Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Var kuzum ole celik cezve gibi olandan kalabalık olunca iyi oluyor onlar cabucak yapiliyor digerinide almam zaten hediye gelecek beles beles

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi hediye gelecekse birde makinenin tadına bakarsın, hangisi hoşuna giderse onla yapıp içersin:)
beleş ne güzel oluyo değilmi?:)))) nihahaha:)))
beleşi görürsen yerleş
işi görürsen sıvış diyemi ne böyle bişey vardı:)
ay uçtum ben:)))))

Hehehe oyle yapacamm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama ben simit yemesem oglen ac kalacaktimm cok mu kotu bise yaptimkiii bi daha yemem :)))

Canim bende ne yiyeceğimi hiç düşünmüyorum hep son Dakika'ya kalıyor sonra gecistiriyorum.gerci sen yogunsun calisiyorsun anladığım kadarıyla .. Bende yogunken oyle gecistirirdim.. 3 aydır dikkat ediyorum....

Canim bende ne yiyeceğimi hiç düşünmüyorum hep son Dakika'ya kalıyor sonra gecistiriyorum.gerci sen yogunsun calisiyorsun anladığım kadarıyla .. Bende yogunken oyle gecistirirdim.. 3 aydır dikkat ediyorum....

Calisiyorum evet yarin ekmek yemem hic o zaman napim kotu hissettim simdi bak ya poff

Calisiyorum evet yarin ekmek yemem hic o zaman napim kotu hissettim simdi bak ya poff

Canim olurmu lütfen kötü hissetme ,bugünün hatasını bugun duzelt
Haydi ben çıkıyorum yürüyüşe sende gücün varsa 1 saat yürü emin ol kendini cok daha iyi hissedersin..mutluluk metabolizmayı hızlandırır diye hicbiryerde okumadım. Ama bence mutluluk hareket getirir hareket yağ götürür... Hadi mutlu olmak icin ilk hareketini yap

Son düzenleme:

Leslie yapacagim bugun insallah. Hava kotu cikamiyorum bu ara malesef.. ama haklisin bugunun hatasını bugun duzeltmek lazim. Spora yukleneyim ben :) tesekkur ederimmm :))

canim benim!!! ne guzel 25kg verdin bile!!! bozdugun ogunden hemen sonra tekrar toparlan! ben oyle yapmaya calisiyorum napiyim baska turlu olmiycak...

bende ayni sen gibi 4kasik kahve koyuyorum 2kup seker sekerli icin :) gercektende kahve oyle daha lezzetli oluyor... benimde kahveme herkes bayilir :)

ayyy ne guzel dogal ortamda :) ben oyle yapamam.... o konuda coook cit kirildimim... piknigi bile sevmem bocek mocek oluyor diye... napak sehirde yetistik malesef...

ayyy evet arcelik in makinasi super kahve yapiyor birde 2dk suruyor cokta lezzetli oluyor vallahi!!! tavsiye ederim :) bu turkiye'ye gelisimde arkadasim hediye etti bana :) her aksam nerdeyse iciyorum makinayla yapip :)

selam canlar internet yapıldı gıbı ama gınede kesın konuşmayım bakcez burda yeme duzenım bozuldu gıbı oldu kendıme ozel bırsey yapamadım koşuşturmadan sporda yoktu zaten kılo veremiyorum sankı tabıkı bunlar bahane degıl yarın hemen toparlanılıyor hemde hemen
[/SIZE
]

hadi bakalim supersin canim :) yarin hemen toparla! :)

esselamun aleykuykum
hayırlı sabahlar kızlar
dun çok fena bısey oldu battanıye almak için yatak odasına gırdım perdenın altıda yürüyen bırsey vardı sanırsam fareydı ben çok tıksınırım hala uzerımde yuruyormuş gıbı eşım baktı ama benım çıglıgmla nereye gıttıyse bulamadılar oturma odasında yattım ne yapıcam bılemıyorum hıç bırşey yoktu geçensene sımsı heryere yapışkan koydu eşim offf of hıç ıyı olmadı bu nasıl gırerım yatak odasına bılemıyorum:18::18::18:

Gunaydin kizlar.. biraz once uzun uzun yazdim ama nedense gitmedi yazdiklarim. Simdi de cok useniyorum be :)

Kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli su ictim.
Sonra
2 gun kurusu
1 kuru incir
1muz
6-7 kuru uzum
2 ceviz i kucuk kucuk dogradim. Icine de yarim bardak sut koydum
Sabah kahvaltim bu oldu.
Cok leziz ve doyurucuydu :))

Oglen icin
Coban salata, 2 haslanmis yumurta ve elma getirdim. Onlari yiyecegim.
Aksam da dunden kalan 2 parca tavuk pirzola var yanina da bol salata yaparim. Bugunu ekmeksiz kapatacagim insallah

Kizlar ben o gunku menumu sabah hepsini birden paylasiyorum. Uygulamaya calisiyorum sonrasinda. Size oncesinde soyleyince baska bisey yemek istemiyorum ekstra yazmaktan utanirim diye :)) sabahlari planladigim gibi yapamadigim zamanlarda gun sonunda soylerim size :)

Bu arada son bisey daha soyleyeyim :)
Bazen okul donusu cok acikmis oluyorum. Bi de eve gidip yemek hazirlayana kadar epey vakit geçiyo. Sonrasinda aksam yemege saldirmamak icin bi avuc beyaz leblebi yiyorum. Ama bu her zaman olmuyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…