Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse

Çok geçmiş oldun canım.Kıyamam ben o küçüçük yavruya.İçim cızladı vallahi.Seni ve babasını düşünmek bile istemiyorum.Perişan oldunuz doğal olarak.Allah bir daha elem keder vermesin güzel bebişinize.Sana da Allah kolaylıklar versin......

nurfeza canım ben 80-89 topicinden dün yazdıklarını okumuştumçok üzülmüştüm bugün daha iyisin inşallah maşallah kararlı gördüm seni.ben 1,5 ay önce buraya ilk geldiğimde depresyondaydım canım ve hayatımda ilkkez fazla kilolarımdan aglıyordum ilk satırlarımı yazarken .şimdi buradaki arkadaşlarımla ve Allahın izniyle tabiki çok keyifliyim ve üstelik kiloda veriyorum inşallah sende buradan çok mutlu bir şekilde hedefine ulaşmış olarak mezun olursun canım opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederiiiiimm :) evet kararlıyım öyle abartmasam da dikkat ediyorum sürekli evet sayenizde çok mutluyum en azından umutlu bakıyorum önüme ve yaza doğruda bebek çalışmalarına :) evet kararlıyım Allahın zini ile ama topik çok hızlı maşallah çok gerilerde kalıyom yaa :):icecream:

BEYZUS'umsen gül gül bana canım daha bu saat oldu, tık yok bizim şeyden......

Hoşuma gitti uslubun bu yüzden güldüm aşkım.Yoksa niyetim seni üzmek olamaz;sende böyle algılamazsın biliyorum zaten.Ayrıca Allah gülenin başına verir.
Senin o şey 1-2 güne kadar tıklar merak etme.Stres yaptıkça tıklamıyor.Salla gitsin bebeğim.İyi akşamlarŞeniz.

Hoşuma gitti uslubun bu yüzden güldüm aşkım.Yoksa niyetim seni üzmek olamaz;sende böyle algılamazsın biliyorum zaten.Ayrıca Allah gülenin başına verir.
Senin o şey 1-2 güne kadar tıklar merak etme.Stres yaptıkça tıklamıyor.Salla gitsin bebeğim.İyi akşamlarŞeniz.

şaka yaptım tabii ki canım, allahım olmayanlara versin hayırlısı ile, ben unumu elemiş, eleğimi asmışım.
Allahım çocuklarımıza sağlık sıhhat, güzel kaderler nasip eylesin.opuyorumnanaktan kocaman kocaman

kızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse
ayyy canım geçmiş olsun şimdi iyi mi yavrun? kıyamam yaaaa
canım benim...

akannehirakannehirakannehir
alkisalkisalkis

5 gün icinde yediklerim..
umarim bir faydam dokunur size..
yapmis oldugum diyet protein diyeti..
ve tamamen popi$imin uydurmasi:))
kendi listem yanii..
o yüzden hic bir mesuliyet kabul etmiyorum yaparsaniz :))

ziraa acliktan ölebilirsiniz :roflol:

p.tesi (69kg)

sabah bir bardak light süt (118 kcal)

ögle tavuklu salata. ( 288kcal)

aksam 1 cappucino (54kcal)

yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.

sali

sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.

aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal

Toplam 599 kcal.

carsamba

sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal

ara 1 cikolata 99 kcal

ara 1 parca kasar peyniri 70 kcal

ara 1 tane vanilyali activia yogurt 120 kcal

aksam
6-7 light kasarli firinda pismis mantar ortalama 260 kcal
2 izgara tavuk gögüsü 200 kcal

toplam 909 kcal

persembe

sabah yok

öglen
1 bardak süt 118 kcal

ara 2 nar aromali tatlandiricili seker 8 kcal

ara karamelli cikolata 173 kcal

aksam ton baligi salatasi 230 kcal.

toplam 529 kalori ile günü bitirdim

cuma 65,7 kg.

sabah
1 bardak portakal suyu 25 kcal
light kasarli omlet 350 kcal

ögle yok

aksam is'te pismis 1 alabalik 140 kcal

bugünüde 515 kalori ile bitirdimm..
gece acliktan agzim kokarsa 4 kalorilik nar sekeri yerim :)

ambrosia2007 ......90.5...........?
Aşkito...............68.3...........65,...3.3 grm..verdi
Bonus................91 ............geçici izne ayrıldı
BEYZUS.............90.............90......aynı
Citol.................110............aynı
derin.................124.5.........123.5.....1 kilo verdi
Dream ..............93,2 izinli----gelmeye yüzü yok:D
Dilenciii .............89,6..........88.3.....1.6grm verdi
emrahelif.............122..........124...2 kg aldı
ekim2009.............93,6.........93.4.......200 grm verdi
glikoz..................85...........84.5........500 grm verdi
Kittiara...............96...........?
mmuti................ 89...........88.........1 kg verdi
nurfeza ...............98..........?
Nevra73..............82,1.........81.........1.1 grm verdi
Seçil00................83,2........82.9.....300 grm verdi
tursari.................87.3.........?
ozlemyb.................92.2.......89.7....2.5 kg verdi
YENA..................94,1..........96....1.9 grm aldı
YURDUSUM...........84.9..........85...100 grm aldı
Yağmurgözlü.......... 108.1.........aynı
tubbaa ................88.2.........?
tugbis.................90............?
xhüzünx................105.3.......aynı

Son düzenleme:
1. aşkito 3 kg :nazar::nazar::nazar:
2. özlemyb 2.5 kg :hooray:
3. dilenci 1.6 kg :lepi::lepi:
4.derin 1kg alkisalkisalkis
6.glikoz 500grm -seçiloo 300grm- ekim2009 200 grm Şeniz

tartıllmayı unutan citol ve yagmurgözlüye b12 vitamini öneriyor
kilo bildirimde bulunmayan
ambrosia2007
Kittiara
nurfeza
tursari
tubbaa
tugbis
:dilcikar:diyecek bişi bulamıyorum yaniii mirmirmirmir :dilcikar:
kilosunu koruyan cümle ark. teşekkür ediyor
kilo alanlarıda üzlmemelerini allahım ömür ve azim verdikçee üstesinden gelebileceklerini hatırlayıyorr
tüm arkadaşlarımızı sevgi ile kucaklıyoruzz
esenkalın
theend

eline sağlık citolllllll
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum....

çitolcüm 1.3 canım keşke 1.6 olsa:) emeğine sağlık bu arada.

yenacım darısı başına hadi artık ne zaman hereketleniyorsun sen bakalım?

4.derin 1kg alkisalkisalkis

tartıllmayı unutan citol ve yagmurgözlüye b12 vitamini öneriyor
ambrosia2007
Kittiara
nurfeza
tursari
tubbaa
tugbis
kilo alanlarıda üzlmemelerini allahım ömür ve azim verdikçee üstesinden gelebileceklerini hatırlayıyorr
esenkalın
theend
anam citollll beni niye unuttun kıssssss :gitme:
ben 1.1 kilo verdim aşkkkolsunnnnnnn

şimdi fark ettim acaba nevra dedim
topige girdim
listey bakmaya
sen yazmışsın
kalp kalbe karşıymış bacım
özür valla kaçmış gözden Şeniz
Şeniz
hiç problem diil arkadaşım....ama bu hafta hadiyin artık sende kımılda biraz dimi
beraberce verelim...sositososito

4.derin 1kg alkisalkisalkis .nevra73 1.1kg Şeniz
[/I]

tartıllmayı unutan citol ve yagmurgözlüye b12 vitamini öneriyor[/CENTER]
ambrosia2007
Kittiara
nurfeza
tursari
tubbaa
tugbis
esenkalın
theend

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayy ne güldüm yazıları okuyunca demek yurdusum aplamm da hee delikafadulden:roflol::roflol::roflol: özlemde ciddi ciddi test falan diyor amann diyim aplammm akannehirakannehirakannehir valla kendimden biliyom sizinkiler(çocuklr) tefe kor sizi annem 40 yaşında bitane daha yaptıda ondan biliyom şimdi 7 yaşında :roflol:sonra derinciğin yazısını okurken birdem içim ürperdii akannehir hihiihhhhhhh diye bir ses çıktı benden akannehirçok üzüldüm benim oğlum daha yirmi günlüktü düştü koltuktan:bbo: lavobadaydım arkamdan bir küt diye ses hafiften baktım artından cılız bir ağlama meğersem battaniyesiyle süzülmüş yere nasıl fırladığımı hatırlamıyorum :uhm: sonra toparladım üstümü başımı :roflol:ama on gel sen bana sor bide sana tabi elim ayağım titredi onla beraber bende ağladımsenağlama:çok üzgünüm:şimdi heryerim morluk içerisinde ısırıkları yüzünden :roflol::sm_cool: bişeycikler olmaz merak etme sadece bizim 160 tane koruyucu meleğimiz olduğunu biliyorum bebeklerin ve çocukarın daha çok merak etme Allah c.c onları koruyor.aşkito kıs hiçç bozmadan iki ileri bir geri çift dikiş yapıyon gene sağlamlaşsın diye kaydirigubbakcemile3maşallah ne ara 69 çıktında bu kadar kilo verdin genekaydirigubbakcemile2 böyle yapıyon ama bi bozulucak ayarın Allah korusun sonra hasta olcan.akannehiralman gereken kalorinin çok altında kalori alıyon benden söylemesi tecrübeyle sabit olduğu için diyorum metabolizmanı bir bozarsan bırak kilo vermeyi Amann diyim verdiğin kilolarıda fazla fazla alırsın:mymeka: çünkü hep böyle diyetle yaşamıcaz ya idelae inince hayatımıza düzen vercez demee yerimseniben .bende bir ara yemiyordum iki üç haftada idealime ulaşıyordum sonra bir mozduk motoru sonuç 90 küsür:gitme: yanlış anlama ama yazık sana bütün bedeninede sağlığından olma zayıflıcam diye :olmaz: bu arada ben bugün geldim ondan sonra elektrikler kesildi :kızgın: laptopunda şarjı bitti sonrada eşşim evdeydi çıkmak zorunda kaldım.oğluşuma kocaman bir araba aldık dütdüt aşağı şimdi dütdüt yukarı sırnaşıkşey tabi benim kafada aşağı yukarı :bbo:neyse çekcez arıkın akannehir:1rolleyes:

Son düzenleme:
bu arada aslında beni güldürdünüz çok iyi geldi. çok moralsizim canım çok sıkkın:çok üzgünüm: kiloda almışım 87.9 olmuşum keyfim hiç yok.:1no2:. yaa beyzus aplam sen beni biliyon ben 3o küsür yaşında mı görünüyom:1no2: bugün hiçbişey yetmezmiş gibi bide eşimin yiğeni demezmi yange sen 26 göstermiyon ben sana 32 derim sen bayaa gençmişsin deyince iyice kötü oldum bide görümcemde annesi yani şaşkınlıktan bişey diyemeyince hepten deli oldum.mafoldumben bu kilo adamı ne hale getiriyor bee.bakarsanız 16 yaşındaki resmimle şimdiki resmime aynı gibi ama beden öylemi senağlama neyse moral bozmiim ben yaa. zaten moralim bozuktu hepten bozdu.gerçi çocuk daha 18zi yeni bitirdi ama kendi kuzenleriyle karşılaştırınca malesef onlardan yaşlı duruyorum. kendi kuzenlerinin en küçüğü benden bir yaş küçük diğerler benden 4 yada 5 yaş büyükler ama malesef onların yanıda teyze kalıyom.hele bi tanesi var 29 yaşında ama baksan 17 yaşında dersin zayıff hatta cılızz miyon tipli bide güzel hatun hepsi fıstık gibi hepsinden olgun görünüyom. şimdi neysede bu kilolardan kurtulamazsam 35 gelince kaç yaşında dicekler bana merak ediyom. şimdilik durum iyide ozaman nasıl olcez bakalım.:çok üzgünüm:yok yoookkkkkkk gitmeleri şart bu kiloların:oklava: amaaaa beyzus aplam yada yurdusum aplam gibi birer fıstık olursam razıyım bu kilolarada:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaa kahretmesinki bütün kilolularda güzel beaaaaaaa:1closedeyes::1closedeyes::sm_cool:her zayıf güzel değil ama hertombiş güzel oluyor sırnaşık şey

Back
X