Ah şu spor.. masallah size cok ozeniyorum. Ben de dikkat edeyim artik ya dua edin. Sinir oluyorum kendime. Insallah bugun yuruyecegim disarda
Bak bu video da zorlamiyor bel kismini guzel calistiriyor hemde kisacik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Deneyecegim insallah canim ama biraz işler var evde..
herkese merhabalar
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler
ne var ne yok iyisinizdir inşallah
Heee benimde duruyor isler oglen yemekten sonra supurup silecem kizda annemde zaten ortalik dağılmıyor pek
Ben normalde her cumartesi temizlik yaparım dip kose. Haftaici ancak yuzeysel oluyo yaptiklarim. Ama bu haftasonu çocuklarla olunca kaldi. Dun de cok yorgundm. Bugun artik ev hic icime sinmiyor. Haftasonunu bekleyemicem :) bugun temizlik gunu :)
Nurcum hosgeldin canim ben iyiyim sukur sen nasilsin oglusun nasil
Gordugun gibi yeni arkadaşlarla son sürat spor yapiyoz
Iyiyim oglusumda iyi keyfi yerinde. Masallah yasitlarini gecti. Erken dogdugu icin geriden takip ediyodu ama dun kendinden 14gun once dogmus bi cocukla yanyana geldiler masallah pasam onu gecmis.
Haftasonu misafirlerim vardi baya yogun gecti p.tesi sabhi 69.9 gordum cok mutlu oldum
Sporlara bende katilmk istiyorum ayni zamnda yapamm belki ama videolar cok hosuma gitti yapalim hep beraber
nur1835
Insanin cani istemeyince zorlada olmuyo anacimm supurge geldi salonun ortasina bekliyo beni
Ne guzell cok sevindim benim kizda 2.400 gr dogduydu nasil baktiysam artik yasitlari ufak tefek kaldi yaninda artik
69,9 super insallah bende yazacam bi gun o rakamlari gecen hafta diyetisyen dediki standart kilom 65 mis sıkılırsan 70 de birakiriz dedi
Sakin birakma 65 olmalisin. 70den sonrasi hizli aliniyo sen in 65e sonra 70le 65 arasnda gider gelirsin
nur1835
selamün aleyküm.....
kvler yarın gelmekten vazgeçtiler, benimde haftaya alacağım kalabalık bir günüm var bu yönden iyi oldu vazgeçmeleri, çünkü kvler gelince extradan çok yorulucaktım. haftaya alıcağım günümüde bir atlatsaydım, kafama bitene kadar öööyle bir takıntı artık.....
olmazsa halamdan yardım isterim, bi şekilde atlatırım zahir her günü atlattığım gibi......
şuan için:
6432*40
6tahıl
4et
3süt
2meyve
*
4yağ
0sebze
(başarılı)
Aleykumselam canim amann sıkma canini dedigin gibi o da gececek
Masallah diyorummmm
Meyram videolari gordunmu arkadasin paylastigi onlara basladik yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?