Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah canim
herkeze merhabalar, ben tatilden dondum diete de kaldigim yerden devam ediyorum.tatilde pek dikkat etmedim yediklerime ve bugun tartiya korkuyla bindim , sukur ki cok kilo almamisim.

kilo bildirimi 93.6
Hoşgeldin tekrar
Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam
Bak limonlu sular iyi gelmiş

I love Bonus

Kuzumm gecmis olsun cok uzuldum dikkat et kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi geldim diyetisyenden ramazan listemi paylasayim fikriniz olur kizlar
SAHUR :
5 tane yesil zeytin yada 3 tane siyah zeytin
2 tane ceviz ici
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 ince dilim ekmek (kepekli,tam buğday,cavdar)
Domates ,salatalik ,yesillik
Şekersiz acik cay,bitki caylari
10-15 DAK SONRA
1 porsiyon meyve
2 su brd. Ayran yada 1 su brd. Sut yada 1 su brd yogurt
IFTAR :
1 adet zeytin yada hurma
1 kase corba
10-15 DAK. ARA
2 kofte kadar tavuk eti ,balık veya kırmızı et yoksa 2 yemek kasigi peynir
4 yemek kasigi sebze yemegi ( icinde et varsa 6 yemek kasigi yeniliyor ayrica et yenmiyor)
1 porsiyon sogus sebze yada salata
1 ince dilim ekmek
SAAT 22.30
1 porsiyon meyve
2 su brd ayran yada 1 su brd sut yada 1 su brd yogurt

Eger sahurda 3 dilim ekmek cok gelirse sahurda 2 dilim iftarda 2 dilim olarak degistirilebilir.

Canimmmm cok geçmiş olsun sicakmi carptiki insallah çabuk toparlanır

Canım sagolasin insallah uygularız
Kilo bildirimim 89
Ayniyim gene almadigima sevindim oda dun dikkat etmemden kaynaklaniyor sanirim yoksa kesin arti çıkardım
Spor 120 dakika bisiklet
90 dk yürüyüş
30 dk zumba
Toplam 240 dk

Herkese merhaba ,
Gecmisi pek okuyamadim ama Bonusum cok gecmis olsun canim... insallah cabucak geçer bulantilarin.
Nurcum senin adına sevindim.isallah hiç 7 lere çıkmazsın..
Ben bu açta epey kilo aldım.
Kilom 86.2
Spor yok.
Şimdiden listeler icin ellerinize saglik arkadaslar..

teşekkür ederim sozenim beni çok motive ediyosun

Guzelmis liste :) tok tutar epey bence. Denenebilir :) tesekkur ederiZ :)

Bugun alışveriş merkezine gittim once 48 beden bi pantolon denedim buyuk geldi sonra 46 oda bol geldi 44 giydim olduuu
46 gomlek bol geldi 44 dar oda bi kac kilo verdimmi olur cok mutlu oldum ben 48 olurmu derken 44 bedene girdim

süpermişşşşşşş çok sevindim ben de

[video=dailymotion;xhazfb]http://www.dailymotion.com/video/xhazfb_sezen-aksu-seni-kimler-aldi_music[/video]

yüksek seeees........

inşaallah canım:)
rabbim gelininizede acil şifalar versin inşaallah ve tüm panik ataklılara.
gebeliği esnasında ilaç kullanmadı değilmi?
senide koccaman öpüyorum içimden geldü:)

inşaallah canımcım.....
bende 70leri görsem bir dermişim:)
dur daha yeni sekizlerin ucundasın desene, 89.7:))))
ah bu acelem yokmu benim ah.....

ellerine yüreğine sağlık.....
kolay gele inşaallah.....

seni özleyoz haberin ola:)

ne kaddan güzeeeeel:):81::81:

Oy canım benim daha iyi gibiyim zorla bişeyler yiyorum inş daha kusmam tartılamadım 93.3 görmüştüm en son
Eve çıkınca tartılcam
Bak limonlu sular iyi gelmiş

I love Bonus

geçmiş olsun canım benim.....
daha iyi olmana çok sevindim, allaha emanet olasın, güzel bir hamilelik ve doğum geçiresin inşaallah, AMİN.
biraz sıcaklarda artırmıştır bulantını belkide canımcım, çok şükür daraldığımızda doktorlarımız var başımızda gidip sığındığımız....
oğlanla kız nasıl iyilermi peki?:)
oğlan okula gidiyomu? albümünden baktımda nasıl tatlı bir çocuk maşaallah.... rabim nazarlardan korusun inşaallah.
farklı bir ruh hali var oğluşunun maşaallah, burcu neki oğlunun? merak ettim bak şimdi:)

süpermişşşşşşş çok sevindim ben de
Sagol canimm Hele bennnn sok oldum beklemiyodum 44 girmeyi

Bende optum muuuaaahhhhh
Ilac kullanmadi canim halada kullanmıyor emzirdigi icin zaman zaman zor anlarda yasadik
annemle altli ustlu oturuyolar, annem her firsatta yardima cikti kendi anneside hic birakmadi hadi emzirsin yasina kadar ilaca baslamasin diye
Dis çıkarma doneminde huysuzlanirya bebekler ust uste hasta olunca dayanamiyorum ilaca basliyacam dedi doktorda simdi emzirmeyi birakirsan sonra da onun icin pismanlik duyarsin deyince vazgecti simdi iyiler duymuyorum hic kotuyum dedigini cok şükür

:) iyiler şükür oğlan kuran dersine başladı sokaktan eve gelmiyo kızda bolcana kuduruyo yaramazlık yapıyo.

Oğlanın şimdiki halini koyim bak ikizler burcu kızda terazi onlar hava ben su :)

Kotlu olan benimki diğeri aynı yaşta amcaoğlu

I love Bonus

Son düzenleme:

anladım canımcım, maşaallah
bu zor bir hastalık gerçekten ama insanı olgunlaştıran bir rahatsızlık biliyormusun? gelininiz aslında şanslı bence, yani o aslında olgunlaşıyor ama tabi yana yana tabiri caizse, en azından ben kendi adıma öyle oldum.
birde bu hastalığı ve kendini tanımak tedavi sürecinde ilerlemeler sağlıyor, yani eski benle şuanki ben arasında panik atağa dair çok daha farklıyım.....
şu zamanda bunu yapmam lazım, yada burada şöyle düşünmemem gerek gibi şeyleri öğreniyor ve artık uyuguluyorum, ve dolayısıyla daha rahat oluyorum eskiye nazaran....
ben çok daraldığım zamanlarda eüzü besmelenin çok faydasını görüyorum, gelininizede söyle istersen bunu, belki onada fayda eder....
bol bol çekiyorum. yalnız sadece besmele olarak değil eüzü besmele olarak çekiyorum.
ahhh ah böyle işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…