Belliii dovecen nerdeyse sakin ol canim biraz doktor sana bilmedigin bisi soylemeyecekki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar bugün kilo bildirimi yapıyormuyuz benide bu hafta alacaktınız da bi sorayım dedim
Yani evet herşeyi biliyorum da yinede gerildim keşke bu 1,5 senede bari 10 kilo verebilseydim veremedim ama istesemde hevesim yoktu inancım yoktu iştahım vardı tam herşeyi yoluna sokucaktım... Gece kız çok uyandı ağladı öyle gözümde büyüdüki herşey
I love Bonus
sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi
3 yılda kocadık yani
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim
Kilo bildirimi : 99,6
Spor yok
kim tabloluyodu ben acemiyim birazda bu hafta alırım demişti heycanlıyım bir kilo daha gittideEvet canım cuma günleri yapılıyo kilo ve spor bildirimi.
I love Bonus
Maşallah ilk yazdığın günü hatırladım allahım hedefine ulaşmayı nasip etsin inş
I love Bonus
Günaydın kizlarrr hayirli cumalar hepinize. ..
Dün giremedim kv'lerdeydik diyet üff oldu dün tabii bugünkü hedefte...cok canim sıkıldı kv ye gittigim zaman kendimi tutamıyorum hiç gitmeden hep diyorum yeme diye gidince yiyorum açlıktan cikmis gibii offff offf....
Neyse olan oldu bildirimimi yapayim
Kilom:89.7
Verilen: 1.3
Spor:240dk
Haftaya hedefim 87.5.....
kim tabloluyodu ben acemiyim birazda bu hafta alırım demişti heycanlıyım bir kilo daha gittide
Günaydın cnm vermissin iste sıkıntı yokkayinvalidende diyecek nasıl diyet bu ha bire yiyo bu gelin
Ben ole derdim valla
Kilo bildirimi 93.9....-600Günaydınlar banane kilo alana kadar bende bildirim yapıcam 😥
I love Bonus
alakan için saol canımGökçe kilo listesini yapıyo meyrada spor listesini sen yaz onlar bakıyolar canım
I love Bonus
Canım valla kilo vermesin diye okuyomu anlamadim onunla beraberken tutamıyorum kendimi (boğazsak gelin:))
Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...
I love Bonus
Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?