Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni görünce daldım konuya.

alınmadım canım benim, tekrar sağol, merhametini yerim senin:)
sıkı bir diyet ve sporlar gercekten verılebılır. elbette kolay degıl o kadar kıloyu vermek. ama azım çok önemlı meyra
heleki 5-10 kılo verınce ınsana daha çok istek gelır...

evde temızlık yapmak bıle spordur :)

Evet yakınız. :))

Yaşla hiç sorunum yoktur ama kimse 30 olduğuma inanmıyor.

daha küçükmü büyükmü?:)
eşimde yaşından daha büyük gösterir:)))) 5-6yaş büyük durur, abisini kardeşi zannederler:)))))
bende yaşa takılmam hiç, sadece sordum tanımak için.

daha küçükmü büyükmü?:)
eşimde yaşından daha büyük gösterir:)))) 5-6yaş büyük durur, abisini kardeşi zannederler:)))))
bende yaşa takılmam hiç, sadece sordum tanımak için.

Küçük göstediğimi söylüyorlar.

İnsanların gözünde 30 çok büyük bir yaş.

tabiki, mesela gün yapmakta:))))

en ıyı hocalar
genelde çok sert konusurlar konusurlar ki azım gelsın insana

İyi bir hocaya denk gelmemişsin arkadaşım senin bu tavrına olsa olsa "bekara karı boşamak kolaydır"denir.

Sizi gaz getirmeye çalışıyorum dedin diye yazdım yoksa araya girmezdim.

Bilmiş ol yani ben zerre kadar gaza gelmedim yılgınlıklarımı hatırlattın önümdeki yolu uzattın sadece.

Kızdığım alındığım yok sadece senin olamayacağın kadar hassasım bu konuda. Geyik için çok topic var. Benim geleceğim gaz geyik konusu olmasın lütfen.

I love Bonus

meyra alınmamıs ama senın alındıgın kesin. sen nıye rahatsız oldun ki burada geyık yapmamızdan? burası hem zayıflama hem geyık yerı degıl mı
sız burada geyık yapmadınız mı hıc?

ayrıca sen bu alınganlıkla zor kılo verırsın neyse.. buraya ara sıra yazarım gaz konusunda
ama sneın gıbı alınganlık yapanını hiç görmedım daha. ilk baş kılonu kabullenmen lazım çünkü..

Son düzenleme:

Olay nedir???
.........

herkesin hassas noktaları vardır. seninle aynı durumu paylaşan insanlarla yaptığın geyiktir fakat aynı durumu paylaşmayan birinin söyledikleri de alay yada iticilik olarak karşılanır. Bonusum bu konuda çok hassas çünkü kendisinden kaynaklanmayan sıkıntıları var şu sıralar. bence bu konuyu kapatın ve uzamadan bitirin olur mu

Bonusumu kimsenin üzmesine izin vermem zira onu tek üzecek kişi benim ( hava atan nur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…