Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[video=dailymotion;x1bv6lo]http://www.dailymotion.com/video/x1bv6lo_gultekin-ipekel-ekrem-pehlivan-bursanin-ufak-tefek-taslari_music[/video]

dafi ablam eğer görürsen bu parça benden sana birde bana gelsin:)
:118::118:
ne kadan güzel bir parça yafff......

Meyra kahve ictinmi
Kizlarr kahve saati hayde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aleykumselam canim cok guzel masallah
Leman Sam da oyle

sağol canımcım:)

Meyra kahve ictinmi
Kizlarr kahve saati hayde

ı ıııh içmedim:)
tamam yapıp geliyom hemen:)

Yapamayacagim malesef ben.. annemlere gidiyorum simdi. Keske her istedigimi yapabilsem :)
Haftasonu yaparim belki ama

Kopuruklu kahvem
Meyracim senin dedigin gibi yaptim ama sekersiz tadina bakim bi
Himmm sekersiz oldugu icin sert ama tam kahve tadi aliniyor artik bolee yapacam bende

Eklentiler

• $1401895630002.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

ellerine sağlık, afiyet olsun:) çok güzel görünüyo.....
bende yaptım geldim şimdi içiyorum:)

[video=dailymotion;x1bv6ly]http://www.dailymotion.com/video/x1bv6ly_gultekin-ipekel-ekrem-pehlivan-evrese-yollari_music[/video]

hop hop:))))):118:

tühhh, geçmiş olsun canımcım....
bir yolu bulunur elbet takma kafana.

Gunaydin kizlar.. biraz once uzun uzun yazdim ama nedense gitmedi yazdiklarim. Simdi de cok useniyorum be :)

Daykoo sizin yuzunuzden nasil kahve cekiyo hergun canim. Ben kahveyi sade icemiyorum. Ekstra seker de kullanmak istemiyorum diyete başladığımdan beri hasret kaldım kahveye.

canım 2küp şeker 1dilim ekmeğe bedel, sende günlük 1dilim ekmeğinin yada 1dilime karşılık gelicek olan tahıl gurubundan kes şekerli kahveni iç, ben öyle yapıyorum.
mesela simitte yiyebilirsin, tam simit yersen 4tahıl gurubundan kes, simitin 4te1i 1tahıl gurubu.
ben öyle yapıyorum, yoksa olmuyor.
bu arada öğretmen olarak branşın nedir merak ettim?:)

geçmiş olsun ablacım, koru kendini....
1limonu sık iç balım iyi gelir bak.....
kıyamam

Himm tamam o zaman canim cok istediginde ben de ole yapayım :) ben sinif ogretmeniyim. 1. Siniflarim var :)

[video=dailymotion;x1bv6ly]http://www.dailymotion.com/video/x1bv6ly_gultekin-ipekel-ekrem-pehlivan-evrese-yollari_music[/video]

hop hop:))))):118:

Kizzz hasta hasta oynatacan beni 60 70 80
Sagol kuzum ilac aldim komsu gelecek simdi onlada kahve iceriz artik

Himm tamam o zaman canim cok istediginde ben de ole yapayım :) ben sinif ogretmeniyim. 1. Siniflarim var :)

canının ille çok istemesine gerek yok, canın istiyorsa öyle tüket ne olcakki günlük tahıl hakkından:) hepsi karbonhidrat nihayetinde tahıl gurubunun, hep şeker tüketicek değiliz ya hayatımız boyunca, bu arada pilavda olucak çorbada ve vsde....

ne güzel sınıf öğretmenisin demek:) güzel ama biraz uğraştırıcı bir iş değilmi? küçük küçük çocuklar çünkü:)
gerçi lise daha zordur, ergenlerle uğraşmaktan daha iyidir ama:)
önemli olan işini sevmen, sen işini seviyorsan gerisi fasa fiso değilmi:)

kızlar slm bende bi ara geldim giitttim şimdi sıkı diyetteyim 96 kiloydum 6 günde 91 kiloya düştüm ödem yok kastan veya sudan değil yağdan gitmiş hepsi
hastanede çalışıyorum kendi çabamla verdim sonra diyetisyene baktırayım dedim değerlerin çok iyii dedi böle giderse ağustosa iyce zayıflarım inşallah
yardımlarınızı bkliyorum şuan aşırı özgüvenim yerine geldi

slm kızlar
dün nöbetçiydim haber yermeyi unuttum
nöbet çıkışı işlerim vardı sabah 11 de yattım 3 te kalktım anca bir şeyler yiyip geldim
iyisinizdir inşallah

tekrar hoş geldin o zaman
azmin daim olsun maşallah sana

tekrar hoş geldin o zaman
azmin daim olsun maşallah sana

evlenmeden önce 55 tim doğumdan sonra tiroit pko falan derken aldım veremedim ama şimdi göbek falan gitmeye başladı nasıl güvenim geldi bir bilsen önceden manken gbiydim 180 boy 55 kilo nedemek ya ruslara benzetirlerdi şimdi kiloluyum almanlara benzetiyolar ama il hedef 85 sonra 75 sonrada allah kerim burdamıydı sanki liste tutuluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…