Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mafoldumben :gitme: senağlama :a015:
off off
köşee yazarıı olsana sen kız
dergilere makale felan yaz
uzun yazıları okuyamıyorum ben aama bunu bir solukta okudum
sanırım aynı şeyleri yaşıyor olmam ve bunun dile getirmesi
etkilendim
allah yar ve yardımcın olsun
sende bana dua et Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meramımı anlatmaya çalıştım nasıl dolduysam bayağı içli bi yazı çıkmış sanırım ortaya kaydirigubbakcemile3 amiiiin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...opuyorumnanaktan

bitanem icimi cektim okurken inan..

aslinda onlarin böyle yapmalarinin biraz pozitif yanindan bakmak lazim.
bak ne güzel hirs yapmissin.
sana lazim olanda bu zaten. simdi $öyle bir silkin.. ve allahin izniyle kalan kilolarinida ver.
sarkma olmaz merak etme.
yeterki düzenli spor yap.
bak ben 24 kilo verdim .. hic bir yerim sarkmadi.
tabi 24 ve 50 kilo ayni deildir. ama kendine zaman tani.
25 kiloyu verdikten sonra 6-7 ay o kilonu sabitle. diyet yapma. ama sporunuda birakma.
bir kac ayda vücudun derini toparlar sonra devam edersin.:teselli:
kendini üzme ne olur.. allah dermansiz dert vermesin.
su kilo belasinin dermani hepimizin elinde.. yeterki biraz sabredelim:teselli:

:) sarkma kollarımda şimdiden oldu gibi yamafoldumben aman napayım estetik diye bişi var olmazsa ona başvururuz... moralim de yerine geldi çok şükür bugün süper dikkat ettim valla hiç kaçırmadım zemuszemus az öncede beni nerdeyse 1 senedir görmeyen biri gördü hiiiiiii nasıl güzel olmuşsun sen böyle nasıl zayıflamışsın tü tü tü maşallah:nazar: dedi zemuszemus olcak inşallah olcak hepimiz yapcaz..opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

:1hug::1hug::1hug:

destek olan herkesee çooooooooooookk teşekkür ederim... iyi ki varsınız muuuuuuaaaaaaahh opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canım benim hepimiz seni çooook iyi anlıyoruz.Anlattıklarının tamamını veya daha bile fazlasını yaşıyoruz.Niyeti bozuk olanların konuşmasına da maalesef engel olamıyoruz...Yapacağımız tek şey gayret edip zayıflamak...Sen zaten zor kısmını başarmışsın bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağına eminim.Hepimiz yanındayız...Üzülme artık sadece gayret et.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada cevap veremediğim göremediğim atladığım birileri varsa kusura bakmasın lütfen acele acele girip çıkıyorum da...:) toptan herkese teşekkürler... :p

kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..

CANIM YA BU HABERİ DUYUNCA İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM HAYIRLI,UĞURLU ETSİN İNŞALLAH.
Maşallah Topik hamişlerle doldu.:emir_bebek: geliyorrrrrrrrrrrr.
Bizlerde teyze oluyoruz, topik teyzesi.

süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuu tbrk ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

secil00'im sarka kremi ne yavrum hayırdır.

ya ablam yanlış yazmışım sarkıkkremi sıkılaştırıcı :):):)

[COLOR"indigo"]ohh afiyetolsun :lepi:aplammm sakın cannı sıkma bugün yedin diye verdiğin kiloların hepsini almıcanki hatta 100 gr bile almazsın yerimseniben biz seni biliyoz sen hergün bunu yapmazsın sen süper gdiyosun çünkü Şenizbu arada ben saa hedaye alcemm :lepi:acaba netür şeylerden hoşlanırsın CADIARZU[/COLOR]
Canım hiç önemli değil, sizlerin varlığı yeter,An beni bir kozla oda çürük çıksın demiş atalarımız.

ya ablam yanlış yazmışım sarkıkkremi sıkılaştırıcı :):):)[/QUOTE]
Secill00'im önemli değil canım olur öyle vakalar.

CANIM YA BU HABERİ DUYUNCA İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM HAYIRLI,UĞURLU ETSİN İNŞALLAH.
Maşallah Topik hamişlerle doldu.:emir_bebek: geliyorrrrrrrrrrrr.
Bizlerde teyze oluyoruz, topik teyzesi.

saol yurdusum rabbım isteyen herkeze nasip etsin inş..

süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuu tbrk ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımmm

ya ablam yanlış yazmışım sarkıkkremi sıkılaştırıcı :):):)

Çekilişi yapmışsınız demek..Çok güzel..:)

Bende hastalıkla uğraşıyorum..Kızımdan sonra şimdide eşim ve oğlum hasta..
boğaz enfeksiyonu ama bayağı ağır seyrediyor..Özellikle oğlumda,eşim yazık kendini unuttu zaten..

seçil'cim bir ara msnden adresimi vereyim..Çok heyecanlıyım şimdi..

Ne kadar uzun zaman olmuş çekiliş olayına girmediğim..Öğrenciyken,çalışırken çok yapardık..

Eee citol seninle daha samimi olalım,nelerden hoşlanırsın ne renk arabaları beğenirsin..:)))

YURDUSUM gelmiş, hoşgeldin..nasıl geçti fuar olayı..

Canım,çok tebrik ederim..Çok güzel bir haber..
Sen yinede ayrılma burdan..

Senin ilk çocuğunmu..??

Bende oğluma 92 li kilolarda hamile kalmıştım..

seçil siyah elbisemi aldın yoksa bana..:)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canımmm tebrik ediyorumm vereliniortakŞeniz Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:Şeniz

Canım,çok tebrik ederim..Çok güzel bir haber..
Sen yinede ayrılma burdan..

Senin ilk çocuğunmu..??

Bende oğluma 92 li kilolarda hamile kalmıştım..

teşekkür ederim canım

hayır 2, olacak oğlum 3,5 yasında kaç kılo ıle gırdın doguma bi sorun yaşadınmı lütfen yaz çok tedırgınım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canımmm tebrik ediyorumm vereliniortakŞeniz Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:Şeniz

teşekkür ederim cnm amin inş. hepimizeakannehir

slm kızlar hafta sonu giremedim kınaydı düğündü derken diyetim devam ediyor arada minik kaçamaklar olsada. hafta sonu adet oldum onun şişkinliğindenmi bilmem yarım kilo fazla çıkıyorum iki gündür 124.5 olmuşum 124 tüm çünki. ama inşallah bu haftada gider 1kilo 2 kilo. gitmesi lazım hafta sonu stresli geçti biraz bugünde devam ediyor stresim kardeşimin eşi çok üzdü bizi yani gelinimiz benimle ilgisi yok ama bu kız her zaöman böyle zaten onun kızkardeşi evlendi. anlatmaya kalksam çok uzun sürecek kardeşim süper bir insan çokmu çok sakin ona çok üzülüyorum sadece.sabah herzamanki gibi klasik kahvaltıma başlıyordumki olayın baş kahramanları annem ve halam bana kahvaltıya gelince kepek ekmekli tost kenarda kaldı onların getirdiği bir simiti yedim neyse sabah kaçırdım stresle üzüntüyle derken öğlede hazırda bir yemek olmayınca hemen kuskus pilavı yaptım ondan yedim tabii sonrasında pişmanlşık akşama sadece çorba ve salata yiyeceğim artık sabah ve öğle çok kuvvetli geçti çünki

derin cim sana bi sorum olucak canım sanırım dogum yaptın ve bu kıloları vermeye calısıyorsun

cnm kaç kılo ıle hamıle kaldın kaç kılo ıle doguma gırdın merak ettım yazarsan cok sevınecegım cnmmm

dıyette basarılar cnm

sabahın köründe ben olduguma göre ılk gunaydında benden olsun bakalımm
günaydınların en güzeli sizin olsun hanımlar
hepinizi öpüyorumm

sabahın köründe ben olduguma göre ılk gunaydında benden olsun bakalımm
günaydınların en güzeli sizin olsun hanımlar
hepinizi öpüyorumm

annaaaa kız pek sevindim bu topikte yalnız olmadımı görmek güzell heyyyttt teyzeleri çocuk görmeye gelicenizmi kızlarrrr allah hakkımızda hayırlısını versin kız okur topiği aksatmanda vardı bişey bakim hııııı ne işler çevirdin bizde meraklanıyoduk yena öldü meraktan

tombik hamile kaldıkta bakalım 9 ay sonunda nası çıkacak bu bebeler yağların arasından:))))))

Günaydın canlarım gününüz dünden güzel olsun,hamişleri tebrik ediyorum allah hayırlısıyle kurtarsın, ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
hepinizi öpüyorum!...

Günaydın,
Oğlumla yapışık bir vaziyette yaşıyoruz..bir an kucağımdan inmiyor..
Dün akşam tuvalete dahi o kucağımdayken oturdum..Kızım toparladı üstümü başımı..
Ne babasına ne ablasına gidiyor..

citol'sana ileti gönderdim,bana dönmeyi unutma..:))

okur'cum 99-100 arası doğum yaptım..normal..8 kiloyu hastanede bırakıp eve geldim..
Sonra bir ay içinde 87 oldum..
Yoğun emzirip fazla yiyemiyordum..Daha sonra bir yedim tutabilene aşk olsun..:))
Sonuç 107

Neyse geçti artık o günler.Artık herşey çok güzel olucak..:))

Back
X