- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Yok 3 mil yapacam 2 yi yapan 15 dk daha sıkar 3 yapar demi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Toplamda ne kadar sürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 3 mil yapacam 2 yi yapan 15 dk daha sıkar 3 yapar demi
Toplamda ne kadar sürüyor
Canim ben başlıyorum sende gel ...Yok 3 mil yapacam 2 yi yapan 15 dk daha sıkar 3 yapar demi
Selamlar guzel topigin guzel hatunları:)
Hastalarimiza gecmis olsun,yeni gelenlerde hos gelmisler.
Benim telefon tamirden geldi h.sonu evde gelmeyen baharin temizligini yaptim yazismalari okuyamadim o arada.anca 3gundur gecmisi bitirebildim:)
Bu hafta temizlik ve mesailerim yuzunden sporum cok aztoplam 210.dk
Kilom 84.8
Haftya spor yarisinda bende varim:)
Hoşgeldin burcucumSelamlar guzel topigin guzel hatunları:)
Hastalarimiza gecmis olsun,yeni gelenlerde hos gelmisler.
Benim telefon tamirden geldi h.sonu evde gelmeyen baharin temizligini yaptim yazismalari okuyamadim o arada.anca 3gundur gecmisi bitirebildim:)
Bu hafta temizlik ve mesailerim yuzunden sporum cok aztoplam 210.dk
Kilom 84.8
Haftya spor yarisinda bende varim:)
Hosgeldin burcucum..gule gule kirlet evini..bende yeni haftaya başlarken iyi spor yapıyorum 3 gun sonra basıma bir is geliyor spor kalıyor. Elimden geldigi kadarıyla yapicam biseyler...![]()
Misafir vardı yabancı değillerdi onlarada denettim lesliyi 2 mil yaptım o arada :) çok beğendiler kolay dediler
I love Bonus
slm kızlar bir saattir şifremi unutmuşum siteye giremedim yeni şifre almakla uğraştım..akşamada misafirim var ikram yapıyorum bir taraftan...
gökçecim kilom aynı 121.5
sporda iki mille leslie
Misafir vardı yabancı değillerdi onlarada denettim lesliyi 2 mil yaptım o arada :) çok beğendiler kolay dediler
I love Bonus
inşallah canım çok çok eksıgorelım kaldıralım su totolarıHerkese günaydın.
Aksam azicik kaju ve fındık kaçamağim yaptım.bir haftadır actım ufaklik hasta diye canim sıtkındı Üzgünüm... :26::26:
Ama kuruyemis bağırsakları çalıştırdı sanirim.gecen haftaki ödemede attım .eksideyim sukur :)
Kilom 86.1
Spor 240 dakika. Bu hafta Cook daha fazlasını planlamıştım ama hastalıktan olmadı...
canim ufakliklari allah bagislasin ,insanları zaman icinde tanırsın muhakkak.. Ben Sibel 37 yaşındayım ,Ankara'da yasıyorum bir oglum var 4 yasında ...
(böyle yazinca ne yaşlı gordum kendimiama ruh yasimi sorarsan 20
)
Yemek oncesi bol su icsen çaktırmadan ...tabağa hep az alsan ,defalarcada almaya utanırsın cok yememiş olursun...
Sagol canim gece ateşledi yine biseyler yedirip antibiyotik vercem birazdan...
Canim ben en büyük hatalarımı kilo vermediğim zamanlarda yapıyorum.haftaya birazdaha fazla eksi çıkmak icin biraz daha hareket etmeye çalışırsın olur biter... Bu hafta geçiş dönemimdi hem...haftaya havalar düzelecek insallah hepimiz sporlarimizi konusturalim olurmu?![]()
Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk
300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...
O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...
I love Bonus
inşallah kuzum ya sabah canım çok sıkılmıştı ama toparlandım haftaya ful sporAleykumselam kuzummm bende sana kiyamam sut yogurt yeseydin sevmiyomusun onlari cancazim
Ayyyy deli utanirmis haftaya cok cok gidecek duzen degisti ya ancak adapte oluyorsundur sakin bozma moralini kuzucum
Herkese günaydın.
Aksam azicik kaju ve fındık kaçamağim yaptım.bir haftadır actım ufaklik hasta diye canim sıtkındı Üzgünüm... :26::26:
Ama kuruyemis bağırsakları çalıştırdı sanirim.gecen haftaki ödemede attım .eksideyim sukur :)
Kilom 86.1
Spor 240 dakika. Bu hafta Cook daha fazlasını planlamıştım ama hastalıktan olmadı...
canim ufakliklari allah bagislasin ,insanları zaman icinde tanırsın muhakkak.. Ben Sibel 37 yaşındayım ,Ankara'da yasıyorum bir oglum var 4 yasında ...
(böyle yazinca ne yaşlı gordum kendimiama ruh yasimi sorarsan 20
)
Yemek oncesi bol su icsen çaktırmadan ...tabağa hep az alsan ,defalarcada almaya utanırsın cok yememiş olursun...
Sagol canim gece ateşledi yine biseyler yedirip antibiyotik vercem birazdan...
Canim ben en büyük hatalarımı kilo vermediğim zamanlarda yapıyorum.haftaya birazdaha fazla eksi çıkmak icin biraz daha hareket etmeye çalışırsın olur biter... Bu hafta geçiş dönemimdi hem...haftaya havalar düzelecek insallah hepimiz sporlarimizi konusturalim olurmu?![]()
Aleykumselam kuzummm bende sana kiyamam sut yogurt yeseydin sevmiyomusun onlari cancazim
Kilo bildirimi: 100.6 ( -1.4 )
Spor : 465 dk.
Ayyy cok yolmasaydın kendini kuzumm..Hoşgeldin burcucum
Sozii oldumm zor bitirdim vallaiyilesmemisim daha anladim
Kız sen ne alemsin... Kimin aklına gelir kendi spor yapabilmek icin ahbaplarına biseyler öğretmek...Misafir vardı yabancı değillerdi onlarada denettim lesliyi 2 mil yaptım o arada :) çok beğendiler kolay dediler
I love Bonus
Super sen birde 60 civari kiloya in neler olacak bak..selam kızlar ben geldım bi tanıdığı gordum bugun uzaktan tanıyamadı benı hayrıyeye benziyor ama dıyormuş kendı kendı ay nası sevındım nasılbu motıvasyonla ben sabah sporuma tam gaz başlamazmıyım ayol
inşallah canım çok çok eksıgorelım kaldıralım su totoları
ne yaptın kuzum maşallahbarekallah
devam devam
inşallah kuzum ya sabah canım çok sıkılmıştı ama toparlandım haftaya ful spor![]()
selamün aleyküm.....
kızlar ben bugün gezmeye gitcem demiştim ya, gezme derken ramazan için yufka açcaklardı akrabalar, onların yanına gidicektim, hem ucundan tutar biraz yardım ederim hemde otururum hemde saç böreği falanda yerim diye gittim, davet ettiler bende icabet ettim.
böylelikle saç böreği ile tamda tahmin ettiğim gibi diyetim bugün güme gitti, battı balık yan gider yaptım artık bugün, olacak artık napıyım nefis taşıyoruz hepimiz, yarın yine devam inşaallah, bugün güme gittiği için içerik yazmamada hiç gerek yok diye düşünüyorum.
çokta yoruldum, gecede uyku tutmamıştı uykusuzumda.
neyse ben kaçar gelirim yine.
canım battı balık yan gider yaptım bugün:
yok severim canımcım ama benim et gurubu sfırdı dün, yoksa 3kere tükettim dün süt gurubu.:29
![]()
Canim olsun arada bir olur öyle ...yarin yeni gun yeni umutlar.. Bende aksam az yiyim derken mutfağa gidip gelip atıştırdım biseyler ...
Yarin hersey daha guzel Olucak insallah..
Hee
Detay da yazim
Disarda yürüyüş : 60 dk
Bantta yürüyüş : 210 dk
Leslie : 195 dk
Iste kilo bildirimimmm 90.0 :) gidiyo kilolar gidiyooo :)
Spor yok :$
Hosgeldin burcucum..gule gule kirlet evini..bende yeni haftaya başlarken iyi spor yapıyorum 3 gun sonra basıma bir is geliyor spor kalıyor. Elimden geldigi kadarıyla yapicam biseyler...![]()