Sporda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi olur yürüyüş:)
iyi geceleeeer, görüşürüz canım
bende ne zaman yatarım hiç bilmiyorum, iyice kaç gündür gece kuşu oldum
hayırlı geceler kızlar
uludağ yazın birbaşka güzeldir meyracım. 21 gün dağda kalıp hiç aşağı inmeyenin kanı tamamen temizlenir derler.
kızlar ben dağdan indikten sonra köye gittim. badana yaptık. diyet falan kalmadı kilo almaya başladım.
ramazana kadar da çok yoğunum. onun için sizden izin istiyorum.
gökcecim beni ya izinli yaz ya listeden çıkart.
inşallah üçlü rakamlarla dönmem. hepinizi öpüyorum.
Canim sana yazarken esniyordum.esimde sabah kalkmıyorum diye ceke ceke götürdü
Sagolasin canimcim kilo veriyorum bu günlerde mutluyum yani...umarım sende iyisindir...
cok gecmis olsun canim...Allah korumus yine...
Ay üzülme kuzum erkeklerin huyu bazen böyle garip oluyor.....nerde ne diyeceklerini bilmiyorlar malesef...bizimkide gecen annesigilde is donusu biseyler yiyor bizde yemek yapan nerdeee diyor annesine... Görende ac kaldı evede hiç yemek yok sanar....
Canımsin Bence sen aksama sevdiği biseyler yap ve hicbisey demeki vicdanı sızlasın..sevmediği biseyler yapıp inatlasinca aslinda söylediklerimde ne kadarda hakliyim diye düşünüp kendi kendine inandirir haklılığını...
Sen bilirsin tabi
Günaydın canlar nasılsınız? Bu arada kilo verişim durdu yerimde sayıyorumregl oldum birazda geç o yüzdenmi acaba:44:
Gecmis olsun canim
Amann erkek= odun takilma canim
Bursaya bi dolu yağdı görmeniz lazımdı ben hayatımda ilkkez böyle bişe görüyorum. Kca taşlar gibi valla birinin başına gelse yararsa o derece :26::26::26: korktum valla bakerken dışarıya
Öhö öhö... Eyü geceler gızlar :)
I love Bonus
Oldumu telefonun
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
çok şükür fıtık yokmuş, lenf bezi iltihaplanmış antibiyotik verdi
geçmezse ya da artarsa tekrar gelirsin dedi
çok yoruldum bugün yine çamaşır serip mutfak toplıcam daha
yrnda çok işim var sabah annemi hastaneye götürcem tahlillerini vercez bugünden girişini yaptırdım erkenden verip gelcez
öğleden sonra sonuç gösterip detaylı muayene yapacak midesinden ve barsaklarından rahatsızdı
evde yapabildiğim kadar iş yaparım ütü süpürge vs yemek te yapcam inşallah yarın annemle babam gelecek izmirden
pek yuruyus yapamadim
kardesimin okulunun bayrami vardi bugun... babamada tuzlu yiyecekler satilan tezgahi vermisler :) babama yardim ettim... gerci yardim ettim denmez ben yaptim 2saato oturdu... ben gidince o gecti mecburen basina :) ama eglenceli oluyor satis :)
Meyracim sanada gecmis olsun hava durumu olayindan dolayi :)
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
çok şükür fıtık yokmuş, lenf bezi iltihaplanmış antibiyotik verdi
geçmezse ya da artarsa tekrar gelirsin dedi
çok yoruldum bugün yine çamaşır serip mutfak toplıcam daha
yrnda çok işim var sabah annemi hastaneye götürcem tahlillerini vercez bugünden girişini yaptırdım erkenden verip gelcez
öğleden sonra sonuç gösterip detaylı muayene yapacak midesinden ve barsaklarından rahatsızdı
evde yapabildiğim kadar iş yaparım ütü süpürge vs yemek te yapcam inşallah yarın annemle babam gelecek izmirden
Beni soran canlara selam eder hepsinin gözlerinden öperim.
Beni soran canlara selam eder hepsinin gözlerinden öperim.
Meyracım şarkı için tşk ederim :)
Teyzecim senide özledim öpim bi muaahhh diye :)
Bu arada nur selamını söylemedi unuttu zaarzati çok darlandım alışmışım ceple uzun uzun konuşmaya ev telefonundan konuşmim didim çenem düşemeyince içimde kaldı hepsi:)
I love Bonus
Herkese günaydın ...
Kilo ve spor bildirimi yapayım
Kilom 84.7
Spor 200 dakika
Gokcecim Meyracim şimdiden ellerinize saglik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?