Bonusum senin kilo alman lazım vermen değil ahhhh ben böyle hamile olsam hemen kalayım ben her ay ikişer üçer alıyordum masallahim vardi yani:) :) :)
Canim nice mutlu senelere .. O uc yil lar birikir birikir 30 yıllar olur insallah..saglikli sihatli mutluluk dolu nice guzel yıllara....sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi
3 yılda kocadık yani
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim
Gökçem bu hafta topigimiz ok durgundu... Bende pek giremedim...ama seviyorum seni kuzummm...Herkesin kandili mubarek olsun!!!
Bu arada kimsecikler beni özlememis
ayni olay bendede oluyor canimlekeyi görene kadar agri yok... gördükten sonra agridan ölüyorum kesin psikolojik diyorum ben ama her neyse artik...
tamam canim ben seni listeden cikarayim o zaman... istedigin zaman geri dön aramiza bekliyoruz seni :)
birki birki denemeİlk defa telden yaziyom
zeynep sen nereye gidiyon kuzum ya((
rabbim yar ve yardimcin olsun insaallah canim.
opuyorum.....
HasibeCim super 88 lerdesin sukur.günaydın kızlarrr
sanırım ilk bildirim benden
KİLOM:88.4
SPOR:200dk
teşekkür ederim cnm amin inşallah
ayyy cnm benim sen buralarda yok muydun nerelerdeydin
ben eskisi gibi sık giremiyorum benim cadı yüzünden
girince selam verip alıntılarıma bakıp çıkıyorum geçmiş yapamıyorum
kim ne yapmış nereye gitmiş yeni gelenler mi olmuş (geldilerse hoşgelmişler) bihaberim yani
ben özledim seni merak etme
Aksamki yemek faktörüne rağmen yinede iyi vermişsin canimm..Günaydın kizlarrr hayirli cumalar hepinize. ..
Dün giremedim kv'lerdeydik diyet üff oldu dün tabii bugünkü hedefte...cok canim sıkıldı kv ye gittigim zaman kendimi tutamıyorum hiç gitmeden hep diyorum yeme diye gidince yiyorum açlıktan cikmis gibii offff offf....
Neyse olan oldu bildirimimi yapayim
Kilom:89.7
Verilen: 1.3
Spor:240dk
Haftaya hedefim 87.5.....
tebrikler canim butun fazlalıklardan 1 er 2 ser kurtulursun insallah...kim tabloluyodu ben acemiyim birazda bu hafta alırım demişti heycanlıyım bir kilo daha gittide
Canim bence dikkatli beslenerek kilo verebilirsin... Hamilelikte rejim onerilmez .sadece saglikli Yemen bile kilo verdirebilir..bak gitmiş 600 gam...Kilo bildirimi 93.9....-600
Spor yok...
I love Bonus
Canim reglin bitince haftaya insallah 6 li rakamlardasin...cok guzell...
bonusum bebiş sana iyi gelmeye başladı bile farkında değilsin :)
kilo aldırmayan sağlıklı şeyler yiyerek hem bebişimizi büyütçen hem kendin zarar görmiycen anlaştık mı
Kilo bildirimi
70.7
spor 100 dk falan
canim epey badireler atlatmissin... Allah sağlı sihat versinde...ne guzel delikanlı olmuş simdi...
valla benim hamilelik hep hastaneden geçti heyediğimi çıkarıyodum en son 3 gün mü 4 gün mü ne hastanede yattım 12 tane serum yemiştim büyük şişelerdn. 14 haftalıktı o zaman. sonradan azcık düzeldim gibi oldum. 68 di ilk kaldığım zaman 75 le doğuma gittim. erken doğdu bi de benim afacan doğu sonrası 65 olmuştum çok iyiydim işte sonra emzirme sırasında çok yedim süt olsun diye söz de ama alakası yok. Psikolojik yeme isteği sadece.
Şimdi bonus kafayı duyunca dedim acaba bi tane daha yapsam mı ama yok gözümde büyüyo vallaaynı şeyleri yaşama düşüncesi
Ayyy nedense böyle bi iç dökesim gelmiş he
Canim cok geçmiş olsun her hamilelik ayni geçecek diye birsey yok tabii benim iki hamileligimde cok rahat gecti aldığım kilolardan belli zaten:))
valla benim hamilelik hep hastaneden geçti heyediğimi çıkarıyodum en son 3 gün mü 4 gün mü ne hastanede yattım 12 tane serum yemiştim büyük şişelerdn. 14 haftalıktı o zaman. sonradan azcık düzeldim gibi oldum. 68 di ilk kaldığım zaman 75 le doğuma gittim. erken doğdu bi de benim afacan doğu sonrası 65 olmuştum çok iyiydim işte sonra emzirme sırasında çok yedim süt olsun diye söz de ama alakası yok. Psikolojik yeme isteği sadece.
Şimdi bonus kafayı duyunca dedim acaba bi tane daha yapsam mı ama yok gözümde büyüyo vallaaynı şeyleri yaşama düşüncesi
Ayyy nedense böyle bi iç dökesim gelmiş he
Günaydın güzeller...
Bu aralar pek ugrayamasamda,arada okuyorum.hepinizi cok seviyorum
Kilom 85.9
Spor 240 dakika
Canim nice mutlu senelere .. O uc yil lar birikir birikir 30 yıllar olur insallah..saglikli sihatli mutluluk dolu nice guzel yıllara....
Gökçem bu hafta topigimiz ok durgundu... Bende pek giremedim...ama seviyorum seni kuzummm...
birki birki denemedeneme göründü canim.telefon yenimi?
HasibeCim super 88 lerdesin sukur.
Aksamki yemek faktörüne rağmen yinede iyi vermişsin canimm..
tebrikler canim butun fazlalıklardan 1 er 2 ser kurtulursun insallah...
Canim bence dikkatli beslenerek kilo verebilirsin... Hamilelikte rejim onerilmez .sadece saglikli Yemen bile kilo verdirebilir..bak gitmiş 600 gam...
canim epey badireler atlatmissin... Allah sağlı sihat versinde...ne guzel delikanlı olmuş simdi...
Canim cok geçmiş olsun her hamilelik ayni geçecek diye birsey yok tabii benim iki hamileligimde cok rahat gecti aldığım kilolardan belli zaten:))
Esimin istemesine rağmen bende cesaret edemiyorum...
Kızlar ben karne almaya gidiyorum:))
teşekkür ederim cnmCanım daha nice nice mutlu yillara...
amin cnm inşallahGünaydın güzeller...
Bu aralar pek ugrayamasamda,arada okuyorum.hepinizi cok seviyorum
Kilom 85.9
Spor 240 dakika
Canim nice mutlu senelere .. O uc yil lar birikir birikir 30 yıllar olur insallah..saglikli sihatli mutluluk dolu nice guzel yıllara....
Gökçem bu hafta topigimiz ok durgundu... Bende pek giremedim...ama seviyorum seni kuzummm...
HasibeCim super 88 lerdesin sukur.
Aksamki yemek faktörüne rağmen yinede iyi vermişsin canimm..
tebrikler canim butun fazlalıklardan 1 er 2 ser kurtulursun insallah...
Canim bence dikkatli beslenerek kilo verebilirsin... Hamilelikte rejim onerilmez .sadece saglikli Yemen bile kilo verdirebilir..bak gitmiş 600 gam...
teşekkür ederim cnm
amin cnm inşallah
çok şükür zincirler kırıldı duraksama dönemini attlattım inşallah böyle devam eder
sende az değilsin hani 85lere inmişşin
Canim sabah ilk tartildigimda daha farklıydı ısrarla wc ye çıkınca ancak o kiloya ulaştım.sabah 30 dk bisiklete bindim bende...:)
Esim bugun diyorki tırnaklarını kesersen daha fazla eksi çıkarsın
.
sporumu yaptım duşumu aldım geldim
55 dk oldu benim cadı hala uyumadı annem uğraşıyo sağolsun Allah razı olsun
bu arada bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü unutmuşum kocacığım hatırladı da söyledişimdi
3 yılda kocadık yani
neyse en karlı ben çıktım babalar günü hediyesini erkenden hem yıl dönümü hem babalar günü niyetine verdim
Bu arada kimsecikler beni özlememis
Günaydınlar banane kilo alana kadar bende bildirim yapıcam ??
I love Bonus
Kilo bildirimi : 99,6
Spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı cumalar
Güzel kilolar veriliyor maşallah
Bonuscum sağlıklı bir hamilelik dilerim ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı tabii
Ben de pek uğrayamıyorum ev gezmelerim oluyor Ramazan öncesi diyete de adapte olamadım
Gökçeciğim ben de izin istiyorum senden Bayram sonuna kadar istersen izinli geç istersen listeden çıkar sana hangisi kolay olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?