Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
Ne yiycen bakimm nasıl oldun bu arada

Bizimkide pek sevmez gezmeyi eskiden daha cok gezerdik ama yoruluyorum artik butun hafta milletle ugras kafa dinlemek istermis ama ole tv bagimliligi yoktur aksam yemekten sonra yapariz kahvemizi balkonda sohpet ederiz ben diyorum yeter iceri girelim :-):-)

Guzell kaçamak ta yok ins yarin eksilerde olursun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde uzun bir aradan sonra bu akşam balkonda kahve keyfi yaptık.bu kaçamak sayılır çünkü her türlü çayı şekersiz içeirm ama kahveyi şekersiz içemiyom malesef...2 küp şeker attım ama büyük fincandı...:17:

Eğitici öğretici gördüm seni her zamanki halin gerçi :)

Bileğin nasıl oldu

I love Bonus

;)) Bileğim sabahtan kötüydü şu an daha iyi ..
Çok mercüüüü ilgilendiğin için..:16:

Son düzenleme:
bizde uzun bir aradan sonra bu akşam balkonda kahve keyfi yaptık.bu kaçamak sayılır çünkü her türlü çayı şekersiz içeirm ama kahveyi şekersiz içemiyom malesef...2 küp şeker attım ama büyük fincandı...:17:

afiyet olsun...
bak kocanın günahın aldın yerinden kalkmıyor diye ;)

Daficiğim sadece okuyosun sanırım yine ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075

Gökçeciğim üstte verdiğim sitenin linki, düzenli yapanlar paylaşım da bulunuyor...
bir de google amcaya tibetin 5 hareketi diye yazarsan epey bilgilendirir seni...

sagol canim :) dedigin gibi google amcaya sorayim birde :D

yawww bende sabahtan beri diyorum birsey unuttum diye... bonusun yazisini gorunce aklima geldi :)
ayagin iyi olmustur insallah... yoksa bir doktora git yine... cunku coook uzadi canim ya...

Hayırlı geceler kızlar
okuyup kaçacaktım ama yakalandım

laf yetiştireyim dedim

yenacım eşimle bizde kovayls akrebiz

yazmak çok zor
size hayırlı geceler

Hayırlı geceler kızlar

laf yetiştireyim dedim

yazmak çok zor
size hayırlı geceler

ohh affiyet olsun kizlar kahveler icilmis :) bende sutlu kahve ictim :)

ne dukkani canim? yani ne uzerine :)

kotumu yani :S ne duzelteyim ?

insallah istedigin gibi bir kiyafet bulursun!

hayır canım kotu degıl aksıne protein ağırlıklı buda güzel ama lıste ters donms gıbı akşamı sabah sabahı akşam yemişsin gibi

Ne yiycen bakimm nasıl oldun bu arada

Patates salatasi yedim ekmekle hemde. 2gundr dogru duzgn yememstm. Toplasan bi ogun anca. Halsz kaldm iyice.

Yedim kaynanamda cocuguda biraktm ona dus aldm simdi yatip dinlencem. Cok halsizm gucsuzm yarina toparlnmm lazim isyerinde daha kotu oluyom

nur1835

hayır canım kotu degıl aksıne protein ağırlıklı buda güzel ama lıste ters donms gıbı akşamı sabah sabahı akşam yemişsin gibi

anladim canim :)) ya aksam hic yemek yapasim yoktu :D dolaptada sucuk vardi bozulmadan yapayim dedim en basiti dedim oyle yani :)
oglenki yemekte dun aksamdan kalmaydi...

Hayırlı geceler kızlar

laf yetiştireyim dedim

yazmak çok zor
size hayırlı geceler

:) ya yakalarlar oyle iste seni :D

iyi olmus bak yazmak zorunda hissettin kendini :)
sagolasin zorda olsa yazmissin :)

1 saat yürüdüm bugun de.. bi de sabah erken kalkip spor yapabilsem keske.. hepinize iyi geceler arkadaslar..

iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....

Beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Benim kilo sorunum küçüklüğümden beri devam ediyor yani kendimi bildim bileli hep kilolu bir çocuktum. Yaşım ilerledikçe kilomda yaşıma oranla artmaya başladı. Şimdi ise 19 yaşındayım. Kilolarım artık beni çok rahatsız etmeye başladı ve bundan 1 ay kadar önce tartıya çıktığımda 100 kilo olmuştum. Kendi kendime karar verdim ve 1 ay yediklerime dikkat ettim, derslerden vakit bulamadığım için spor yapamadım fakat şu son bir hafta spora da başladım her akşam bir saat bisiklete biniyorum. Spor yapmadan bir ayda 7 kilo verdim. Önümde uzun bir süreç var. :)

Süpersin:46::46:
ben de bugün 45 dk. yürüyüşten sonra 3 le başladım yine...
2 hafta sonra 2 ekleyerek çoğaltıyorduk değilmi.?

İnşallah istediğin gibi kıyafet bulursun canım...giysi meselesi büyük sorun benim için de...
Karpuz çekirdeği yersen beni hatırla..Çocukluğumun gülümseyerek hatıladığım kısmı..Bir de yeşil nohut..

off canım çok sıkıldı nülüüş bir gece elbisemi bulamıyorum düğün içinde kıyafet almak istemiyordum ben yoken annem gece kıyafetlerimii uzaktan akrabalara vermiştii şimdi bi tanesii yok :31:

canım ben tibeti 3 er hareketle başlayıp her hafta 2 şer artırarak yapıyorum ama zorlananlar 1 erde artırabilirmiş haziran ortasından sonuna kadar yapamıycam ( evde olamacağım için) döndükden sonra 3 er hareketle yeniden başlarım bu cuma 5 er sefer yapıcam yani...

AAA evet karpuz çekirdeği :) evet onu çıtlarızdaa yeşil nohutu bulurmuyum onu bilmiyoruum:54:

ohh affiyet olsun kizlar kahveler icilmis :) bende sutlu kahve ictim :)

insallah istedigin gibi bir kiyafet bulursun!

evet umarım bulurum:53:

iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....

yaa arkadaşım çok geçmiş olsun anlatığın kadarıylaa dr.un dediklerini yaptığınız zaman yavrucak çabucak iyileşecek Allah daha beterlerinden korusun ....

Back
X