Dogru sanırımm bi iki gndür baya olaylar oldu etkilendm ondanda olabilir
Dogru sanırımm bi iki gndür baya olaylar oldu etkilendm ondanda olabilir
Hoşgelmişsin arkadaşım spor delisi gibi okudum seni geçmişte :)
I love Bonus
Inşallah sorunsuz gorunur cnm geçecektir o karman corman halde iyi ol sende gerisi gelir nasilsaHerkeşin sabah olur benim gece çok çalkalandı midem şükür iyi şimdiye kadar da sadece çok halsizim içim boşalıyo birden. Bugün kontrole gidicem kalp atışını görmek için inş sorunsuz görünür. Kendimi hamile gibi hissetmim diyorum ama hissediyorum sankim ne bilim karman çorman ni haldeyim spor yapıp kilo vermek istiyorumşu halsizlikler bitsin inş yürümeye başlıycam.
Bu hafta kekti börekti yedim ama fazla almamışım şükür
Kilo bildirimi 94.2... +300
I love Bonus
Bana bayanlarla ilgili söle güzel bi film önerirmisiniz kilo vrmeyle olaabilir mesela
diyet yapmak ciddi sabır ve emek işi hepimize bu yolda başarılar kızlar
Inşallah sorunsuz gorunur cnm geçecektir o karman corman halde iyi ol sende gerisi gelir nasilsa
Yanlis hatirlamiyosam eger DAYANIŞMA diye bi film vardi 3 bayanin zayiflama hikayesi
Izledinmi dersen hayir duymustum sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayanışmayı gelsin burda görsünler :)
Teyze ve yiğenleri
Yav dün aklıma geldi dayko ben sana niye teyze demiştim diyekimdi unuttum yaşlarımızı sormuştu o an birden aklımdan sana takılmak geçtiydi gerisini hatırlamıyorum
I love Bonus
Unutkanlik Ahh ahhh belirtiler basladi deyzelige ilk adim hosgeldin hehehehe
Heee 70 yasinda dediydin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bah bah o kadar demişmiydim eşşek bınıs halbusi hiç göstermiyodun
I love Bonus
Tamam canımcım bıraktınımı toparlamak zor oluyor hadi bakalım aynen devam menüleride yaz eskisi gibi 😘😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eve geldim yeni. Patatesli tavuk yapacagim. Pek tencere yemegi sevmesem de.. patates cok yemicem inşallah. Ekmek de yemem. Aksama da Allah kerim bakalim..
Iyi gidiyo simdilik.
Asıl sana nazar degmesin ya masallah yeminle eridin. Çıtır olacaksin. Gercekten tebrikler 👏👏👏
Selam kizlarrr anca gelebildim
Kilo bildirimim:89
Spor yok
Duvar cam vs.sildim arti 2oda boyadim spordan sayilmazmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?