O da alınmasaydı, değil mi?
Uzatan Bonus zaten. :))
tamam bız cıkalım jade, bellıkı en son yazan arkadaslar olmalı.alıntı olursa yazmayalım
yoksa duracagı yok bu alıntı muhabbetının.
arkadaslar bu topık sadece kendılerıne özel sanıyor.
yeter lütfen gidip başka topikte eğlenin lütfen yoksa adminlere söylemek zorunda kalıcam
hee pardon, sen yazacaktın bende bısı demeyecektım.
ok.
Söyle, ben sorunu olan kib'lesin diyorum zaten. :))
arkadaşlar, hıc kötü amaçla bişi yazmadım
bunu bılın yeterbılmeyende kendı gıbı bılsın artık ne yapayım yani.
İllaki kötü niyetle dememişsindir. Ama senin lafından alınan birisine bu kafayla zor yaparsın demekte pek iyi niyet değil bana göre.
I love Bonus
bak canım, sen bana o kadar lafı soylersen bende sana onu derım.İllaki kötü niyetle dememişsindir. Ama senin lafından alınan birisine bu kafayla zor yaparsın demekte pek iyi niyet değil bana göre.
I love Bonus
evet biraz nazarda söz konusu galiba.....
Nasıl geçti günün
I love Bonus
yoğun yorgun geçti canım, ama günümü güzel atlatmak mutlu etti beni.
senin nasıl geçti?
İyi de Sör Bonus'la konuşmuyordu ki.
Bir de burdan bakın olaya.
yine geldim bir gidip bir geliyorum surekli kalamadim birturlu.. ins siz guzel kilolar vermissinizdir bende cok fark olmasada devam etmeye calisiyorum
selamün aleyküm.....
gün gün didim yeni bitirdim şükür, ama bende bittim:)
Hem kilo fazlan var hem hala yiyosun demek ilginç bir motive tarzı hakkaten :)
I love Bonus
İyi bir hocaya denk gelmemişsin arkadaşım senin bu tavrına olsa olsa "bekara karı boşamak kolaydır"denir.
Sizi gaz getirmeye çalışıyorum dedin diye yazdım yoksa araya girmezdim.
Bilmiş ol yani ben zerre kadar gaza gelmedim yılgınlıklarımı hatırlattın önümdeki yolu uzattın sadece.
Kızdığım alındığım yok sadece senin olamayacağın kadar hassasım bu konuda. Geyik için çok topic var. Benim geleceğim gaz geyik konusu olmasın lütfen.
I love Bonus
meyra alınmamıs ama senın alındıgın kesin. sen nıye rahatsız oldun ki burada geyık yapmamızdan? burası hem zayıflama hem geyık yerı degıl mı
sız burada geyık yapmadınız mı hıc?
ayrıca sen bu alınganlıkla zor kılo verırsınneyse.. buraya ara sıra yazarım gaz konusunda
ama sneın gıbı alınganlık yapanını hiç görmedım daha. ilk baş kılonu kabullenmen lazım çünkü..
konu kapanmıs, sen nıye kendı kendıne takılıyorsun kı?OOo tekrar gosgeldinnn :)
hayirli olsun affiyet olsun!!!
Yaaaa cok saygisizca ve terbiyesizce bir cumle bence!!! Bizim neler yasadigimizi bilmiyorlar geliyorlar buraya yaziyorlar!!!
katiliyorum sana bonuscum!!!
bende coook uzuldum bu 2 terbiyesizin ve saygisizin yazilarini okudukca... vallahi ne diyim... bir gun onlarda bu duruma duserlerde gorurler neymis... tövbe tövbe...
lafa bak ya "sen bu alinganlikla zor kilo verirsin"!!!
Alooooo saygisiz hanimmmm cik burdan yaaa bir dahada yazma buraya burasi senin topigin degil!! 90+ ol oyle gel buraya ondan sonra sen hic kilo vereme hemi!!!!
insani deli eder ya bu tarz insanlar!!!! gercek hayattaki dalga gecen insanlar yetmiyormus gibi birde burda buluyorlar!!! Birde ondan sonra neymis hic kotu niyetle dememismis.... tabiii canim "bu alinganlikla zor kilo verirsin" demek hic kotu niyet degil!!!
ha pardon yada biz Türkçe'ye bilmiyoruz yada uzaydan geliyoruz....
ayyyy aksam aksam sinirlerim hopladi yaaaa
kilolu olupta yemeye devam etmek bir hastalik ve sen gelmis burda dalga geciyorsun ya... sen git baska topiclerde baskalariyla dalga gec!!! Ama benim burdaki arkadaslarima dokunma!!! Ve eminimki meyra bile alinmistir! ama arkadasi oldugundan sana saygisi var, yani o sayginin ne demek oldugunu biliyor sen gibi degil !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?