Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni tanımadan benle geyik yapamazsın.

Ben burda çok geyik yaptım ama senn gibi hadsizlerle değil.
Ve buraya çoookk arkadaş geldi gaz vermeye senin gibi inciterek değil.

Dilerim bir gün kilo vermek zorunda kalmazsın sende bu ukalalıkla kalpsizlikle zor verirsin çünkü.

Kilolu olunca alınmaya hakkı olmuyomu insanın?

Senin rahat rahat dalga geçer gibi saçma gazlar vermeye hakkın oluyoda...

Neyse uzattım boşuna kime gaz vermek istiyosan ver git bizi karıştırma.

I love Bonus

Bonusum tamam lütfen başka bişe yazma

Surrender sen de bişe yazma lütfen.

Tekrar yazim anlamayan için meyraya diyen meyraya desin size gaz veriyorum diyerek herkesi içine alırsa herkese cvp hakkı ve de alınma hakkı doğar.

Senin yazdıklarının zerre kıymeti yok benim yaşadıklarımın kıymeti var anlatabilmişimdir inş.

I love Bonus

senınle geyık mı yaptım sen ıyı degılsın arkadasım ...ben mı alıntı yaptım senden acaba? neyse yaaa

evet aynen herkes yer, sen kosturursun garson gıbı

aynen, bunun birde öncesi ve sonrası var:)

Abartma.

Sen göreli uzun zaman geçti. Şimdi daha formdayım.

Tabi senin kadar zayıf değilim o ayrı.

bebek gibi derken bebek gibi bir ciltle güzel genç demek istedi sör:)
birde boğaların yemeyle araları iyidir genelde, arada kilo sorunu yaşarlar genelde:)
eşimde boğa mesela:))) arada göbek yapar sonra kısar verir şükürki

lütfen uzatmayın kızlar, kimsenin üzülmesini istemiyorum, kendiminde.

Ya sabır kaç kere size yazdın mesajında o siz kim oluyo acaba bende itici bulduğumu yazdım cvbın ortada tekrar oku.

I love Bonus

Bonussssssss yazma daha bişe lütfen bak üzülüyorum ama Ben seni böyle saçma bi tartışmanın içinde görmek istemiyorum

iyi de ha alıntı yapmıssın
ha alıntı yapmadan acıkca benım söyledııgm lafı yazmıssın ne fark eder..

Anlamak çokmu zor sen bize gaz vermeye çalıştın ya masumca bende itici bulduğumu söyledim. Gerisini tekrar etmeme gerek yok heralde. Maşallah egon baya yüksek sanırımki incinebilceğimizi düşünmüyosun inceme ne var alıncak diyosun neyse iyi akşamlar.

I love Bonus

hee pardon, sen yazacaktın bende bısı demeyecektım.
ok.

Bonus, konuda isteyen istediğini yazar, ve istediği şekilde hitap eder. İster siz der, ister sen der.

Hem burada siz hiç geyik yapmıyor musunuz?

Bir sorunun varsa kib'le.

Oldukça da eski bir üyesin, bunu bilmen lazım.

Son düzenleme:
Bonus, konuda isteyen istediğini yazar, ve istediği şekilde hitap eder. İster siz der, ister sen der.

Hem burada siz hiç geyik yapmıyor musunuz?

Bir sorunun varsa kib'le.

Oldukça da eski bir üyesin, bunu bilmen lazım.

yaa saygı diye bişe var. gerçek dünyada bundan eser yok zaten bari burda birazcık olsun. İnsanların hassas oldukları noktalar var çok mu zor buna biraz saygı gösterip susmak.

Son düzenleme:
yaa saygı diye bişe var. gerçek dünyada bundan eser yok zaten bari burda birazcık olsun. İnsanların hassas oldukları noktalar var çok mu zor buna biraz sayı gösterip susmak.

İyi de Sör Bonus'la konuşmuyordu ki.

Bir de burdan bakın olaya.

benim dışımda cereyan etti tüm olanlar.
ve ben kimse üzülsün istemiyorum, kendimde üzülmek istemiyorum((((((

benim dışımda cereyan etti tüm olanlar.
ve ben kimse üzülsün istemiyorum, kendimde üzülmek istemiyorum((((((

meyracığım arkadaş alınmasın diye önemsememiş gibi göründün seni tanıyorum az çok senin vermeyi istediğin ama vermediğin tepkiyi bonus verdiği için olay bu boyuta geldi.

Lütfen kapansın bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…