itici bulmus...İyi de Meyra'ya dedin, Bonus'a demedin ki...
Hem belki şaka yaptın.
Bonus'un niye kızdığını anlamadım. :44:
meyra alınmamıs ama senın alındıgın kesin. sen nıye rahatsız oldun ki burada geyık yapmamızdan? burası hem zayıflama hem geyık yerı degıl mı
sız burada geyık yapmadınız mı hıc?
ayrıca sen bu alınganlıkla zor kılo verırsınneyse.. buraya ara sıra yazarım gaz konusunda
ama sneın gıbı alınganlık yapanını hiç görmedım daha. ilk baş kılonu kabullenmen lazım çünkü..
Beni tanımadan benle geyik yapamazsın.
Ben burda çok geyik yaptım ama senn gibi hadsizlerle değil.
Ve buraya çoookk arkadaş geldi gaz vermeye senin gibi inciterek değil.
Dilerim bir gün kilo vermek zorunda kalmazsın sende bu ukalalıkla kalpsizlikle zor verirsin çünkü.
Kilolu olunca alınmaya hakkı olmuyomu insanın?
Senin rahat rahat dalga geçer gibi saçma gazlar vermeye hakkın oluyoda...
Neyse uzattım boşuna kime gaz vermek istiyosan ver git bizi karıştırma.
I love Bonus
senınle geyık mı yaptımBeni tanımadan benle geyik yapamazsın.
Ben burda çok geyik yaptım ama senn gibi hadsizlerle değil.
Ve buraya çoookk arkadaş geldi gaz vermeye senin gibi inciterek değil.
Dilerim bir gün kilo vermek zorunda kalmazsın sende bu ukalalıkla kalpsizlikle zor verirsin çünkü.
Kilolu olunca alınmaya hakkı olmuyomu insanın?
Senin rahat rahat dalga geçer gibi saçma gazlar vermeye hakkın oluyoda...
Neyse uzattım boşuna kime gaz vermek istiyosan ver git bizi karıştırma.
I love Bonus
evet aynenherkes yer, sen kosturursun garson gıbı
Abartma.
Sen göreli uzun zaman geçti. Şimdi daha formdayım.
Tabi senin kadar zayıf değilim o ayrı.
herkesin hassas noktaları vardır. seninle aynı durumu paylaşan insanlarla yaptığın geyiktir fakat aynı durumu paylaşmayan birinin söyledikleri de alay yada iticilik olarak karşılanır. Bonusum bu konuda çok hassas çünkü kendisinden kaynaklanmayan sıkıntıları var şu sıralar. bence bu konuyu kapatın ve uzamadan bitirin olur mu
Bonusumu kimsenin üzmesine izin vermem zira onu tek üzecek kişi benim ( hava atan nur)
senınle geyık mı yaptımsen ıyı degılsın arkadasım ...ben mı alıntı yaptım senden acaba? neyse yaaa
Ya sabır kaç kere size yazdın mesajında o siz kim oluyo acaba bende itici bulduğumu yazdım cvbın ortada tekrar oku.
I love Bonus
iyi de ha alıntı yapmıssınYa sabır kaç kere size yazdın mesajında o siz kim oluyo acaba bende itici bulduğumu yazdım cvbın ortada tekrar oku.
I love Bonus
iyi de ha alıntı yapmıssın
ha alıntı yapmadan acıkca benım söyledııgm lafı yazmıssın ne fark eder..
hee pardon, sen yazacaktın bende bısı demeyecektım.Anlamak çokmu zor sen bize gaz vermeye çalıştın ya masumca bende itici bulduğumu söyledim. Gerisini tekrar etmeme gerek yok heralde. Maşallah egon baya yüksek sanırımki incinebilceğimizi düşünmüyosun inceme ne var alıncak diyosun neyse iyi akşamlar.
I love Bonus
hee pardon, sen yazacaktın bende bısı demeyecektım.
ok.
Bonus, konuda isteyen istediğini yazar, ve istediği şekilde hitap eder. İster siz der, ister sen der.
Hem burada siz hiç geyik yapmıyor musunuz?
Bir sorunun varsa kib'le.
Oldukça da eski bir üyesin, bunu bilmen lazım.
yaa saygı diye bişe var. gerçek dünyada bundan eser yok zaten bari burda birazcık olsun. İnsanların hassas oldukları noktalar var çok mu zor buna biraz sayı gösterip susmak.
İyi de Sör Bonus'la konuşmuyordu ki.
Bir de burdan bakın olaya.
tamam bız cıkalım jade, bellıkı en son yazan arkadaslar olmalı.İyi de Sör Bonus'la konuşmuyordu ki.
Bir de burdan bakın olaya.
tamam da ortaya konuşulan bir laf var o da kendince üstüne alınmış bunu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok ki.
benim dışımda cereyan etti tüm olanlar.
ve ben kimse üzülsün istemiyorum, kendimde üzülmek istemiyorum((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?