Napıyosunuz ben bi miktar buhar oldum...
slm kızlarrr
görüşmeyeli nasılsınız
ben koşturmacalardayım
diyeti sorarsanız çok fena artık tartılmıyorum kesin kilo aldım
tek umudum ramazan hayırlısıyla inşallah
Güzel olmazmı istanbul her zaman güzel ama aşırı kalabalık. Her yaptığın faaliyeti başkalarıyla yapmak zorundasın. Alışan insan vazgeçemiyo zorda olsa.limonda bulantıyı bastırır derler canım, istersen bir dene...
ay güldürdün benüüü:)))
o ne çayı laaa......
bol limonlu normal çay heralde.....
aslında canım eşimde ister hep istanbula gitmeyi, ama işte sadece ister:)
eşim genelde iş bakımından çok yoğun olunca, birde birşeyin peşine pek düşmez birde bu yüzden hep havada kalır tatiller ve bazı vsler.....
neyse çözecem zahir bununda bir yolunu birgün:))))
çöz beni arapsaçı:)))))))
ayyy dediğin gibi helede ramazanda istanbul daha bir başka güzeldir.......
aslında canım eşimde ister hep istanbula gitmeyi, ama işte sadece ister:)
eşim genelde iş bakımından çok yoğun olunca, birde birşeyin peşine pek düşmez birde bu yüzden hep havada kalır tatiller ve bazı vsler.....
neyse çözecem zahir bununda bir yolunu birgün:))))
çöz beni arapsaçı:)))))))
ayyy dediğin gibi helede ramazanda istanbul daha bir başka güzeldir.......:103::103:
üfff yeni balkon kapısını açtımda dışarı ne sıcak ki sorma..... yanıyo dışarısı yaaa....
hem neden veremiceksin kilooo.... hayır verirsin sen...sen oldukça disiplinli birisin....
şuan motive olamaman artık hiç motive olamican anlamına gelmiyor asla......
benim 5333ü yap sende istersen, gerçekten diyorum bunu.....
bak ben rahat yapıyorum bunu, maşaallah diyimde:)zaten zor tutturdum ayarı......
5333ü denemeyi düşünürsen bildiğim kadarıyla anlatırım sana 5333ü canım.
kitabınıda alır okursun sonra....
ecmain inşaallah, sağol tatlım benim
desteğin içinde çok sağolasın, iyki varsınız.......
kuzum bi tavan yapiyosun bi hepten kesiyosun bu seferde vucut sasmazmi noluyor diye birdende kesme bence
Spor konusuna gelince bende bilmiyorum valla orucken bisi yapamam gece de yuruyuse cikarim cikamazsam bantta yururum geç yatarsan leslie olabilir
Bakicaz hayirlisiyla bi basliyalim oruca da yarin diyetisyene gidecem ramazana uyarliyacakti listeyi
Sanada gonderirim yarın alinca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmazmı istanbul her zaman güzel ama aşırı kalabalık. Her yaptığın faaliyeti başkalarıyla yapmak zorundasın. Alışan insan vazgeçemiyo zorda olsa.
Bu arada o çayı çok açık koymuştum bulantım var diye limonda koyunca açık sarı ona olmuş
I love Bonus
İyi geceler stop.... Zıbardım stop....midem yaniyi stop....
I love Bonus
ya ben oyle 5333u yapamam her halde :) ben kendi bildigim gibi devam ederim :) dedigin gibi disiplinliyim aslinda... ama motive olmam lazim :) insallah oda oldu pazartesi tekrar yeni yeniden basliycam :)
birsey degil canim benim :) seni benden iyi anliyan olamaz her haldebiliyorsun esimdede ayni sorun var...
ayyyy bende istiyorum o listeyiiiiiiiiiii
Tamam kuzumm gelince yazarimya ben oyle 5333u yapamam her halde :) ben kendi bildigim gibi devam ederim :) dedigin gibi disiplinliyim aslinda... ama motive olmam lazim :) insallah oda oldu pazartesi tekrar yeni yeniden basliycam :)
birsey degil canim benim :) seni benden iyi anliyan olamaz her haldebiliyorsun esimdede ayni sorun var...
ayyyy bende istiyorum o listeyiiiiiiiiiii
tamam:)
yattığımda uyuyacağımı bilsem bende zıbarcam ama uykum yok şuan:)
1haftadır benimde midem bulanıyor, arada karnımda ağrıyo, üşütmemi yoksa bendemi hamileyim bilemedim:))))
neyse varsa ilerde çıkar ortaya zaten....
ve 1haftadır turşuyla bozdum kafayı.... bilhassa sabahları turşu istiyo canım.
evde biraz turşu vardı, bitirdim:))))
inşaallah canım pazartesi yine yeni yeniden devam....... güveniyorum ben sana.....:13:
evet canım, çok iyi anlıyorum seni panik atak konusunda.....
işte herkesin bir imtihanı var, bizimkide böyle, rabbim kazananlardan eylesin kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah hepimizi, AMİN.
herkese günaydın
nasılsınız?
Bonusumun sıkıntısı var biraz sizinle paylaşmak istedim. Şuan hastanede kusma ve ishalden gitmiş. bütün gece kusmuş yaa. Bebeğin durumu iyi serum takılıyo yatıyomuş o da serum bitince eve göndercekler. Öyle işte üzgün hissediyorum bi eve gelseydi rahatlıycam ben de o zaman. Sizinle paylaşim dedim.
Bu arada kilo bildirimi vucudum bugun daha rahat daha az şiş hissediyorum ve tartıya da yansıdı bu 69.5 inş. bi daha 70 görmem
Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam
Bak limonlu sular iyi gelmiş
I love Bonus
Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam
Bak limonlu sular iyi gelmiş
I love Bonus
Canımın içi iyi ol çok iyi ol. Sabah korktum valla ne yalan söylim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?