Öhöm... Ses... Ses...deneme 😃
İyi akşamlar herkese..
Bu çiçek beni deli gibi çağıran deyzeme gelsin kusura bakma açtım sapını yiyivermişim. 😄😁
Eki Görüntüle 1144949
I love Bonus
Hayriss cabuk halledin neti kahve gunu kuracazselam kızlar
tam sızlere cevap yazarken gıttı gıne ınternet sındı gıne geldı umarım gıtmez tekrar hat çekiiyormuş oyuzden bır kaç gunu bulurmuş neyse bukadarada şükür bu arada bızım mınık fare yakalandı çok şükür ama ben hala tedirginim geçer bır ıkı güne ınşallah yarın dıreksıyon dersım başlıycak hayırlısıyla su ışten kurtulsaydım ben kendıme hıç güvene mıyorum nedense sporumu yapamıyorum bu benı çok tedırgın edıyor huzursuzum yarın dersten sonra dısarda yuruycem ınşallah
Öhöm... Ses... Ses...deneme 😃
İyi akşamlar herkese..
Bu çiçek beni deli gibi çağıran deyzeme gelsin kusura bakma açtım sapını yiyivermişim. 😄😁
Eki Görüntüle 1144949
I love Bonus
Sağolasınız oldu telefonum 1 gün sürdü yapılmasıda öncesinde biraz beklemk zorunda kaldım. Suya batıp çıkması 200 lira iyimi :)
Geçmiş olsun deyze ellerinden öperim.. Noldi renginmi soldi
I love Bonus
kuzum cevap yazarken bıle 50 kere dıdıyor leptopu fırlatıp atasımar oderece bugun sızı okuyunca meyranınkı gıbı yaptım kahvemı ama şekersız bıraz keskın oldu sız devam edın bende yetişicem inşalahHayriss cabuk halledin neti kahve gunu kuracaz
Anammmm kimler gelmis yuhhh o kaaa acmisin
Bak yoklugunda bi kederlendim yataklara dustummmm
Oldumu telin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolasınız oldu telefonum 1 gün sürdü yapılmasıda öncesinde biraz beklemk zorunda kaldım. Suya batıp çıkması 200 lira iyimi :)
I love Bonus
Hasretinden yemeden içmeden kesildim
Gözün Aydın kavuşmussun telefona 😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum sorma dun dedim ya evde simit var diye..Leslie yapacagim bugun insallah. Hava kotu cikamiyorum bu ara malesef.. ama haklisin bugunun hatasını bugun duzeltmek lazim. Spora yukleneyim ben :) tesekkur ederimmm :))
Ayyy üzüldüm simdi...esselamun aleykuykum
hayırlı sabahlar kızlar
dun çok fena bısey oldu battanıye almak için yatak odasına gırdım perdenın altıda yürüyen bırsey vardı sanırsam fareydı ben çok tıksınırım hala uzerımde yuruyormuş gıbı eşım baktı ama benım çıglıgmla nereye gıttıyse bulamadılar oturma odasında yattım ne yapıcam bılemıyorum hıç bırşey yoktu geçensene sımsı heryere yapışkan koydu eşim offf of hıç ıyı olmadı bu nasıl gırerım yatak odasına bılemıyorum:18::18::18:
bulgura bayılırım.bana ödül olur o diyet:)Detoks uygulayan var mi hic ?? Ayran detoksu gibi bisey gordum de sabah normal kahvalti yapiyosun sonra ayran nohut mercimek bulgurla hazirlanan bi corba var. Sadece 2 gun uygulaniyomus ayda. Yapan oldu mu boyle detoks falan
insallah canim en kısa sürede 8 lerde ulaşırsın..Ben yarin baslayacagim ayran detoksuna. Artik 8 leri gormek istiyorum.
11 mayista basladim. Daha 3 kilo gitti.. yerimde sayiyorum. Bi degisiklik olsun dedim
Burda hava mis gibi :) oglen tum cocuklari dışarı cikarip sinifin kapisini kilitleyip leslie yapacagim 2 mile :))
Canim yazırmısin tarifini ? Yada ben nerden bulup okuyayım bir bakem:)Ben bu ayran detoksunu yapmıştım 2 gün değilde 1 gün yaptım genelde yani tam dört dörtlük yapmadığım halde tartıda düşüş görmüştüm tadınıda severim yapabildiğim tek detoks diyebilirim:) tam uygularsanız tartıya -olarak kesin yansır !!!
bende poşet yaptım yatağın basına astım.tuvalet kağıdı en iyisi evet ama burundan çıkan kitle cok olunca rulo pecete daha kullanışlı olabiliyor..Tesekkur ederim
Sanirim nezle kizimda dun butun gun hapsirip durdu eline bi top tuvalet kagidi tutusturdum (en yumusak o valla ) hehehe sabah yataginin sagi solu pecete olmustembel kiz onunki nezle sanirim banada ondan bulasti senin kiz kac yasinda cancazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun havalar yağınca serin yağmayınca sıcak ve nemli camlarda açık hasta olmamak elde değil. kızım 11yaşında teyzesi 5.sınıfı bitiriyor :)
Allah bağışlasin yavrularınızıMaşallah Allah bağışlasın benimkide 13 yaşında😀
Canim hosgeldin.insallah hersey gönlünce olur..yalnız altı günde altı kilo yağdan gitmez.bagirsaklar boşalır .migde boşalır odem atılır.bunlarla birlikte en fazla iki kilo yag gider ,sadece yag gitmez birazda mutlaka kas gider bence..diyetisyen 6 kilo yağ gitti mi dedi...bence imkansızkızlar slm bende bi ara geldim giitttim şimdi sıkı diyetteyim 96 kiloydum 6 günde 91 kiloya düştüm ödem yok kastan veya sudan değil yağdan gitmiş hepsi
hastanede çalışıyorum kendi çabamla verdim sonra diyetisyene baktırayım dedim değerlerin çok iyii dedi böle giderse ağustosa iyce zayıflarım inşallah
yardımlarınızı bkliyorum şuan aşırı özgüvenim yerine geldi
banada oluyor öyle burda yazmak aslinda hiç kolay değil.siteyi cok daha ergonomik yapabilirlerdi bence.. Cok zaman kaybettiriyor yazması..selam kızlar
tam sızlere cevap yazarken gıttı gıne ınternet sındı gıne geldı umarım gıtmez tekrar hat çekiiyormuş oyuzden bır kaç gunu bulurmuş neyse bukadarada şükür bu arada bızım mınık fare yakalandı çok şükür ama ben hala tedirginim geçer bır ıkı güne ınşallah yarın dıreksıyon dersım başlıycak hayırlısıyla su ışten kurtulsaydım ben kendıme hıç güvene mıyorum nedense sporumu yapamıyorum bu benı çok tedırgın edıyor huzursuzum yarın dersten sonra dısarda yuruycem ınşallah
Ayyy bonuscum gelmiş hosgelmis...Sağolasınız oldu telefonum 1 gün sürdü yapılmasıda öncesinde biraz beklemk zorunda kaldım. Suya batıp çıkması 200 lira iyimi :)
I love Bonus
kuzum dikkat et kendine...iyi uykular..Madem burdasın yarın didişiriz kuzum yatıyordum ben kafam tutmuyor öpüyorum hepicinizi 💋💋💋💋
geldiğin nasılda belli oluyor ..sivri dilli bonusSağol gurban geçmişe baktım sadece kahve içmişsiniz he :)) meyraya iki çift lafım var bir fincana 4 kaşık fazla kuzum :) alışmışsın sen rahatsız etmiyodur ama normal ölçüye göre fazla müsrif karı seni
I love Bonus
Hastalık hafif kalır geberiyorum resmen... Kuzum... Uzak dur mikrop bulaşmasınİyi geceler deyze 😴 sozi sen genemi hastasın
I love Bonus
İyi geceler deyze 😴 sozi sen genemi hastasın
I love Bonus
Selam gençlik ..
Kuzum sorma dun dedim ya evde simit var diye..
Dun gece öksürükleri boğularak uyandım yine... Cok kötü oldum.ilac alicaktim.ac karnına ilac icmem dokunuyor..simidin çeyregini yedim walla :26::26::26: gece gece ölecektim gerci ,bırak simidi o telaşla fili bile yerdim...
Ptesi aile hekimine gitmiştim.bu sefer hastaneye gittim sabah ,bronsitnilerlemis dikkat et dedi... İnsallah zatürreye filan çevirmez...:26::26::26:
Ayyy üzüldüm simdi...
5-6 sene önce bir yakınım gittiği tatil koyunu cok methetti.. Esimle bizde gidelim dedik.cardakli filan doğal yasam.fareler iguana mi kertenkelemi koca yaratiklar vardı çatımızda.. Ayyy dedim.. Burdan nasıl kurtulcaz ..geceleri uyuyamamistim.ama insan zamanla alışıyor sanirim.eskisi kadar tiksinmiyorum.baksana sorvivorda fareler adamların üstlerinde dolaşıyor...
bulgura bayılırım.bana ödül olur o diyet:)
insallah canim en kısa sürede 8 lerde ulaşırsın..
Süpersin bence bulduğun her fırsatı değerlendir.. Ben yapamıyorum bugun cunki cok hastayim...
Canim yazırmısin tarifini ? Yada ben nerden bulup okuyayım bir bakem:)
bende poşet yaptım yatağın basına astım.tuvalet kağıdı en iyisi evet ama burundan çıkan kitle cok olunca rulo pecete daha kullanışlı olabiliyor..
Allah bağışlasin yavrularınızı
Canim hosgeldin.insallah hersey gönlünce olur..yalnız altı günde altı kilo yağdan gitmez.bagirsaklar boşalır .migde boşalır odem atılır.bunlarla birlikte en fazla iki kilo yag gider ,sadece yag gitmez birazda mutlaka kas gider bence..diyetisyen 6 kilo yağ gitti mi dedi...bence imkansız
banada oluyor öyle burda yazmak aslinda hiç kolay değil.siteyi cok daha ergonomik yapabilirlerdi bence.. Cok zaman kaybettiriyor yazması..
geçmiş olsun kuzum duzelemedın ya dıkkat etmiyoryormusun kuzum bıraz bıtkısel falan bıseyler alsan canım
sorma kuzum yakalandı şükür hıç başıma gelmemıstı ama burda doğal yasam derken bıraz fazla doğal oldu
canının ille çok istemesine gerek yok, canın istiyorsa öyle tüket ne olcakki günlük tahıl hakkından:) hepsi karbonhidrat nihayetinde tahıl gurubunun, hep şeker tüketicek değiliz ya hayatımız boyunca, bu arada pilavda olucak çorbada ve vsde....
ne güzel sınıf öğretmenisin demek:) güzel ama biraz uğraştırıcı bir iş değilmi? küçük küçük çocuklar çünkü:)
gerçi lise daha zordur, ergenlerle uğraşmaktan daha iyidir ama:)
önemli olan işini sevmen, sen işini seviyorsan gerisi fasa fiso değilmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?