Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bız cıkalım jade, bellıkı en son yazan arkadaslar olmalı. alıntı olursa yazmayalım
yoksa duracagı yok bu alıntı muhabbetının.
arkadaslar bu topık sadece kendılerıne özel sanıyor.

Ooo zamanında bizim kitap konusuna gelip açık açık ne hakaretler ettiler de yine aldırmadık.

Neyse, görüşürüz Meyra.

hee pardon, sen yazacaktın bende bısı demeyecektım.
ok.

Ya sen delimisin? Sana bişey deme demedim ben. Sen bu alınganlıkla zor kilo verirsin deme hakkını nerden buldun pardon o mesajından sonra böyle oldu zaten bu alaycı konuşma tarzı yüzünden. Evet eski üyeyim ve çoook üye gördüm emin olun.

Allah aşkına meyranın arkadaşı gelip meyrayla konuşunca niye üstüme alınim?

Direk bana bişey demedin evet ama meyraya alınma canım sizi gaza ...... dediğin için üstüme aldım ben. Keşke almasaydım. Üstüme aldımda noldu iyi hocalar sert konuşur dedin iyi motive ettiğini düşündün.
Yanlış anlaşılcak bişey yok senin konuşma tarzın beni incitti sende bunu kabul etmiyosun sana görede ben durduk yere alınganlık yaptım bana hiçbişy dememişken.

Şimdi kim haklı? Ben senin iyi niyetini anlayamıyorum sende benim hassasiyetimi.

I love Bonus

arkadaşlar, hıc kötü amaçla bişi yazmadım
bunu bılın yeter bılmeyende kendı gıbı bılsın artık ne yapayım yani.

arkadaşlar, hıc kötü amaçla bişi yazmadım
bunu bılın yeter bılmeyende kendı gıbı bılsın artık ne yapayım yani.

İllaki kötü niyetle dememişsindir. Ama senin lafından alınan birisine bu kafayla zor yaparsın demekte pek iyi niyet değil bana göre.

I love Bonus

her iki tarafta arkadaşım, her iki tarafta üzülmesin istiyorum.
gerildim gerçekten.
ben her iki tarafıda seviyorum.....

İllaki kötü niyetle dememişsindir. Ama senin lafından alınan birisine bu kafayla zor yaparsın demekte pek iyi niyet değil bana göre.

I love Bonus
bak canım, sen bana o kadar lafı soylersen bende sana onu derım.
kırdıysam da kusura bakma. hee nıye kusura bakma dıyorum bılıyor musun? çünkü gercekten kötü amaçla söylemedım.
ama sen nasıl bılmek istiyorsan öyle bil

Gelen arkadaşlar geçmişi okuyup alıntı yapmak gibi bir hata yapmaz inş :) burası benim ne de olsa istemem öyle.

Hele o teyze bi gelsin sorucam ben ona.

I love Bonus

İyi de Sör Bonus'la konuşmuyordu ki.

Bir de burdan bakın olaya.

Bak yaa alıntı yapmim dedim mübarek gün şeytan dürtüyo beni.

Sör benle konuşmuyodu alaycı arkadaşım ama bize gaz vermeye çalışıyodu bende alındım senin anlayamazsın haliyle. Ben olmasam bi başkasıda alınabilirdi.

Bir de şöyle bak olaya ben senle konuşmuyodum ama konuşmadığım halde araya girdin arkadaşını savunmak için. Ezilmiş gibi.

Ha neymiş demekki laf atılmayan bile araya giriyosa laf atılanın üstüne alması normal. Alınmasaydı o zaman diye dalga geçmek ancak sizin gibi üyelere yakışır.

Burayı bizim sanıyorum evet.
Ve....

Hayatında bir kere bile bu durumda olmamış ne demek olduğunu bilmeyen,

Sözlü hareketli her türlü hakarete maruz kalmayan

gaz vermeyi kendini beğenerek zayıflığını yazarak, inciterek konuşurken yapacağını sanan,

incinen birisi olduğunda da ya öyle demek istemedim demek yerine bu kafayla zor verirsin alınmasaydın o zaman ben iyi niyetliyim diyenleri istemiyorum istemiyoruz.

Kavga etmek alıntıyı uzatmak falan değil niyetim sadece içimden geçenin bir kısmını yazmak. Kavgama değmez çünkü.

Buraya bu durunu aşmış insanlar gelip bizi motive edince motive oluyoruz bu çok açık ve net.

Gerekmesede yinede sevgiler ikinizede allahım egonuzdan kurtulmayı nasip etsin inş bu günlerin hürmetine.

Bizlerede dilediğimiz kiloya inip herkesin ağzını kapamayı nasip etsin inş... Amin

I love Bonus

yine geldim bir gidip bir geliyorum surekli kalamadim birturlu.. ins siz guzel kilolar vermissinizdir bende cok fark olmasada devam etmeye calisiyorum

OOo tekrar gosgeldinnn :)

selamün aleyküm.....

gün gün didim yeni bitirdim şükür, ama bende bittim:)

hayirli olsun affiyet olsun!!!

Hem kilo fazlan var hem hala yiyosun demek ilginç bir motive tarzı hakkaten :)

I love Bonus

Yaaaa cok saygisizca ve terbiyesizce bir cumle bence!!! Bizim neler yasadigimizi bilmiyorlar geliyorlar buraya yaziyorlar!!!

katiliyorum sana bonuscum!!!
bende coook uzuldum bu 2 terbiyesizin ve saygisizin yazilarini okudukca... vallahi ne diyim... bir gun onlarda bu duruma duserlerde gorurler neymis... tövbe tövbe...

lafa bak ya "sen bu alinganlikla zor kilo verirsin"!!!
Alooooo saygisiz hanimmmm cik burdan yaaa bir dahada yazma buraya burasi senin topigin degil!! 90+ ol oyle gel buraya ondan sonra sen hic kilo vereme hemi!!!!

insani deli eder ya bu tarz insanlar!!!! gercek hayattaki dalga gecen insanlar yetmiyormus gibi birde burda buluyorlar!!! Birde ondan sonra neymis hic kotu niyetle dememismis.... tabiii canim "bu alinganlikla zor kilo verirsin" demek hic kotu niyet degil!!!

ha pardon yada biz Türkçe'ye bilmiyoruz yada uzaydan geliyoruz....

ayyyy aksam aksam sinirlerim hopladi yaaaa

kilolu olupta yemeye devam etmek bir hastalik ve sen gelmis burda dalga geciyorsun ya... sen git baska topiclerde baskalariyla dalga gec!!! Ama benim burdaki arkadaslarima dokunma!!! Ve eminimki meyra bile alinmistir! ama arkadasi oldugundan sana saygisi var, yani o sayginin ne demek oldugunu biliyor sen gibi degil !!!!

konu kapanmıs, sen nıye kendı kendıne takılıyorsun kı?

Gökçee midem fena kız akşamları ve gece iyice kötü oluyo sen napıyosun okulun tatil oldumu

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…