yedim 4-5 kaşık makarna salata yemekten kalkınca şişmiştim çay içerkende kuruyemiş üzüm falan yedim 9 buçktu

I love Bonus

Yemek iyimiş kuruyemişi yemesende olurmuş😃😃

Yemek iyimiş kuruyemişi yemesende olurmuş😃😃

Bu deli kız tepemdem inmiyo tam yazarken cevaplaya basıyorum eksik kalıyo yazım :) tamamlarken sen cvp vermiş oluyosun

I love Bonus

Bu deli kız tepemdem inmiyo tam yazarken cevaplaya basıyorum eksik kalıyo yazım :) tamamlarken sen cvp vermiş oluyosun

I love Bonus

Hızlı hatunum belli olmuyomu heheheh

Gunaydinlarr.. bugun nobetciyim okulda. Deli gibi yorulacagim yani. Hemen kahvaltimi bildireyim :)

1 haslanmis yumurta
Yarim domates
1 salatalik
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi

Iyice bi doydum sabah :)

Back
X