öncelikle tebrik ederim canım inşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekildede yavrunu kucağına alırsın
canım ben 112 ile hamile kaldım sonrasında 110 lara düştüm çünki 4 ay sadece tarhana çorbası ve yoğurtlu makarna yedim herşeyden tiksindim et tavuk balık yiyemedim ama 4 aydan sonrada almaya başladım ama yinede herşeyi yememe rağmen az kilo aldım normalde hamile olmasam ve onları yesem aşırı derecedekilo alırdım .126 ile doğuma girdim canım .drum sezeryanın kilo ile hiçbir sıkıntısı olmayacağını söyledi .ben bu kilo ile doğum yapmaya çok korkuyordum ama o kadar rahat geçtiki hiçbişey anlamadım doğumdan sadece ikinci günü gazımı çıkaramadım 4 saat ne oturabildim nede yatabildim 4saat ağladım okadar .benim arkadailarımın daha zor geçmiş sezeryan doğumları . beni korkutuyorlardı sen bu kilo ile nasıl doğuracaksın diyorlardı allah yardım etti canım.tabii doğumdan sonra 122 ye düştüm ama bebeğim emmedği için bana çok fazla yedirdiler bende iştahımı engelleyemedim 129 a çıktım .benden sana tavsiye sağlıklı bir şekilde diyetine devam et sağlıklı şeyler ye et tavuk balık süt yumurta yoğurt kilo almamaya çalış bak ben uğraşıyorum şimdi anca engelleyebiliyorum boğazımı 4 ay oldu şimdiye kadar bir türlü frenleyemiyordum çok uğraştım.gelinimiz benden 1 ay sonra hamile kaldı şeker hastası dr kontrolünde hiç kilo almadan bitirdi hamilelğini ve 3 kilo doğurdu kızını ben ise 16 kilo aldım ama 2 300. doğurdum . o yüzden aman dikkat et ben 12 sene sonra hamile kalınca hiç dikkat etmedim birde bebeğim zayıf gelişiyordu karnımda abarttım işi çocuk yağdan büyüyemedi heralde

lmaz:ama çok şükür şu anda çok sağlıklı ve gelişimide güzel gidiyor