kızlar bu hafta topiğimizde sadece 1kişi spor yapmış, oyüzden o kişiyi bu haftanın topiğimizin sporda medar-ı iftiharı olarak belirledim......
tebrikler,
bu haftanın sporda medar-ı iftiharı
_______ ilkay80 _______
Ayyyyy cok sevindimmm birde yemeyip kilo verebilseydim barii:) gökçecim meyracim ellerinize sağlık cok mutlu oldum i nsallah bu hafta guzel kilo vericem:) :) :) bu hafta korkun benden:)) öpüyorum ssizleriii...
Yani 1. Liği hastayken görecekmişim pehh :)HAFTANIN 1.si _________ - 0,9 kg. ________Bonus
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg_________ dayko & Nur1835:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0 kg. _________ ilkay80
Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar allah kabul etsin şimdiden...
I love Bonus
Bugun alışveriş merkezine gittim once 48 beden bi pantolon denedim buyuk geldi sonra 46 oda bol geldi 44 giydim olduuu
46 gomlek bol geldi 44 dar oda bi kac kilo verdimmi olur cok mutlu oldum ben 48 olurmu derken 44 bedene girdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese hayirli ramazanlar... Az önce sahuru yaptık.
Canim cok sevindim senin adına .
Sen uzun boylusun bayrama 42 beden gelir bence...
Bu arada verdigin listeyi bende uygulamaya başladım.tesekkur ederim arkadasim..
Saçlarıma bakim kuru uyguladım birazdan Yikiycam ama kötü kokuyor malesef...
Meyramm evlilik yildonumunuzmus sanirim.nice guzel yıllara...sevginiz katlanarak artsin insallah...
Sen harika bir insansın..güzellikler her daim seninle olsun Canım benim...
HAFTANIN 1.si _________ - 0,9 kg. ________Bonus
Selam olsun siz zayıflayan güzel hanımlara..
Hayırlı ramazanlar olsun, rabbim tutacağımız orucumuzu kabul eylesin inşş..
hepiniz çok iyisinizdir umarım....Tabiri caizse benim başımı kaşıyacak vaktim yok...Cumartesileri de çalıştığım için pek vakit bulamıyorum .akşamları temizlik ev işi yapıyorum ki pazar ve yarım gün cumartesi bana ve sevgili aileme kalsın birlikte vakit geçirelim iş aş düşünmeden
Geçmişin tozlu sayfalarına şööyle hızlı bir göz attım..
Meyra'cığımın evlilik yıl dönümüymüş.. mutlu,huzurlu,çocuklu ve sağlıklı seneler dilerim.
Bonus, uf olmuş.. gelmiş geçmiş olsun...
Dayko, erimeye devam ediyor..
Gökçe, hala moda girememiş..
dafi,yine yoğun hep yoğun..
Başka birşey yoktu sanırım...
Az iler de kına gecesi yapılıyor sokak eğlencesi yeminlen kafam patladı ankara'nın bağlarından ..sevdiğim türküden nefret ettirdiler...
Kendinize iyi bakın ..öpüyorum sizi şap şup...
Simdi geldim diyetisyenden ramazan listemi paylasayim fikriniz olur kizlar
SAHUR :
5 tane yesil zeytin yada 3 tane siyah zeytin
2 tane ceviz ici
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 ince dilim ekmek (kepekli,tam buğday,cavdar)
Domates ,salatalik ,yesillik
Şekersiz acik cay,bitki caylari
10-15 DAK SONRA
1 porsiyon meyve
2 su brd. Ayran yada 1 su brd. Sut yada 1 su brd yogurt
IFTAR :
1 adet zeytin yada hurma
1 kase corba
10-15 DAK. ARA
2 kofte kadar tavuk eti ,balık veya kırmızı et yoksa 2 yemek kasigi peynir
4 yemek kasigi sebze yemegi ( icinde et varsa 6 yemek kasigi yeniliyor ayrica et yenmiyor)
1 porsiyon sogus sebze yada salata
1 ince dilim ekmek
SAAT 22.30
1 porsiyon meyve
2 su brd ayran yada 1 su brd sut yada 1 su brd yogurt
Eger sahurda 3 dilim ekmek cok gelirse sahurda 2 dilim iftarda 2 dilim olarak degistirilebilir.
Bugun alışveriş merkezine gittim once 48 beden bi pantolon denedim buyuk geldi sonra 46 oda bol geldi 44 giydim olduuu
46 gomlek bol geldi 44 dar oda bi kac kilo verdimmi olur cok mutlu oldum ben 48 olurmu derken 44 bedene girdim
Ya bende korktum ne acayip bi kusmaydı bi daha olmaz inş
I love Bonus
HAFTANIN 1.si _________ - 0,9 kg. ________Bonus
Hayırlı akşamlar herkese
Şükür Rabb'ime bir ramazana daha kavuştuk Allah hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin hepimize
Herkese hayırlı bereketli ramazanlar dilerim
Selammm hosgeldinizSelam olsun siz zayıflayan güzel hanımlara..
hepiniz çok iyisinizdir umarım....Tabiri caizse benim başımı kaşıyacak vaktim yok...Cumartesileri de çalıştığım için pek vakit bulamıyorum .akşamları temizlik ev işi yapıyorum ki pazar ve yarım gün cumartesi bana ve sevgili aileme kalsın birlikte vakit geçirelim iş aş düşünmeden
Meyra'cığımın evlilik yıl dönümüymüş.. mutlu,huzurlu,çocuklu ve sağlıklı seneler dilerim.
Az iler de kına gecesi yapılıyor sokak eğlencesi yeminlen kafam patladı ankara'nın bağlarından ..sevdiğim türküden nefret ettirdiler...
Sagol canimcim dun aksam 3 dilim ekmek yiyemedim 2 yetti bana ve saat 14,30 aclik susuzluk hisettmiyorumHerkese hayirli ramazanlar canlarim!!! Tuttugunuz oruclar kabul olsun insallah!!!
amin canim...
aminnn canim!!!!
tamam canim seni izinli yaziyorumm
ayyyy gecmis olsun bonusa...
sanada hayirli olsun insallah birdaha 7lileri gormezsin :)
ayyyy cooook sagol liste icin harika gozukuyor!!! Muhakkak uyguliycam :)
waowwww cooook sevindim senin adina :)
hadi hayirlisi canim :) ayyy ne guzel olur kiz :)
sende kendine iyi bak!!! öptüm
aynen ben hala moda giremedim ama giricem insallah
Gokcecim ellerine saglikHAFTANIN 1.si _________ - 0,9 kg. ________Bonus
kızlar bu hafta topiğimizde sadece 1kişi spor yapmış, oyüzden o kişiyi bu haftanın topiğimizin sporda medar-ı iftiharı olarak belirledim......
tebrikler, devamını dilerim......
bu haftanın sporda medar-ı iftiharı
_______ ilkay80 _______
Hosgeldin canimhayırlı geceler güzeller
Ramazanınız mübarek olsun.
bu gece ilk teravihimizi kıldık elhamdülillah.
ilk sahur ve ilk sahurumuzda uzaklardan misafirim geldi.
Rabbim eksikliğini göstermesin. hiç aklıma gelmezdi konya beyşehirden misafirlerim geldi çok sevindim.
sahur hazırlıyordum size bir selam vereyim dedim.
hayırlı sahurlar
Amin cumlemizin inşallahHayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar allah kabul etsin şimdiden...
I love Bonus
Teşekkürler kuzummherkese hayirli ramazanlar... Az önce sahuru yaptık.
Canim cok sevindim senin adına .
Sen uzun boylusun bayrama 42 beden gelir bence...
Bu arada verdigin listeyi bende uygulamaya başladım.tesekkur ederim arkadasim..
Saçlarıma bakim kuru uyguladım birazdan Yikiycam ama kötü kokuyor malesef...
Meyramm evlilik yildonumunuzmus sanirim.nice guzel yıllara...sevginiz katlanarak artsin insallah...
Sen harika bir insansın..güzellikler her daim seninle olsun Canım benim...
Gecmis olsun canim inşallah doktorluk bi durum olmaz atlatir hemengünaydıınlaaar güzeler, ramazanın ilk günü hepimize hayırlı olsun Allah tutulan oruçları kabul etsin. dün eve geldim fakat yorgunlukdan ve kızımın geçirdiği hava değişiminden gelip sizlere bir selam veremedim.kızım klimalardan veya soğuk suyu olan derelere girdik ordan midesini üşütü herhalde durmadan istifra etti nane limon eşliğinde midesini yormuyacak şeyler yedirerek dünü atlatık bakalım henüz uyuyor bitkin biraz inş. bugün toparlar yoksa dr. yolu görünecek bizee ... ve tüm tatiler güzeldir fakat hepsii biter mağlesef :)))
okuyabildiğim kadar geçmişi bir okuyayım bakalım sizler ne yapmışsınz:)
AminnGünaydın herkese hamdolsun daha iyiyim midem yine bulanıyo ama ona razıyım bugün aç karnına -1,3 kiloyu gördüm su kaybına bağlıyorum daykon bu hafta az vermiş ondan böyle olmuş liste :) allahım oruçlu olanlard kolaylık sabır versin
I love Bonus
tablo için ellerine sağlık gökçecim, arkadaşlarıda tebrik ederim
bende kilo almamışım bu sabah 119.7 geldim tatilde yediklerime hiç dikkat edemedim hareketli günler geçirdiğim için artı olarak tartıya yansımadı ama ramazanda ne olur bilemem iftar çok geç
canım yoğunmuşsun sağlık olsun, işin olsunda, halolur herşeybende eve döndüm tüm tatiler gibi buda bitti iştee
güzel listeymiş teşekkürler arkadaşım
çok iyi yaa tebrikler canımhep böyle devam et olur mu
geçmiş olsun canım :) atlatmışsındır umarım bir daha yaşamasın, inş. git gide hafifler şikayetlerin....
Kizlar bugun çok kotu birsey oldu cep telefonum yağ tavasina düştü hemen cikardim ama vicik vicik yağ ne yapacağımı bilemedim hemen havluyla sildim icini actim balkona koydum korkuma takamadim epey yeni taktik çalışıyor:)) ama müzik sesi bir değişik:))
Canım cok geçmiş olsun... Bebekmi geliyor yoksa? Rabbim hayirlisini versin inşallah...
Kizlar ben teraviye gidiyorum hepinize hayirli bereketli ramazanlar:)
Hayırlı akşamlar herkese
Şükür Rabb'ime bir ramazana daha kavuştuk Allah hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin hepimize
Herkese hayırlı bereketli ramazanlar dilerim
Selam olsun siz zayıflayan güzel hanımlara..
hadi hayirlisi canim :) ayyy ne guzel olur kiz :)
hayırlı geceler güzeller
Ramazanınız mübarek olsun.
bu gece ilk teravihimizi kıldık elhamdülillah.
ilk sahur ve ilk sahurumuzda uzaklardan misafirim geldi.
Rabbim eksikliğini göstermesin. hiç aklıma gelmezdi konya beyşehirden misafirlerim geldi çok sevindim.
sahur hazırlıyordum size bir selam vereyim dedim.
hayırlı sahurlar
Yani 1. Liği hastayken görecekmişim pehh :)
Sağol gökçeciğim her ne kadar bilimum hamurişi yesemde kilo almayıp vermek beni mutlu etti. Şimdiden alırsam işim çok zorlaşır.
I love Bonus
günaydıınlaaar güzeler, ramazanın ilk günü hepimize hayırlı olsun Allah tutulan oruçları kabul etsin. dün eve geldim fakat yorgunlukdan ve kızımın geçirdiği hava değişiminden gelip sizlere bir selam veremedim.kızım klimalardan veya soğuk suyu olan derelere girdik ordan midesini üşütü herhalde durmadan istifra etti nane limon eşliğinde midesini yormuyacak şeyler yedirerek dünü atlatık bakalım henüz uyuyor bitkin biraz inş. bugün toparlar yoksa dr. yolu görünecek bizee ... ve tüm tatiler güzeldir fakat hepsii biter mağlesef :)))
okuyabildiğim kadar geçmişi bir okuyayım bakalım sizler ne yapmışsınz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?