Yok acemilikten değil canın biz laf yetiştircez diye ekstra hız yapıyoruz :)
Bi miktar çemkirdik falan sakinleştik bak ☺️
I love Bonus
canim daha iyi sonuclar olur insallah ... bence olurRamazan Bayramı'na 90 kurban Bayramı'na 80 olacam hade bakalım bonuss görecez geçiyomuyum geçmiyormuyum
Ona göre sıkı tut diyetini sporunu heheheh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim yarin sabah kilonu ve sporunu bildircen unutma...Çocuklar gibi heyecanlıyım şu an co tteşekkür ederim sizlere...
Inanıyorum bu kez olacak hepimiz başaracağız
kuzum bunaldim hasta olmaktan...ama neyliyim bunu yazarken bilem oksurukten yarim kaldi :2::2::2:
Deyzee geçmiş olsun. Dikkat et kendine sen bize lazısın ( en çok bonusa)
Sozen sen hala iyileşmedin mi canım?
Bonus kafam hoşgeldin. Sevindirik oldum seni görünce. Vucudun direniyor sadece sakın bırakmak yok bu hafta olmasa haftaya çok güzel rakamlar görücez tamam mı
Yeni gelen herkes hoşgelmiş.
ayyy dusun bi hepimiz zayiflamisisz incecik olmusuz...Ben 65 olacam ahanda büyük konuşayım olmazsan bütün topik te suratıma tükürsün hıhhh
canim hemsireler haftasimi kacirmisim ben...sanirim su soma olaylarinin oldugu zamandi uzuntuden kaynadi...kutlarim canimmgünaydın kızlar
sabah sabah yine çeneniz düşmüş maşallah
ben anca hanımı yedirip kahvaltımı yapıp çayımı içip sizin güzel atışmalarınızı okudum
bugün biraz temizlik yapcam yrn misafirim gelebilir kocamdan haber bekliyorum
akşamada hemşireler günü yemeğimiz var oraya gitcez ailecek
hoşgeldin cnm
daykom ne zaman acacak bu havalar evde oturmakatan bunaldim walla ..Ferrari gibi hatun hızına yetişilmiyor
Bende dişçiye gidecektim ama çok yağmur yağıyo napsam bilemedim
canim daha iyi sonuclar olur insallah ... bence olur
canim yarin sabah kilonu ve sporunu bildircen unutma...
kuzum bunaldim hasta olmaktan...ama neyliyim bunu yazarken bilem oksurukten yarim kaldi :2::2::2:
sen nasilsin ufaklik nasil gectimi alerjisi?
ayyy dusun bi hepimiz zayiflamisisz incecik olmusuz...
canim hemsireler haftasimi kacirmisim ben...sanirim su soma olaylarinin oldugu zamandi uzuntuden kaynadi...kutlarim canimm
daykom ne zaman acacak bu havalar evde oturmakatan bunaldim walla ..
Allahım... ya rabbim...
Sen beni evladımın beslenmesine yaptığım krebin kokusundan muhafaza eyle... Aminn
Diksinti ver içime görünce midem kalksın... Amin
I love Bonus
Âmin aminnnnn benim kızda istiyordu geçen gün bende yapim bari
Analar taş yesin 😄 tırnağm kadr bi parça kırıntı gibi valla tuzuna baktm o kaa
I love Bonus
canim daha iyi sonuclar olur insallah ... bence olur
canim yarin sabah kilonu ve sporunu bildircen unutma...
sen nasilsin ufaklik nasil gectimi alerjisi?
ayyy dusun bi hepimiz zayiflamisisz incecik olmusuz...
canim hemsireler haftasimi kacirmisim ben...sanirim su soma olaylarinin oldugu zamandi uzuntuden kaynadi...kutlarim canimm
daykom ne zaman acacak bu havalar evde oturmakatan bunaldim walla ..
Selam gençlik ..
Kuzum sorma dun dedim ya evde simit var diye..
Dun gece öksürükleri boğularak uyandım yine... Cok kötü oldum.ilac alicaktim.ac karnına ilac icmem dokunuyor..simidin çeyregini yedim walla :26::26::26: gece gece ölecektim gerci ,bırak simidi o telaşla fili bile yerdim...
Ptesi aile hekimine gitmiştim.bu sefer hastaneye gittim sabah ,bronsitnilerlemis dikkat et dedi... İnsallah zatürreye filan çevirmez...:26::26::26:
Ayyy üzüldüm simdi...
5-6 sene önce bir yakınım gittiği tatil koyunu cok methetti.. Esimle bizde gidelim dedik.cardakli filan doğal yasam.fareler iguana mi kertenkelemi koca yaratiklar vardı çatımızda.. Ayyy dedim.. Burdan nasıl kurtulcaz ..geceleri uyuyamamistim.ama insan zamanla alışıyor sanirim.eskisi kadar tiksinmiyorum.baksana sorvivorda fareler adamların üstlerinde dolaşıyor...
bulgura bayılırım.bana ödül olur o diyet:)
insallah canim en kısa sürede 8 lerde ulaşırsın..
Süpersin bence bulduğun her fırsatı değerlendir.. Ben yapamıyorum bugun cunki cok hastayim...
Canim yazırmısin tarifini ? Yada ben nerden bulup okuyayım bir bakem:)
bende poşet yaptım yatağın basına astım.tuvalet kağıdı en iyisi evet ama burundan çıkan kitle cok olunca rulo pecete daha kullanışlı olabiliyor..
Allah bağışlasin yavrularınızı
Canim hosgeldin.insallah hersey gönlünce olur..yalnız altı günde altı kilo yağdan gitmez.bagirsaklar boşalır .migde boşalır odem atılır.bunlarla birlikte en fazla iki kilo yag gider ,sadece yag gitmez birazda mutlaka kas gider bence..diyetisyen 6 kilo yağ gitti mi dedi...bence imkansız
banada oluyor öyle burda yazmak aslinda hiç kolay değil.siteyi cok daha ergonomik yapabilirlerdi bence.. Cok zaman kaybettiriyor yazması..
selamün aleyküm.....
napıyonuz kızlar, geçmiş yapmışsınız baya maşaallah:) okurum artık bi ara geçmişi:)
benimde bugün az karnım ağrıyo, üşütme ağrısı sanırsam.
bilmeyenler için söyliyim ben perşembeden perşembeye tartılırım genelde, çünkü unutkanlık sorunum olduğu için unutmayım falan diye 1gün erken tartılırım:)
işte bugün tartıldım azda olsa bu hafta vermişim kilo:)
-800gr vermişim. ama daha çooook yolum var
neyse tabiki bunada şükür.
1,5saat önce kadar tam size yazacaktım komşularım kahveye geldiler, sonrada hadi birimizde oturalım dediler, herkes bişey yapsın dediler, şimdide hazırlanıp komşuya gitcem, uykumda var işimde çok ama neyse gitcem artıkın.olmazsa erken kalkarım biraz.
hadi kızlar görüşürüz
şuan için:
4023*20
4tahıl
0et
2süt
3meyve
*
2yağ
0sebze
(başarılı)
selamün aleyküm.....
napıyonuz kızlar, geçmiş yapmışsınız baya maşaallah:) okurum artık bi ara geçmişi:)
bilmeyenler için söyliyim ben perşembeden perşembeye tartılırım genelde, çünkü unutkanlık sorunum olduğu için unutmayım falan diye 1gün erken tartılırım:)
1,5saat önce kadar tam size yazacaktım komşularım kahveye geldiler, sonrada hadi birimizde oturalım dediler, herkes bişey yapsın dediler, şimdide hazırlanıp komşuya gitcem, uykumda var işimde çok ama neyse gitcem artıkın.olmazsa erken kalkarım biraz.
hadi kızlar görüşürüz
şuan için:
4023*20
4tahıl
0et
2süt
3meyve
*
2yağ
0sebze
(başarılı)
çarp kuzum çarp hakettımBende olsam benide çarpardı :) açık havada spora odaklan :) bayrama kıyafet alırsın kendine mesela onu düşün :)
Ya da bi tane ben çarpim daha bi etkileşim olur
I love Bonus
arap atı gibi sonradan açılan bonusGeçmişe takılma geleceğe bak 😎 illede geçmiş istiyosan ben söylim tarafımdan biraz önce yapılmış 4 mile var geçmişin parlak sayfalarına kazınmış olan :))
I love Bonus
hoşgeldın canım doğru yerdesinGünaydınnn
Bende araniza katilmak istiyorum eger kabul ederseniz birkac gündür takip edyorum sizi paylasimlariniz arkadasliginiz çok güzel masallah diyorum nazar değmesin
Bende tek başına basaramayanlardanim daha önce baska bir topikteydim ayrilmak zorunda kaldim döndüğümde topik dağılmıştı ve kilo aldim tekrar başlıyorum kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum. ..
sen bu azımle 70 olursun kuzumRamazan Bayramı'na 90 kurban Bayramı'na 80 olacam hade bakalım bonuss görecez geçiyomuyum geçmiyormuyum
Ona göre sıkı tut diyetini sporunu heheheh
ay o inat biraz bana bulasabılırmı yıne havası kaçmış gazoza göndümHeeee yut sen onları o gün gelmez hiç bende bu inat varken 55 bilem olurum 😂😂😂
Güzel hatun diyince gözümn önüsüne kendim geldim 😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄
I love Bonus
aleykum selam canım benım 800gr azmıselamün aleyküm.....
hadi kızlar görüşürüz
şuan için:
4023*20
4tahıl
0et
2süt
3meyve
*
2yağ
0sebze
(başarılı)
azmin hep sursun örtmenimUst komsum yufka acmis evde. Mis gibi kokular geliyo :) bana da getirmiş esime borek hazirlicam simdi..
Hey gidi gunler bi zamanlar bayilirdim borege. Ama kilo verdiğimi gordukce canım bile istemiyo 💪💪💪
ben geldım kızlar derse gttim geldim güya yürüyecektim yağmur yağdı o da kaldı bu haftayı yok sayıyoryum ben yarın sıfırdan tekrar başlıycam bu ara okadar çok yeniden başladımkı bununda bı anlamı kalmadı
çarp kuzum çarp hakettım
arap atı gibi sonradan açılan bonus
hoşgeldın canım doğru yerdesin
sen bu azımle 70 olursun kuzum
ay o inat biraz bana bulasabılırmı yıne havası kaçmış gazoza göndüm
fıstık olacan sen
aleykum selam canım benım 800gr azmı
azmin hep sursun örtmenim
Nasıl geçti dersin
Kızlar benim Ocak paramparça oldu cam Ocak almayı düşünen varsa tavsiye etmiyorum😭😭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?