Aleykümselam canım buralarda çok sıcak yağmur sıcağı gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canim yarin sekizlere merhaba dersin..selamün aleyküm.....
napıyonuz:)
öf ne sıcak ne sıcak bugün burası kızlar:)
yazıda özlemişiz ama gerçekten......
hep şükürler olsun rabbime.....
eee ben bugün tartıldım, ama 8ler yok malesef
90kiloya düşmüşüm ama 8ler yok:) yarında tartılcam belki ucundan görürüm 8leri yarın, gramla yani
ucundan görmeye bile razıyım.......
bugün birde şişlik var bende, ellerimde falan..... arada olur böyle bende.
şuan için:
4434*30
4tahıl
4et
3süt
4meyve
*
3yağ
0sebze
İnsallah canim yarin sekizlere merhaba dersin..
Burasında sıcak ,benimde tansiyonum dusuk ufakligi alıp dışarı çıkarım diyordum ama karar veremedim..
Yağmurlar yine gelecekmiş diye bisey okudum.hayirlisi artik...Ramazan'da yağsaydı keske...
bizim burda da biraz öyle ablam.
nasılsın görüşmeyeli?:)
bu arada bonus nereye kayboldu yine.....
balık burcu ya arada bir kayıp yüzüp gidiyor zahir bi yerlere:))))
ı.love.bonus
İnsallah canim yarin sekizlere merhaba dersin..
Burasında sıcak ,benimde tansiyonum dusuk ufakligi alıp dışarı çıkarım diyordum ama karar veremedim..
Yağmurlar yine gelecekmiş diye bisey okudum.hayirlisi artik...Ramazan'da yağsaydı keske...
Iyiyim canım babamla araba kullanmaya çıktık 1 senedir binmiyordum eşimde diyordu istersen sürücü kursundan 1 hafta daha ders al trafiğe çıkmadan diye ama gerek yokmuş 😉😉 ana caddeye bile çıktım şimdi kuaföre gidicez benim cadı tutturmuş saçlarının uç kısımlarını boyatacakmış
Bonuscumun telefonu arızalanmış gene 😭😭😭
hımmm iyi gerek olmamış ablam extra derse:) iyi olmuş turladığınız....
ne renk boyatacakmışki:)
Sarı istiyor sadece uç kısımlar
Benim normaldede düşüktur de bazen böyle dibe düşer iyice..birkeresinde 4-7 ye düştügünü bilirim... Sende dikkat et cancazim cikma sıcakta dışarı...inşaallah canımcım, çok sağol canım benimmmm....
hep birlikte sağlıklıca zayıflayalım inşaallah, AMİN.
geçmiş olsun tatlım, benimde 2gün önce tansiyonum biraz sıcaktan çıktı:)bugün sabah ölçtüm normaldi şükür, yani küçük 9olsada
o da geçer inşaallah yavaş yavaş, birden ısınınca tepki verdi hassas bünyem:)
2gündür limonları sıkıp sıkıp içtim:)2limon 1porsiyon meyve yada benim ifademle 1meyve:)))))
sende hava biraz daha serinlesinde öyle çık istersen dışarı, hani sıcaktan tekrar düşer belki tansiyonun.:44:
Sanirim şansımıza öyle Olucak canim..Aksıne Ramazan da çok sıcak olur herhalde
Bursaya bi dolu yağdı görmeniz lazımdı ben hayatımda ilkkez böyle bişe görüyorum. Kca taşlar gibi valla birinin başına gelse yararsa o derece :26::26::26: korktum valla bakerken dışarıya
Sagolasin canimcim kilo veriyorum bu günlerde mutluyum yani...umarım sende iyisindir...
slm kızlarrrr
nöbetten çıktım çarşıda işlerimi hallettim 8:45te hastaneden çıktım 11:15te eve girdim
çok yoruldum. azıcık dinlenirken bir bakınayım dedim
şimdi kalkıp duşa gircem eşim 1 gibi gelecek yemek yiyip hastaneye gitcez sanırım kasığında fıtık var onu göstercez
eve gelince yemek yapcam yemek yicez derken anca akşama girerim tekrar
öptüm hepinizi
geçmiş olsun canım, bizim burada da yarım saat 1saattir bir estiki sorma, 2senedir bu evde oturuyorum karşıdaki çamların öyle sallandığını eğildiğini daha görmüş değilim, aksi gibi apartmanda da bugün kimse yoktu koca apartmanda tek başıma ödüm koptu, öyle böyle değil feci esti....
bu esinti mevsim normallerinin üstü olmasa bu kadar korkmamda, normal üstü olunca korktum(((
balkonda da 2fasıl çamaşır vardı, toplayamadım, çamaşırlar falan hep bi yere yığıldı ipte....
yeni durdu esinti, çıktım topladım artık yarı ıslak çamaşırları, içeri asıcam artık, yağmur yağıyordu bi yandanda değmesin diye koştum bi çaba topladım, ben içeri girince yağmur durdu güneş açtı
elektriklerde gitmiştide yeni geldi.
sanada geçmiş olsun
Meteoroloji gibi kadinim heee yagmur sicagi dediydim yagdi yagacak nerdeyse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerdesiniz ya iyice bosladiniz burayi. Bonus gitti herkes gitti
nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?