Afiyet olsun yağ değil gas olsun bah duaya bah
I love Bonus
Evet gelir birazdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın canım böyle durumlarda hizmet beklememek lazımGenç akraba işte benim en gençablam eltim görümcem var bide görümcemin eltisi onlarla birlikte yapıyoruz. Yengeler var mesela bi bardak çay doldurmazlar kalkıp hizmete meraklılar ellerinde çay sana bakıp der ki canım çıksın çok yoruldunuz :) sorcan o an niye acaba diye öyle işte normalde beklesinler hizmette böyle zamanda yardımcı olmak lazım
I love Bonus
anca gelebildim bonus hanım. kahvaltı yapıyom. domates ve peynirle
sagol canımın içi. sabah gaza gelemedim hadi beni şimdi gaza getrde kalkıp şuraları bi silim süpürim
Bak öz kaynaklarımdan kullanıyorum bana kalmıyoben makineyi boşaltıp bulaşıkları koyana kadar orayı silebilirmisin acaba :)))) yoh yoh heç sanmam
I love Bonus
yuhh o kadar zamanda nasıl silim kızım. Ama deneyeceğimmmmm. Kalktım. Bitince makinayla işin çaldır (o an işimi bitirmiş oturmuş çay içmeyi diliyorum)
yuhh o kadar zamanda nasıl silim kızım. Ama deneyeceğimmmmm. Kalktım. Bitince makinayla işin çaldır (o an işimi bitirmiş oturmuş çay içmeyi diliyorum)
Görücez kim içicek çayını ( minasip yerine motor takan bonus)
I love Bonus
yattığı yerden gülen dayko:111::111::111:
dün akşamüzeri temizlik yaptım bugun süpürmeyecem sen gibi uyuşukmuyum ben 5 dakkada şip şak şimdiye bitmişti makinaNe yatması lannnn bu saatte yatılırmı kalk işini gücünü yap
I love Bonus
dün akşamüzeri temizlik yaptım bugun süpürmeyecem sen gibi uyuşukmuyum ben 5 dakkada şip şak şimdiye bitmişti makina
Görücez kim içicek çayını ( minasip yerine motor takan bonus)
I love Bonus
Pek bi kapçık ağızlı gördüm seni peşinden zırlayan herşeyi isteyen bi küçük çocuk sürekli bişey soran bi de büyük çocuk yok dimi
I love Bonus
kıyamam sana gel 2 dk oturda bi çay ısmarlim sana. Çaysız olmaz
Yeni demliyorum bende eyvallah şu çingene teyzeden bişey görmedim bu güne kadan
I love Bonus
ıhhh yok kimse kız da anneme gidiyo bi başıma kalıyom gönder senin kızçene bakimPek bi kapçık ağızlı gördüm seni peşinden zırlayan herşeyi isteyen bi küçük çocuk sürekli bişey soran bi de büyük çocuk yok dimi
I love Bonus
kıyamam sana gel 2 dk oturda bi çay ısmarlim sana. Çaysız olmaz
Yeni demliyorum bende eyvallah şu çingene teyzeden bişey görmedim bu güne kadan
I love Bonus
o da kahve ısmarlar birazdan. Ben çaycı o kahveci. Mekanımız olsa batırırız he
beleşçi gibi hissettim kendimi hehehehe
benim kahveyi beğenmez o köpüksüz diye sana kalır sonra yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?