Tmm cnm hicbisi yemeden olmaz ama hasta olursunHala ayniyim canim. Tek lokma bisey yiyemedim. Okulda kafam dagildi biraz daha iyi olacagim insallah..
Gecmis olsun acil sifalar canımdaykom tadım kaçtı yafff, kahve içme isteğim falanda hiç kalmadı
az önce oldukça genç akrabalardan birinin kalp krizi geçirdiğini duydum, hastanedeymiş, tam doğru bir bilgi alamadım durumu hakkında, kalp krizi gibi olmuş ambülansla kaldırmışlar hastaneye, şimdi sonuç bekliyorlarmış, belkide kalp krizi değildir, spazmdır yada sinirden, sonuç bekliyorum şimdi bende işte
ama bence spazm olabilir durumu, neyse inşaallah sonuç iyi gelir, üzüldüm şok oldum yani.
hayat işte bazen böyle bazen mutlu....
Gecmis olsun acil sifalar canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daykom tadım kaçtı yafff, kahve içme isteğim falanda hiç kalmadı
az önce oldukça genç akrabalardan birinin kalp krizi geçirdiğini duydum, hastanedeymiş, tam doğru bir bilgi alamadım durumu hakkında, kalp krizi gibi olmuş ambülansla kaldırmışlar hastaneye, şimdi sonuç bekliyorlarmış, belkide kalp krizi değildir, spazmdır yada sinirden, sonuç bekliyorum şimdi bende işte
ama bence spazm olabilir durumu, neyse inşaallah sonuç iyi gelir, üzüldüm şok oldum yani.
hayat işte bazen böyle bazen mutlu....
Hala ayniyim canim. Tek lokma bisey yiyemedim. Okulda kafam dagildi biraz daha iyi olacagim insallah..
Selamün aleykümm..
nasılsınız hanımlarr...ben yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum...çokk kalabalık ve peşpeşe misafirler atlattım artık ev toparlıyorum yavaştan ve yeni ev arıyorum...bulduğum gibi taşınıcam...bu sıra yoğunluktan gelemiyorum buraya ama hep aklımdasınız...sanırım bir süre daha aranızda aktif olamıcam..fırsat buldukça gelirim ama....bana dua edin...hee bu arada bonuscum geçmiş okuyamadım ama alıntılarda gözüme takıldı bebiş bekliyomuşsun sanırım çok sevindim canımmm....tebrik ediyorum...yanlış hatırlamıyosam iki tane vardı bu üçüncü sanırım....darısı başıma artık ama biraz daha ileriki zamanda inş...ney kalkmalıyım artık dua edin bana....
ne diyelim meyraa hayat bağzen bize böyle acı süprizler de yapıyor canım inş. akrabanın önemli bişeysi yoktur çabucak toparlar....
merhaba kızlaar bu günlerde keyfimiz mi yok nee ?herkesin bir koşuşturması var tabii benimde. birde bonusun gebelik haberi hepimizi çok duygulandırdı önce çocukluğumuza sonra anne oluşumuza bütün hatıraları andık düşündük....
...
Ben yarindan itibaren toparliyorum yine.. sorunlari olan herkese Allah yardim etsin..
slm kızlar kuzumu uyuttum bi bakayım dedim size
menümüde yazayım sabah 08:00 = 2 yumurtalı (sahanda bol tereyağlı) kkk
öğle 13:30 = 1 tabak taze fasülye, 1 kase keten tohumlu yoğurt sabahtan kalan 2 ceviz
akşam 19:00 = 1 kase yoğurt çorbası, 4 tane islim kebabı, 1 kase çorba 3 ceviz
Çok sevindim canım gerçekten bundan sonrası hep güzel olsun inş senin için.
I love Bonus
yoğurt yazacağıma çorba yazmışım yine demekki o kadar güzel yapmışım aklım hala onda kalmış heheHasibe çok güzel menünde akşamı yanlış yazdın sanırım 2 kase çorba
I love Bonus
yoğurt yazacağıma çorba yazmışım yine demekki o kadar güzel yapmışım aklım hala onda kalmış hehe
ayyy muhabbetlerinizi atışmalarınızı çok özledimçok giremiyorum nete hatta pcyi bile açamıyorum benim cadı durmuyor
geçmiş çok birikti okuyamıcam özet geçsene (dedikoducu hasibeHe biliyorum senin giremediğin günlerde neler oldu neler hasibe
I love Bonus
geçmiş çok birikti okuyamıcam özet geçsene (dedikoducu hasibe)
Kız benden duymamış ol biliyomusun bonus hamileymiş daha dr a gitmemiş test yapmış. Meyranın dediği gibi eşşekten düşmüşe dönmüş şoktan şoka girmiş halada çıkamamış millette buna moral verecek diye harap olmuş
I love Bonus
aaaaaaaaaa
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmm
neden moralini bozuyorsun budan güzel şey var mı dünyada
tazecik yeni bir can katılacak ailenize ayyy çok sevindim cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?