kızlar za zor girebildim kzımı uyttum ama her an uyanabilir hç durmuyor sürekli ağlıyor çok öksürüğü vardı bugün dispansere götürdük özel drumuz uzakta olunca. dr muayene ettikten sonra üstünü giydiriyordum dr bişey sorunca ona döndüm kızım o sırada muayene masasından düştü. çok berbatım çokmu çok üzgünüm daha 5.5 aylık yavrum yıktı ortalıkları babamız<da bende perişan olduk zaten akşamdan beri sorunlar bitmedi kayınpeder ile atıştık kendisi rahatsız herşeye sinirleniyor bağırıyor birde alt katımda sürekli içiçeyiz kafayı yedirecek adam bana bende eşimne kızıyorum akşamdan beri beni korumuyorsun diye.birde üzerine kızım düştü yani ne haldeyim anlayın artık neyse kilomu yazayım hemen 124.5 yum bugün 123.5 yani bayramda aldığım bir kiloyu verebilmişim anca
şimdilik çıkıyorum birde 3 gündür yatılı misafirim vardı bugün gitti toparlanmam lazım kızım izin verirse
Çok geçmiş oldun canım.Kıyamam ben o küçüçük yavruya.İçim cızladı vallahi.Seni ve babasını düşünmek bile istemiyorum.Perişan oldunuz doğal olarak.Allah bir daha elem keder vermesin güzel bebişinize.Sana da Allah kolaylıklar versin......