Aleykumselam canim cok guzel masallah
Leman Sam da oyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meyra kahve ictinmi
Kizlarr kahve saati hayde
Ben bu ayran detoksunu yapmıştım 2 gün değilde 1 gün yaptım genelde yani tam dört dörtlük yapmadığım halde tartıda düşüş görmüştüm tadınıda severim yapabildiğim tek detoks diyebilirim:) tam uygularsanız tartıya -olarak kesin yansır !!!
Bu spor aşkı bendede olsaydı ne iyi olurdu cumaya belki -bildirirdim:)
Bu hafta ilk sporum bu canim:) baktim evde yapamiyorum okulda yapim dedim vakit varken :)
Kopuruklu kahvem
Meyracim senin dedigin gibi yaptim ama sekersiz tadina bakim bi
Himmm sekersiz oldugu icin sert ama tam kahve tadi aliniyor artik bolee yapacam bende
esselamun aleykuykum
hayırlı sabahlar kızlar
dun çok fena bısey oldu battanıye almak için yatak odasına gırdım perdenın altıda yürüyen bırsey vardı sanırsam fareydı ben çok tıksınırım hala uzerımde yuruyormuş gıbı eşım baktı ama benım çıglıgmla nereye gıttıyse bulamadılar oturma odasında yattım ne yapıcam bılemıyorum hıç bırşey yoktu geçensene sımsı heryere yapışkan koydu eşim offf of hıç ıyı olmadı bu nasıl gırerım yatak odasına bılemıyorum:18::18::18:
Gunaydin kizlar.. biraz once uzun uzun yazdim ama nedense gitmedi yazdiklarim. Simdi de cok useniyorum be :)
Daykoo sizin yuzunuzden nasil kahve cekiyo hergun canim. Ben kahveyi sade icemiyorum. Ekstra seker de kullanmak istemiyorum diyete başladığımdan beri hasret kaldım kahveye.
oda guzel benden mola bugun kiz grip idi banada bulasti sanirim keyfim yok canim yapmak istiyor ama ihhhhh vücut isyan ediyor rahat birak beni diye oglene bi ilac alim aksam uzeri belki
Bonussss bak hasta olacam dert oldu yoklugun cabuk gel
tühhh, geçmiş olsun canımcım....
bir yolu bulunur elbet takma kafana.
canım 2küp şeker 1dilim ekmeğe bedel, sende günlük 1dilim ekmeğinin yada 1dilime karşılık gelicek olan tahıl gurubundan kes şekerli kahveni iç, ben öyle yapıyorum.
mesela simitte yiyebilirsin, tam simit yersen 4tahıl gurubundan kes, simitin 4te1i 1tahıl gurubu.
ben öyle yapıyorum, yoksa olmuyor.
bu arada öğretmen olarak branşın nedir merak ettim?:)
geçmiş olsun ablacım, koru kendini....
1limonu sık iç balım iyi gelir bak.....
kıyamam
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: hic olmamasindan iyidir
[video=dailymotion;x1bv6ly]http://www.dailymotion.com/video/x1bv6ly_gultekin-ipekel-ekrem-pehlivan-evrese-yollari_music[/video]
hop hop:))))):118:
Himm tamam o zaman canim cok istediginde ben de ole yapayım :) ben sinif ogretmeniyim. 1. Siniflarim var :)
Kizzz hasta hasta oynatacan beni 60 70 80
Sagol kuzum ilac aldim komsu gelecek simdi onlada kahve iceriz artik
tekrar hoş geldin o zamankızlar slm bende bi ara geldim giitttim şimdi sıkı diyetteyim 96 kiloydum 6 günde 91 kiloya düştüm ödem yok kastan veya sudan değil yağdan gitmiş hepsi
hastanede çalışıyorum kendi çabamla verdim sonra diyetisyene baktırayım dedim değerlerin çok iyii dedi böle giderse ağustosa iyce zayıflarım inşallah
yardımlarınızı bkliyorum şuan aşırı özgüvenim yerine geldi
tekrar hoş geldin o zaman
azmin daim olsun maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?