Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr
görüşmeyeli nasılsınız
ben koşturmacalardayım
diyeti sorarsanız çok fena artık tartılmıyorum kesin kilo aldım
tek umudum ramazan hayırlısıyla inşallah

Güzel olmazmı istanbul her zaman güzel ama aşırı kalabalık. Her yaptığın faaliyeti başkalarıyla yapmak zorundasın. Alışan insan vazgeçemiyo zorda olsa.

Bu arada o çayı çok açık koymuştum bulantım var diye limonda koyunca açık sarı ona olmuş

I love Bonus

ya ben oyle 5333u yapamam her halde :) ben kendi bildigim gibi devam ederim :) dedigin gibi disiplinliyim aslinda... ama motive olmam lazim :) insallah oda oldu pazartesi tekrar yeni yeniden basliycam :)

ecmain inşaallah, sağol tatlım benim
desteğin içinde çok sağolasın, iyki varsınız.......

birsey degil canim benim :) seni benden iyi anliyan olamaz her halde biliyorsun esimdede ayni sorun var...

ayyyy bende istiyorum o listeyiiiiiiiiiii

tamam:)

İyi geceler stop.... Zıbardım stop....midem yaniyi stop....

I love Bonus

yattığımda uyuyacağımı bilsem bende zıbarcam ama uykum yok şuan:)
1haftadır benimde midem bulanıyor, arada karnımda ağrıyo, üşütmemi yoksa bendemi hamileyim bilemedim:))))
neyse varsa ilerde çıkar ortaya zaten....
ve 1haftadır turşuyla bozdum kafayı.... bilhassa sabahları turşu istiyo canım.
evde biraz turşu vardı, bitirdim:))))

inşaallah canım pazartesi yine yeni yeniden devam....... güveniyorum ben sana.....:13:
evet canım, çok iyi anlıyorum seni panik atak konusunda.....
işte herkesin bir imtihanı var, bizimkide böyle, rabbim kazananlardan eylesin kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah hepimizi, AMİN.

Tamam kuzumm gelince yazarim

Turşu heee hadi bakalim beklemedeyiz
Canim bizim gelinimizde de panik atak var oda ilac kullaniyordu cocuk iyi geliyo demedi deme bunu gelince detayli konusalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın guzeller
Kilo bildirimi : 97
Spor : yok (cok az bi yuruyus onuda saymiyorum zaten)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
herkese günaydın

nasılsınız?

Bonusumun sıkıntısı var biraz sizinle paylaşmak istedim. Şuan hastanede kusma ve ishalden gitmiş. bütün gece kusmuş yaa. Bebeğin durumu iyi serum takılıyo yatıyomuş o da serum bitince eve göndercekler. Öyle işte üzgün hissediyorum bi eve gelseydi rahatlıycam ben de o zaman. Sizinle paylaşim dedim.

Bu arada kilo bildirimi vucudum bugun daha rahat daha az şiş hissediyorum ve tartıya da yansıdı bu 69.5 inş. bi daha 70 görmem

herkeze merhabalar, ben tatilden dondum diete de kaldigim yerden devam ediyorum.tatilde pek dikkat etmedim yediklerime ve bugun tartiya korkuyla bindim , sukur ki cok kilo almamisim.

kilo bildirimi 93.6

Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam
Bak limonlu sular iyi gelmiş

I love Bonus

Son düzenleme:
Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam

I love Bonus

Canımın içi iyi ol çok iyi ol. Sabah korktum valla ne yalan söylim.

Eve çıkınca tartılcam

I love Bonus

Cok gecmis olsun canim.. insallah daha da iyi olursun dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…