Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım...
geçmiş olsun, bu hafta hastaysan boşver kiloyu bu hafta takma kafana....
bugün daha iyi olduğuna sevindim....

Selam kızlar,

Geçen Pazar sıkıntıdan hep uyudum. Bu hafta da çok ama çok yoğundum ve hiç okuyamadım mesajlarıma bile bakamadım. Şimdi bildirim yapıp kaçıcam. H.sonu tüm geçmişi okuyum hepinize yazacağım. Herbirinizi ayrı ayrı kucaklıyorum

Spor: 350 dk yürüyüş(220 dksı koşu bandı,130 dk dışarda) 35 dk eliptik bisiklet, 150 dk aletli pilates, 60 dk parkta spor aletleri= toplam= 595 dk
Kilom :93.7

Ayrıca bugün benim Doğum günüm ama çalışıyorum maalesef.

Sevgiler..

doğum günün kutlu olsun, daha nice mutlu yılların olsun inşaallah canım:)

Meyra, sac böreği güzelmiydi.? ev de yapabilirmiyiz illa odun ateşinde ki sac mı olması gerek.? teflon yahut döküm davayla olmazmı.? .

söylemesi ayıptır güzeldi valla:)
sadece saç böreği olsa yine iyiD
ayrıyeten ortada uçuşan sıkmamı istersin, gözlememi istersin, yoksa yağlamamı(katmer gibi bişeymiş bu da).....
çok kalabalıktık birde.
gittiğim hanımlar oldukça marifetliler zaten, çok yorulundu ama doğal olan bu 1gün içinde değdi açıkçası, böyle birşey bir daha kaç sene sonra denk gelir zaten artık allah bilir....
en çok ocağın başındaki yoruldu malesef
birazda ben geçeyim dedim ama benim idare edeceğim şekilde değildi dursun dedi bana:)
çünkü hızlı olmak ve bilmek lazımdı işi, neyse bende bir ucundan tuttum işte, börekleri içledim falan ahtapot misali:))) 3kişi açıyordu çünkü....
evde de olur neden olmasın yenam, ben bekarken bizim tüplü sacımız vardı evde onda yapardık hep, annem açar içlerdi, babam pişirirdi bende yağlardım:)
ocakta teflonlada olur ama dökümü bilemicem ablacım, ince açmak püf noktası diyebilirim, üstünede tereyağı sıcakken, öfff canım çekti yine:))))
dayanamadığım 2şey kısır ve saç böreği....
neyse en iyisi ben susayım:)

alemsin meyracim direk alicam simdi seni listeye izinli yaziyordu zaten senin icin normalde...

çok sağol canım benim........
ellerine sağlık.....

Son düzenleme:
ne karnesi kız?:)))
sen kaç yaşındasın?
Canimm benden gecti artik yaş 33 ecocuklarin karnede bizim sayılır:))

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelereee...

merhaba arkadaşlar inş. hepiniz iyisinizdir çoğumuzun çocukları karnelerini de aldı yaz planları devrede artık çocuklarımızla mutlu geçireceiğmiz bir yaz tatilimiz olur inş. :) fazla gelemedim kusura bakmayın yolculuk hazırlığı sıktı beni nedensee bu yolculuk bayağı ağır oldu bende anlamadım. şimdi bildirim yapmaya geldim önümüzdeki haftada olamıyacam önümüzdeki 15 gün kilo veremesemde inş. verdiklerimi korurum

kilo bildirimi 119.5
gökçecim toplo için şimdiden teşekkürler önümüzdeki hafta için beni izinli yazarsan sevinirim :)

amannn ne konuşmuşunuz ayol

Merhaba kizlar benide araniza alin lutfen aralik ayinda 107 kiloydum simdi 93 ama takildim kaldim kilo veremiyorum cok canim sikiliyo bu duruma yaz sonuna kadar 75 olmam gerek
hoş geldin canım azmin daim olsun
afiyet olsun kuzum bende yapıcam ramazan için
canım ıyı olmasına sevındım akrabanın rabbım cumleyı esırgesın
İlkay hasibe örtmenim günaydın hepinize... Bu sabah hayriye selam vermemiş neden acaba

I love Bonus
oyyy kuzum hemnde farkeder nasıl oldun canım gıttınmı doktor
ne one çabuk banada
Günaydın kızlar güne sirkeli suyumla başladım şimdi yürüyüşe gidicem çocuklar uyuyorken gidetim dedim ogleden sonra hep yağmur yağıyor
Bu ara topik sessiz biraz hado uyanin artık:))
hııı dayko ıkı maşallah canım aynen devam
Selam güzellikler çok giremiyorum ev değiştiriyoruz kendi evimizi aldık şükür yorucu işlermiş bunlar Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin İnşallah :)
hayırlı osun elifcim rabbım güzel sağlıklı günlerde oturun inşallah
kuzummm gönlüne sağlık rabbım senın güzel gönlünün muradını versın
ahhh ah o falaka bana lazım
zeynepçim rabbım sıkıntını gıdersın canım özletme kendını bıran once dön kuzum
nice mutlu senelere
HAYRIYEEEE kız olduk burda nerdesin sennn?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte geledim burdayım
Kilo bildirimi : 99,6
Spor yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ve azmın zaferı 2li rakamlar daha senın sırtın yere gelmez tebrikler kuzum da sporda yok nasıl gitti maşallah bu kılolar
Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...

I love Bonus
senın bünye ters bacım bebek beklermiş erimek için maşallah
ohh gez kuzum ama uğra arada özlüyoruz sızı
iyiki doğdun burcum yenı yaş sana musmutlu günler getirsin
Selamun aleyküm kızlar uludağdayım bildirim yapamadım
aleykum selam ablam iyigezmeler
ama ama sen arayı gıne çok açtın kuzu yaa

Son düzenleme:
Ev için iyi dileklerinizden ötürü çok teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun inşallah :)
Gökçecim beni listeye alır mısın bilmiyorum ama ben 3'lü lere dönüş yaptım maalesef
kilo bildirimim: 101

Son düzenleme:
Canim sabah ilk tartildigimda daha farklıydı ısrarla wc ye çıkınca ancak o kiloya ulaştım .sabah 30 dk bisiklete bindim bende...:)

teşekkür ederim cnm sende ben gibi unutma bakalım hatırlatıcını falan kur
neyse bugün telafi ettik yemeğe çıktık geldik sonra başbaşa film izlerkennnn daha yarım saat olmuştu aşkımızın meyvesi uyandı filmi kapattık onla oynamaya başladık

teşekkür ederim cnm sağol

Asuman ablacım üsküplü sağolasınız.

Burcu doğum günün kutlu olsun ikizler burcuymuşsun :)

Bana 600gr eksik çıktım diye kilo verdim muamelesi yapan sevgili kadın arkadaşlarım öncelikle ağzınıza sağlık :)

Geçen hafta vermem gereken kiloyu vermiş oldum şişlinlik gidince. Kilo almıyo değilim yani sadede ilk zamanlar biraz veririm iki misli alırım bende.

Hayriye dr sormuşsun sanırım tam okuyamadın bugün gittim keseyi gördü içinide çok belli belirsiz haftaya tekrar gel dedi kalp atışları için

I love Bonus

Herkese hayirli akşamlar...
sagol kuzum hala tam iyileşmedi ama bunada sukur..burnu silinmekten yara oldu sıpanin...

caniiimmm cok gecmis olsun...insallah daha iyisindir,.bende verimsiz bir hafta geçirdim. Havlar burda baya guzellesti.. Tam yürüyüş havası..... İnsallah su Ramazan oncesi iki hafta guzel kilolar veririz...

canim dogum gunün kutlu olsun..nice mutlu yaslara...

Offff ne canim cektiii....

Canim yeni evin hayirli uğurlu olsun... icinde saglikli sihatli mutlu huzurlu guzel günler geçirirsiniz insallah.....

kizmi isterin erkekmi ?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HasibeG [/TD]
[TD]200 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay80[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk falan demek:)))güldürdün kız beni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]595 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... ilkay80 & Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... HasibeG:124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…