Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hani pakette lavaşlar var ya onlardan bi tane ısıttım içinede hazır döner vardı bi kaç parça pişirip koydum ve yedim açıkçası doymadım şu an çok aç hissediyorum -tatlicadiarzu-

Salata yeseydim belki doyardım ama canım salata falan istemiyo :delphin: gidim bi evi süpürim unutim açlığımı :1ninca:

Kızlar bu mesajlar topiğin 200 lü sayfalarından alıntı öyle bakınıyodum eskilere seçilin mesajı hoşuma gitti nerden nereye gelmiş canım benim Şeniz

Diğeride eski listemiz bakın ben daha yeni girmiştim en sonda adım yazılı ve kilomda ...

Şimdi tartıda 88.5 çıkıyorum o zaman bu bana o kadar uzaktı ki...
hoşuma gidince sizede göstereyim dedim :utangac:

duygulandım ve gözlerim dolduuuuuuuuu evet evet öyle olduuuuuuu martta 102,6 imişm ben bile inanamıyorummmm banada o kadar uzaktıkiiiii bonusummm saol tatlım şu olay beni dürttü varyaaaaaaaaa artık kimse tutamaz biziiiiiiiii :):))

slm kızlar ben 90 kılo degılımmm ama olmam az kaldı 86 kıloydummm enson tartıldıgımmmda ben duzenlı yemek yemdıgımm ıcınnn kılo alıyorummm sabah kavltısını alıstırdımm bu aralar kendımı duzenlı olarak yapıyorummm oylen yemıyommm aksam yıyorummm bu sfer oylen yesem aksam yemıyommm bı turlu duzenlı yemek yemeyı basaramadımmm bende zaayıflama ıstıyorummm yasıma gore cokk kıloluyummm bana yardımcı olcak bırını arıyorummm dıyetısyene de gıtttımmm ıse yaramadı

hoş geldin tatlımmmmmmmm yarın tartı günümüzzz sabahtan aç karna tartılıp kilonu bildirirsen çitolüm senide listeye alırrr hepimizin amacı sağlıklı kilo vermekkk yaşın nedir ? her gün yediklerinle ilgili yaptığın egzersizlerle hatta sorunların mutlulukların kısacası paylaşmak istediğin herşeyi bizimle paylaşırsan sevinirizzzzz

sana kocamannnnnnnn hoşgeldinnnn gelsin bendennn hihoyyyt

seçil'cim dün aldığım kalori 900 küsur falan..

Hiçde fena diil..Bir önceki gün 1200'ün üzerindeydi o bakımdan şeyettim..:))

Ama sen yinede bayan tecrübe olarak uyar hepimizi ok..:))

valla tatlımmm benimmmmm tecrübem falan var demicemmm ama az beslenme tamam mı sağlığınnn kilondan daha önemliii :):):) kocaman öpüyom seniii

BEYZUS,
BONUS,
SECİL00
İYİSİNİZDİR İNŞALLAH.
Bizler patlayacak bomba gibiyiz şu an.
Şu 6 günde hayırlısı ile bir bitse, günlük işlerimize başlarız artık.

ablacığım nasıl kullandın ben yarın başlayalı bir hafta olcak yarın görcez kilolarımızıhihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım sabah aç karnına 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 yemek kaşığı bal karıştırıp içiyordum.Bazen akşamlarıda içiyordum.Dediğim gibi diyetime çok destek oldu ama midemde hiç sorun yokken ülser oldum ve artık düzenli olarak mide ilacı kullanmak zorundayım.Herkese aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabii ama sonuçta sirke bir asittir.
Bir süre dene istersen ama mide çok etkileniyor.Çok kişiden bu şikayeti duyuyoruz.Dikkatli ol...

Canım sabah aç karnına 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke ve 1 yemek kaşığı bal karıştırıp içiyordum.Bazen akşamlarıda içiyordum.Dediğim gibi diyetime çok destek oldu ama midemde hiç sorun yokken ülser oldum ve artık düzenli olarak mide ilacı kullanmak zorundayım.Herkese aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabii ama sonuçta sirke bir asittir.
Bir süre dene istersen ama mide çok etkileniyor.Çok kişiden bu şikayeti duyuyoruz.Dikkatli ol...

şimdilik bir problemim yok yarın anlayacağım bana etki ettimi diye daha önceden elma krom kullandım tık yok yarını sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile4

BEYZUS,
BONUS,
SECİL00
İYİSİNİZDİR İNŞALLAH.
Bizler patlayacak bomba gibiyiz şu an.
Şu 6 günde hayırlısı ile bir bitse, günlük işlerimize başlarız artık.

İyiyim canım sağolasın.
Bu gün nedense bizim hastalarda coştu.Ancak oturabildik.Topiğimize gireyim de arkadaşlarım bana iyi gelir dedim.Gerçekten sizlerle olmak çok iyi geliyor.
Sizin işlerde yıl sonu itibariyle arttı herhalde.Allah kolaylık versin canım....

şimdilik bir problemim yok yarın anlayacağım bana etki ettimi diye daha önceden elma krom kullandım tık yok yarını sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile4

İnşallah çok faydasını görürsün canım.
Ben şimdi fark ettim sen yavru vatandasın.Ne güzel Kıbrısta da bir kardeşimiz var.İnşallah yollarımız kesişir.Şeniz

Back
X