Var kuzum ole celik cezve gibi olandan kalabalık olunca iyi oluyor onlar cabucak yapiliyor digerinide almam zaten hediye gelecek beles beles
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi hediye gelecekse birde makinenin tadına bakarsın, hangisi hoşuna giderse onla yapıp içersin:)
beleş ne güzel oluyo değilmi?:)))) nihahaha:)))
beleşi görürsen yerleş
işi görürsen sıvış diyemi ne böyle bişey vardı:)
ay uçtum ben:)))))
1 simit = 4 dilim ekmek ona gore baaayyyaannllaarr
Ama ben simit yemesem oglen ac kalacaktimmcok mu kotu bise yaptimkiii bi daha yemem :)))
Canim bende ne yiyeceğimi hiç düşünmüyorum hep son Dakika'ya kalıyor sonra gecistiriyorum.gerci sen yogunsun calisiyorsun anladığım kadarıyla .. Bende yogunken oyle gecistirirdim.. 3 aydır dikkat ediyorum....
Calisiyorum evetyarin ekmek yemem hic o zaman napim kotu hissettim simdi bak ya poff
Canim olurmu lütfen kötü hissetme ,bugünün hatasını bugun duzelt
Haydi ben çıkıyorum yürüyüşe sende gücün varsa 1 saat yürü emin ol kendini cok daha iyi hissedersin..mutluluk metabolizmayı hızlandırır diye hicbiryerde okumadım. Ama bence mutluluk hareket getirir hareket yağ götürür... Hadi mutlu olmak icin ilk hareketini yap
Selamün aleykümm..
ben geldimm...cumartesi misafirlerim gelmeyince biz anneme gittik güzel geçti..bahçeden bolca kiraz topladık...dut yedik falan bu arada annem bir sürü güzel
mamalar hazırlamışşş..yediklerimi saymıyayım canınız çekmesin ama ne olcak benim bu halim niye sevdiğim şeyleri görünce herşeyi unutuyodum hadi
yiyorum bi dilim yesem bıraksam olmazmı bitene kadar yemek zorundamıyım çok kızıyorum kendime ama ne farkederki..zaten onca uğrasa kilo veremeyen
ben şimdi diplerdeyim motivasyon falan kalmadı...toparlıyamıyorum..tek güzel olan sporu bırakmadım devam ediyorum ama diyet falan kalmadı...bu hafta
günümde var ben daha toparlıyamadan bide o giricek araya...af allahım afff...nerde diyete ilk başladığım zamanki azim irade istek hevess...hiç biri yok
artık...ozaman tamam demiştim artık alıştım çok sevdiğim bişey olunca bi tadına bakıyodum daha yemiyodum..nereye gitti o halim...çok üzgünüm çok
kızgınım kendime...
canım dibe çöker zaten çoğu, valla bence bir dene yani, benim kahvem meşhurdur güzelliği ile:)
afiyet olsun, istersen bu sefer benim gibi yap.
bişey daha dicem ama şok olma yine:)
şekerli kahve içinde 1kahve fincanına 2küp şeker, orta şekerli içinde 1küp şeker atarım.
esselamun aleykum
günaydın güzeller
umarım herkez iyidir biz burda kış yaşıyoruz donuyoruz inş ısınır yakında havalar bıyandanda habıre ders çalışmaya çalışıyorum olım habıre elımden çekiştiriyor kıtabı bunda araba traktör var dıyeaşşa iniyoruz sut sağacam diye heryerını batırıyor gerı çıkıyoruz durmuyor tekrar iniyoruz yanı bı koşuşturmaca gıdıyor böyle doğal ortamlarda yetıştıklerı ıçın sevınıyorum aslında sırf onlar mutlu oluyor dıye geliyorum zaten buraya
spor yapamıyorum tam açıyorum internet gidiyor bakalım bugun bırı gelip bakacakmış umarım duzelır neyse ben şimdi biraz işlerimi halledeyim net gitmezse gelirim gine öptüm canlarım
Ben bi tek telve var ya arceligin onda yapilani begendim bende fakir in var celik cezve gibi ama begenmiyorum tadini illa ates uzerinde pisecek gecen esim demis toptancisina kampanya varmis arceligin kahve makinesini getir diye bekliyorum bakalim gelecekmi
selam canlar internet yapıldı gıbı ama gınede kesın konuşmayım bakcez burda yeme duzenım bozuldu gıbı oldu kendıme ozel bırsey yapamadım koşuşturmadan sporda yoktu zaten kılo veremiyorum sankı tabıkı bunlar bahane degıl yarın hemen toparlanılıyor hemde hemen
[/SIZE]
bende ayni sen gibi 4kasik kahve koyuyorum 2kup seker sekerli icin :) gercektende kahve oyle daha lezzetli oluyor... benimde kahveme herkes bayilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?