günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR][/QUOTE][B][I][COLOR="indigo"]aplamm senin adına bişey demek istemedim ben kendi adıma söyliyeyim ki arkadaşlarda bunu söylemişlerdir bence Şeniz bende öyle olduğunu düşünmüştüm kalleşler yada köpekler diyordur diye yazacaktım ama dediğim gibi bunu sana bıraktım o kadar kibarki bizim aplamız bunları bile yazmaya çekinir aplammm ayıp olur diyeŞenizŞenizŞeniz[/COLOR][/I][/B]
Günaydın kıslarrrr,
yarın tartı günü......
tursari şimdi nasılsın arkadaşım geçti mi ağrıların?
canım sağolasın bugün çok daha iyiyim hatta başımın ağrısı falan kalmadı çokşükür ama iki gün anamı ağlattı valla :bbo:
evet canım alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam (sadece kışın yazın memlekete gidiyolar )iyi yanları çokk anahtarlarımız kapı üstünde durur açar gireriz gelinimizde çok iyidir uydu bize her akşam birbirimizde kimde yemek varsa onda sofra kurulur falan tek kötü yanı kendine ait özel zamanın kalmıyor hani bazen kimseyi görmek istemessin kendinle kalmak istersin işte o olmuyoryerimseniben
ayyy ne güzell ama bende çekiniyorum o kadar yakın oturmaya bayılırım etrafımda birileri olsun diye ama her kavga ve gürültümüzdede bu tarz oturulduğu zaman herkes olaya dahil olabiliyor ondanda pek yakın oturmak istemem bazen annemler taşın bize yakına diyorlar çok istiyorum ama aynı apartmanda olmaz.malum evliyim ve her an kavgaya hazırım :lepi::lepi:kimse üzülüpte olayı büyümesin zaten yakında değilim kimseciklere:sinifsinif::gitme:birazcık yakın olsaydıda fena olmazdı hani:1no2: