Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykümselam canım buralarda çok sıcak yağmur sıcağı gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim burda da biraz öyle ablam.
nasılsın görüşmeyeli?:)
bu arada bonus nereye kayboldu yine.....
balık burcu ya arada bir kayıp yüzüp gidiyor zahir bi yerlere:))))
ı.love.bonus

İnsallah canim yarin sekizlere merhaba dersin..
Burasında sıcak ,benimde tansiyonum dusuk ufakligi alıp dışarı çıkarım diyordum ama karar veremedim..
Yağmurlar yine gelecekmiş diye bisey okudum.hayirlisi artik...Ramazan'da yağsaydı keske...

inşaallah canımcım, çok sağol canım benimmmm....
hep birlikte sağlıklıca zayıflayalım inşaallah, AMİN.
geçmiş olsun tatlım, benimde 2gün önce tansiyonum biraz sıcaktan çıktı:) bugün sabah ölçtüm normaldi şükür, yani küçük 9olsada
o da geçer inşaallah yavaş yavaş, birden ısınınca tepki verdi hassas bünyem:)
2gündür limonları sıkıp sıkıp içtim:) 2limon 1porsiyon meyve yada benim ifademle 1meyve:)))))
sende hava biraz daha serinlesinde öyle çık istersen dışarı, hani sıcaktan tekrar düşer belki tansiyonun.:44:

bizim burda da biraz öyle ablam.
nasılsın görüşmeyeli?:)
bu arada bonus nereye kayboldu yine.....
balık burcu ya arada bir kayıp yüzüp gidiyor zahir bi yerlere:))))
ı.love.bonus

Iyiyim canım babamla araba kullanmaya çıktık 1 senedir binmiyordum eşimde diyordu istersen sürücü kursundan 1 hafta daha ders al trafiğe çıkmadan diye ama gerek yokmuş 😉😉 ana caddeye bile çıktım şimdi kuaföre gidicez benim cadı tutturmuş saçlarının uç kısımlarını boyatacakmış
Bonuscumun telefonu arızalanmış gene 😭😭😭

Aksıne Ramazan da çok sıcak olur herhalde

[video=dailymotion;x16cavm]http://www.dailymotion.com/video/x16cavm_ferhat-gocer-git_music[/video]

bu şarkıya bayılıyorum:)
git
tutamam zaten
dağ gibi dursam
kendine bir tünel kazarsın
git.......

(çok duygusal meyra:))

hımmm iyi gerek olmamış ablam extra derse:) iyi olmuş turladığınız....
ne renk boyatacakmışki:)

Benim normaldede düşüktur de bazen böyle dibe düşer iyice..birkeresinde 4-7 ye düştügünü bilirim... Sende dikkat et cancazim cikma sıcakta dışarı...

Aksıne Ramazan da çok sıcak olur herhalde

Sanirim şansımıza öyle Olucak canim..
Bende yoğurdun icine 3-4 dal marul dogradim birazda tuz ekleyip yedim.
Gule gule kullansın yeni saclarını fıstığım..Sacımı Biraz kestirmek istiyorum bende yazın sac hiç çekilmiyor...

Bursaya bi dolu yağdı görmeniz lazımdı ben hayatımda ilkkez böyle bişe görüyorum. Kca taşlar gibi valla birinin başına gelse yararsa o derece :26::26::26: korktum valla bakerken dışarıya

Bursaya bi dolu yağdı görmeniz lazımdı ben hayatımda ilkkez böyle bişe görüyorum. Kca taşlar gibi valla birinin başına gelse yararsa o derece :26::26::26: korktum valla bakerken dışarıya

geçmiş olsun canım, bizim burada da yarım saat 1saattir bir estiki sorma, 2senedir bu evde oturuyorum karşıdaki çamların öyle sallandığını eğildiğini daha görmüş değilim, aksi gibi apartmanda da bugün kimse yoktu koca apartmanda tek başıma ödüm koptu, öyle böyle değil feci esti....
bu esinti mevsim normallerinin üstü olmasa bu kadar korkmamda, normal üstü olunca korktum(((
balkonda da 2fasıl çamaşır vardı, toplayamadım, çamaşırlar falan hep bi yere yığıldı ipte....
yeni durdu esinti, çıktım topladım artık yarı ıslak çamaşırları, içeri asıcam artık, yağmur yağıyordu bi yandanda değmesin diye koştum bi çaba topladım, ben içeri girince yağmur durdu güneş açtı
elektriklerde gitmiştide yeni geldi.

Son düzenleme:
Sagolasin canimcim kilo veriyorum bu günlerde mutluyum yani...umarım sende iyisindir...

ne güzeeeel:)

geçmiş olsun...

sanada geçmiş olsun

Meteoroloji gibi kadinim heee yagmur sicagi dediydim yagdi yagacak nerdeyse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403199089886.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…