Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım...Ne kadar süreceği kişiye göre değişiyormuş.Aslında adet görmeye devam ediyorum (ilaçla tabii) Fakat ilaç bittiğinde 7 gün ara veriliyor.Yenacığım işte bu arada kalan 7 gün yanıyorum.Çok farklı bir yanma hissi.Ortamı değil tenini çok sıcak hissediyorsun kendi tenin fazla geliyor.Allah başka elem keder vermesin ama zor gerçekten.
Aslında ilaç kullanıp uzatmak taraftarı değilim ama malum menapozda kalsiyum kaybı başlıyor.Kullandığım hypotiroidi ilacıda kalsiyum kaybını hızlandırıyor.Bu kayıp dönemini ertelemeye çalışıyorum.Umarım işe yarar ama kol bacak ağrılarım başladı bile.
Bak bak orta yaşlılar gibi konuşuyorum.Aslen gencim,güzelim saçlarıda kestirdim bir 10 yaş daha azaldım.Bide zayıflayabilsem öf öf öf...Bu gece narsizmin dibine vurdum ha..ama menapozda normaldir değil mi...Adamcağızımda andropozda.O çalıyor ben oynuyorum.Ev BKM mutfağı gibi......:roflol::roflol::roflol::roflol:
aplaammmm geçmiş olsun inşallah geçecekte inşallah ŞenizŞenizŞenizkendine haksızlık etme sakın sen ki 100 kilolardan indin bu kiloya benmi indim aaa kızıcam şimdi hee :kızgın: haksızlık ediyorsun kendine bence sen en yakın zamanda toparlarjepimizide sollarsın şimdi yok menapozdu yok ateşti bizi yeme sen kaydirigubbakcemile3hazırlık yapıyon demee geçecen bizi atacan havanı bizde tozunu yutcez deelmiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:

günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR][/QUOTE][B][I][COLOR="indigo"]aplamm senin adına bişey demek istemedim ben kendi adıma söyliyeyim ki arkadaşlarda bunu söylemişlerdir bence Şeniz bende öyle olduğunu düşünmüştüm kalleşler yada köpekler diyordur diye yazacaktım ama dediğim gibi bunu sana bıraktım o kadar kibarki bizim aplamız bunları bile yazmaya çekinir aplammm ayıp olur diyeŞenizŞenizŞeniz[/COLOR][/I][/B]

Günaydın kıslarrrr,
yarın tartı günü......

tursari şimdi nasılsın arkadaşım geçti mi ağrıların?
canım sağolasın bugün çok daha iyiyim hatta başımın ağrısı falan kalmadı çokşükür ama iki gün anamı ağlattı valla :bbo:

evet canım alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam (sadece kışın yazın memlekete gidiyolar )iyi yanları çokk anahtarlarımız kapı üstünde durur açar gireriz gelinimizde çok iyidir uydu bize her akşam birbirimizde kimde yemek varsa onda sofra kurulur falan tek kötü yanı kendine ait özel zamanın kalmıyor hani bazen kimseyi görmek istemessin kendinle kalmak istersin işte o olmuyoryerimseniben

ayyy ne güzell ama bende çekiniyorum o kadar yakın oturmaya bayılırım etrafımda birileri olsun diye ama her kavga ve gürültümüzdede bu tarz oturulduğu zaman herkes olaya dahil olabiliyor ondanda pek yakın oturmak istemem bazen annemler taşın bize yakına diyorlar çok istiyorum ama aynı apartmanda olmaz.malum evliyim ve her an kavgaya hazırım :lepi::lepi:kimse üzülüpte olayı büyümesin zaten yakında değilim kimseciklere:sinifsinif::gitme:birazcık yakın olsaydıda fena olmazdı hani:1no2:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...llanmadigimiz-kiyafetleri-takas-edelim-4.html
kızlar yaa
bakın bu topik takas topigi
elinizde olan ama içine giremedigimiz
yada girip bol gelen ( allahım nasip et)
şeylerin resimlerini çekip
koyuyoruz
begenen kişilerle takas ediyoruz
baktım ben güzel şeyler var ama hep 36-38 beden akannehir
elleriizdeki giymedigimiz şeyleri ekleyelim topige
ben bi bakıcam dolaba yarın

sabah yok

öglen
1 bardak süt 118 kcal

ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal

ara karamelli cikolata 173 kcal

aksam ton baligi salatasi 230 kcal.

toplam 529 kalori ile günü bitirdim

hepinize günaydın :)))
tartıldım ama pek giden yok, malum dönemim belkide ondan kilom 93.4 diğer hafta daha fazla gidecek sözsırnaşık şey
dün pazar vardı hormonsuz maydanoz baktım çokta gezinemedim soğuktu, bulamadım 3 demet uzun olanlardan aldım artık onunla lahana kürünü deniycem, az sonra yapıcam ben kilo verirsem kesin hepiniz patır patır verirsiniz, sizin için kendimi feda ediyorum, işe yarayıp yaramadığı cumaya belli olur:)))

Günaydın hanımlarrrrrr
hepinize hayırlı cumalar.
ben 1.1 kg daha verdim...:lepi:
kilom 81
hihoyyyt

tartıldım ama pek giden yok, malum dönemim belkide ondan kilom 93.4 diğer hafta daha fazla gidecek sözsırnaşık şey
dün pazar vardı hormonsuz maydanoz baktım çokta gezinemedim soğuktu, bulamadım 3 demet uzun olanlardan aldım artık onunla lahana kürünü deniycem, az sonra yapıcam ben kilo verirsem kesin hepiniz patır patır verirsiniz, sizin için kendimi feda ediyorum, işe yarayıp yaramadığı cumaya belli olur:)))

ayy benim bahçemde yazın ne maydonozlar vardı yaa
inan bende pazardan alıyorum ama içim almıyor
pek yemiyorum
az bi müdded önce olsaydıı inan kargo ile yollardım sana Şeniz

maşallh herkes kilo vermiş şimdilik
en azından alan yak azda olsa vermek güzel bence
ben tartılmayı unuttum yaa
nasıl yaptım böle bişey hala anlamış deyilim
aynı geçicem ben kendimi artıkın

herkeslere günaydınnnnnnnnn

ben bugün malum günümdeyim ve gözlerime inanamadım 2 kilo fzlam varrrrr ya regl döneminde bu kadar kilo alınır mı yoksa ben kilo mu almışımmmmmmm senağlama senağlama senağlama tam 124 çıktım yaaaaaaaaa öyle diyeti felanda bozmadımmmmmmm
yardım edin mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Günaydın zarif bayanlar,
Benim kilomuda 85 olarak yazabilirsiniz.
Sabah 1 çorba kasesi tavuk çorbası içtim, 1 bardak bitki çayı
hepinize hayırlı kilo vermeler.
ıki haftadırda regl olmadım, allah korusun bir şey mi var yoksa.

çarşamba başladım 92.2 kg
bugun sızın ıcın tartıldım ve bundan boylede her cuma tartılıcam :))) kızlarrrrrrrrr 89.7 kg gosterıyor benım guzel tartımm :)))) opuyorum hepınızııı

sabah yok

öglen
1 bardak süt 118 kcal

ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal

ara karamelli cikolata 173 kcal

aksam ton baligi salatasi 230 kcal.

toplam 529 kalori ile günü bitirdim

askıtocum ya nasıl ekledın o kedıyı oraya ben kılo takıp cızelgemı eklemek ıstıyorum oraya bı yardım et canım ya :icecream:

ayy bende biliyorum bu nu uzunzamandır ama
çok eringecim ya
ugraşmıyorum
banada lazım böyle birşey aslında
herkeslere günaydınnnnnnnnn

ben bugün malum günümdeyim ve gözlerime inanamadım 2 kilo fzlam varrrrr ya regl döneminde bu kadar kilo alınır mı yoksa ben kilo mu almışımmmmmmm senağlama senağlama senağlama tam 124 çıktım yaaaaaaaaa öyle diyeti felanda bozmadımmmmmmm
yardım edin mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oooo bende2-3 kilo fazla çıktıgımı bilirim
eger birde tuzlu turşu gibi şeylerden yediysen su tutann ondandır
sıkma hemen cnını bee
elime alırım bak degnegi haa :oklava:
Günaydın zarif bayanlar,
İki haftadırda regl olmadım, allah korusun bir şey mi var yoksa.
3.cu bebişmi geliyor yoksamm kaydirigubbakcemile3
çarşamba başladım 92.2 kg
bugun sızın ıcın tartıldım ve bundan boylede her cuma tartılıcam :))) kızlarrrrrrrrr 89.7 kg gosterıyor benım guzel tartımm :)))) opuyorum hepınızııı

ooo süper 3 günde vucudundaki fazla suyu ödemi atmıişsın hadi bakım bugunun birincisi olma yolunda en kuvvetli adaysın

Günaydın zarif bayanlar,
İki haftadırda regl olmadım, allah korusun bir şey mi var yoksa.

amanınnnn bı test yapsaydın canım yaa bende olmadım bısey cıkmadı ya ınsallah yoktur kafayı yerım yoksa bugun dr gıdıcem :delphin:

çok eringecim ya
ugraşmıyorum

sıkma hemen cnını bee

aplam ya nasılda mutlu ettin beniiiiiiiii evet dün 2 bardak şalgam içmiştim umarım öyledirrrrrrrrrrr CADIARZU CADIARZU yerimseniben yerimseniben sevindirik oldum artık önümüzdeki cuma göreceğizzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol cıtolcummm ben hep haftanın bırıncısı olucam ahanda buraya yazıyomm :))))
wayy çok hırslı gördüm senii yerimseniben
çok eringecim ya
ugraşmıyorum

sıkma hemen cnını bee

aplam ya nasılda mutlu ettin beniiiiiiiii evet dün 2 bardak şalgam içmiştim umarım öyledirrrrrrrrrrr CADIARZU CADIARZU yerimseniben yerimseniben sevindirik oldum artık önümüzdeki cuma göreceğizzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hemde dün
heme şalgammmmm
hımmmmmm
hemine ne yin yanınada içtin
sen asıl onu söle bakımm:roflol:

citol doğru yazmış şalgam boş gitmez yanında bi kebap filan var mıydı ? opuyorumnanaktan

Back
X