Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu tatil yaramadi kimseye huuuuuu uyuyonuzmu daha hatunlar
Hayriyeee sen nerelerdesin gene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydin

Dun yaptigim o videodaki hareketler bugun beni perte cikardi nasil agriyo esnettigim heryer anlatamm

nur1835

tebrikler cnm

hangi videoyu yaptınki
bonus sen nerdesin

tiffany videosu ya dün link vermiştiniz ya ordan yaptı da ısınmadan direk yaptığım için ağrıyo heryerim
Bonusun teli bozuldu yine kapanıp açılmıyodu dün telefoncuya götürdü bugun haber vercekler bakalım nesi var

Hee tmm agrikesici aliyorum ben oyle cok ağrırsa
Bonusumada selam soyle

Son düzenleme:
Kizlar 168 boy 90 kiloda kac beden kiyafet olur?

ben o kiloyu geçeli baya mi oluyo (maalesef) ama 46 oluyodu normal kalıplarda.

Bende uzun yillardir o kiloyu gormedigim icin unutmusum 48 diye tahmin ediyodum 46 olursa super olur valla

Bende uzun yillardir o kiloyu gormedigim icin unutmusum 48 diye tahmin ediyodum 46 olursa super olur valla

48 olur bence. ben şuan 70 im ve 44 giyiyorum. ordan yola çıkarsak 48 daha olur gibi geliyor. bence en iyi sonuç 90 a gelip kendin denemek. Çok bişe kalmadı demi

48 olur bence. ben şuan 70 im ve 44 giyiyorum. ordan yola çıkarsak 48 daha olur gibi geliyor. bence en iyi sonuç 90 a gelip kendin denemek. Çok bişe kalmadı demi
Heee 8 kilocuk tatil icin bisiler alcam buralarda pek yok haftasonu alisverise gideriz dediydi esim o da olmiyacak bu haftasonu dugun cikti istanbulda haftaya ins ben bayrama kadar 90 olurum diye umuyorum artik

Saol evladim

olursun tabi deyzem. ne zaman tatile gidiyosun bence en son alacaklarını almalısın. gitmene bikaç gün kala falan. o zaman belkide 46 alırsın.

olursun tabi deyzem. ne zaman tatile gidiyosun bence en son alacaklarını almalısın. gitmene bikaç gün kala falan. o zaman belkide 46 alırsın.

Arife gunu kismetse
Kiz bizim burasi ufak yer bulamiyor(dum)
Yazarken aklima geldi eeee ben o zaman 114 kg idim simdi bulurum artik amma safim heee
Evett son hafta alirim artik (kendi kendine sevinen dayko)

:))) (sevincine ortak olan nur )

Sagol canim sizleri tanidigim icin cok mutluyumm

[video=dailymotion;xf9ncm]http://www.dailymotion.com/video/xf9ncm_ferhat-gocer-vefasi-eksik-yarim-201_music[/video]

selamün aleyküm.....

biten çarşamba günüm
(başarılı)
4224*20
4tahıl
2et
2süt
4meyve
*
2yağ
0sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…