Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım böyle durumlarda hizmet beklememek lazım
anca gelebildim bonus hanım. kahvaltı yapıyom. domates ve peynirle

afiyet olsun

sagol canımın içi. sabah gaza gelemedim hadi beni şimdi gaza getrde kalkıp şuraları bi silim süpürim

Bak öz kaynaklarımdan kullanıyorum bana kalmıyo ben makineyi boşaltıp bulaşıkları koyana kadar orayı silebilirmisin acaba :)))) yoh yoh heç sanmam

I love Bonus

Bak öz kaynaklarımdan kullanıyorum bana kalmıyo ben makineyi boşaltıp bulaşıkları koyana kadar orayı silebilirmisin acaba :)))) yoh yoh heç sanmam

I love Bonus

yuhh o kadar zamanda nasıl silim kızım. Ama deneyeceğimmmmm. Kalktım. Bitince makinayla işin çaldır (o an işimi bitirmiş oturmuş çay içmeyi diliyorum)

dün akşamüzeri temizlik yaptım bugun süpürmeyecem sen gibi uyuşukmuyum ben 5 dakkada şip şak şimdiye bitmişti makina

Pek bi kapçık ağızlı gördüm seni peşinden zırlayan herşeyi isteyen bi küçük çocuk sürekli bişey soran bi de büyük çocuk yok dimi

I love Bonus

Pek bi kapçık ağızlı gördüm seni peşinden zırlayan herşeyi isteyen bi küçük çocuk sürekli bişey soran bi de büyük çocuk yok dimi

I love Bonus
ıhhh yok kimse kız da anneme gidiyo bi başıma kalıyom gönder senin kızçene bakim
kıyamam sana gel 2 dk oturda bi çay ısmarlim sana. Çaysız olmaz

Yeni demliyorum bende eyvallah şu çingene teyzeden bişey görmedim bu güne kadan

I love Bonus

ayıp ayıp bu yaşımda çay istiyo benden bide bak şurda fincanım açık olsun :112::112::111::111:

Al sana çay başımın gözümün sadakası olsun midem bulanıyo keyfim kaçtı

I love Bonus

selamün aleyküm.....

maşaallah sohbetler etmişsiniz:)

bugün hava baya sıcak burada.....
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle:)
:123:
ve bugün benim tartı günüm, heycanla acaba eksilerdemiyim derken +olduğumu gördüm malesef tartıda:)
neyse çok bir artı değil, +400gr, bu haftada böyle olsun bakalım, birazda şişim bugün birde.
salı günki kaçamak günümde yeşilçayımı aksatmasaydım iyiydi ama aksattım malesef.....

biten çarşamba günüm
(başarılı)

6223*40
6tahıl
2et
2süt
3meyve
*
4yağ
0sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…