Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar moralim çok bozuk 92 omuşum dijitlde daha fazla çıkar tabi.bende aranıza katılsam alır mısınız.düzen nasıl işliyor.
dilenci maşallah güzel vermiş onu 100 lerde başladığı zaman hatırlıyorum.şimdi yüzme kursum var onun için çıkıyorum.alırsanız sevinirim.tek başına olmuyor zayıflamak,yıllardır diyet yapınca da hiç olmuyor

92 olarak listeye aldım seni
cuma günleri bildirim unutma sakın

bendee ruhasal olarakk çöküntüdeyim
sankii kendimi sıkıyorum
bıraksamm saatlerce titricemm
cnm iş güç istemiyorr
küllerimden dogmam lazım
ama nasılllllllllllllllllllllllllll

kızlar moralim çok bozuk 92 omuşum dijitlde daha fazla çıkar tabi.bende aranıza katılsam alır mısınız.düzen nasıl işliyor.
dilenci maşallah güzel vermiş onu 100 lerde başladığı zaman hatırlıyorum.şimdi yüzme kursum var onun için çıkıyorum.alırsanız sevinirim.tek başına olmuyor zayıflamak,yıllardır diyet yapınca da hiç olmuyor
canım geçen seneden mi hatırlıyorsun:) çok sevindim valla moral oldu. darısı başına. bize takıl yavaş yavaş gidecek kiloların;)
sankii kendimi sıkıyorum
cnm iş güç istemiyorr
küllerimden dogmam lazım

bana da anlat bulursan... bir de hasta oldum kolum kalkmıyor ama tek tek harflere basıcam diye zorluyom yinede:bbo: üzmemeye çalış kendini:içelim:

hatunlarr ben geldim ama kimsecikler yok galiba :)) özledim sizleri neler yapıyorsunuz bakayım dedim ama olmadığınız günü bulmuşum :)
neyseee herkes iyidir umarım. tekrar gelmeye çalışırım. zemuszemus

selamlar,
bu hafta yatılı misafirlerim olacak fırsat olursa girmeye çalışacam..ama cuma mutlaka bildirecem kilomu.
görüşürüz kızlar

Günaydın topiğin güzel bayanları,

Hafta sonu bir yoğunluk, bir yoğunluk anlatamam.
Kayınvalidem 1 haftadır bende idi.Biraz kendini toparladı,Pazar günü akşam evine götürdük.

Abimin guatr sonuçları nerdeyse 4 kat fazla, Perşembe günü ışın verdiler, kızlar benim yanımda kaldılar.
Radyasyon alınca kimseyle görüşmemesi gerekiyormuş.

Yemek, bulaşık, abime yemek yap yolla.Saç boyam gelmişti.Pazar günü kayınvalideme dedim, benim
başka fırsatım yok, bugün bu işleri halletmem lazım dedim.

Kızım sen yolcusun, işlerine bak dedi.Saç,kaş,bıyık,manikür, pedikür derken tambir temizlik yaptım valla.

Benim hafta sonum böyle geçti gittiiiiii.

Hepinize hayırlı haftalar ve bol kilo vermeler, ben veremiyorum ya, siz vermeye devam edin ne olur

günaydın, ben kahvaltı olarak küçük bir tost ve şekersiz çay içtim hala devam ediyorum çayıma.. ben gitgide şitiğimi hissediyorum, hareket şart oldu evde basit kültür fizik hareketlerine başladım inşallah faydası olur..

canım iyi güzel diyonda olan varr olmaayan var olupta yapamayan var töbe töbe:dilcikar::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: Beyzus ablamla sen iyi güldürdünüz ya :roflol: :roflol:

ayrıcaa her hafta oldugu gibi
spor dalındaa gene bayragıı kaldıran yenayıı tebrik ediyruzzz

Bende sipor yapmışıdım ama yazmayı unutmuşum :1closedeyes: no problem nasılsa bu hafta yenayı geçicem sengözlerimebaksanab
bonuss yazı süper
tuttum valla
yanlız dilenciler bizden zengindir kızz kaydirigubbakcemile3

Hangi yazı nan kim yazmış kim dilenmiş -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim hoşgeldinleriniz için :)
aslında çok başarısız bi hikayem var, iki senedir kilo vermeye calısıyorum ama calıstıkca alıyorum da umarım bu sefer başarılı olurum bakalım:)

Benden başarısızı olmasın jenjen ben verebildiysem herkeşler verir. Hoşgeldin a.s.
haa ambrosia bir de doğru duruyor musun bantta? dik duracaksın, ayaklarını iyice açarak yürüyeceksin, bir de ayağını atarken önce topuğun yere basacak. spor hekimi göstermişti bana. asker gibi gideceksin öyle pıtır pıtır hızla değil:)

:roflol: Acaba ben nasıl duruyorum keşke bi çıktığımda biri beni çeksede size göndertsem :roflol: ben bi de kitap okuyodum nasıl bi manyaksam :roflol:

sankii kendimi sıkıyorum
cnm iş güç istemiyorr
küllerimden dogmam lazım

Sana burdan bi depik atıcam görecen haaa :mymeka: kart koyun tepmesi nasıl oluyomuş :mymeka: Bu kilolar gitmeden çöktüğümüz yerden kalkamıycaz bu belli dmi şakkıdı
Ha kilodan başka sorun yokmu var tabi doluuu -tatlicadiarzu- ama onlarla başetme gücümüz bile farkediyo şutarafagitti

Ben şahsen 40 mg ilaca muhtaç durumdayım çünkü onlarla ayakta duruyorum. Sorunlar olduğu yerde ve dahada büyümüş olarak duruyo ama benim onlara bakış açım değişti.

O kadar değişti şu halime bile gülüyorum tübe tübe :roflol:

Günaydın topiğin güzel bayanları,

Hafta sonu bir yoğunluk, bir yoğunluk anlatamam.
Kayınvalidem 1 haftadır bende idi.Biraz kendini toparladı,Pazar günü akşam evine götürdük.

Abimin guatr sonuçları nerdeyse 4 kat fazla, Perşembe günü ışın verdiler, kızlar benim yanımda kaldılar.
Radyasyon alınca kimseyle görüşmemesi gerekiyormuş.

Yemek, bulaşık, abime yemek yap yolla.Saç boyam gelmişti.Pazar günü kayınvalideme dedim, benim
başka fırsatım yok, bugün bu işleri halletmem lazım dedim.

Kızım sen yolcusun, işlerine bak dedi.Saç,kaş,bıyık,manikür, pedikür derken tambir temizlik yaptım valla.

Benim hafta sonum böyle geçti gittiiiiii.

Hepinize hayırlı haftalar ve bol kilo vermeler, ben veremiyorum ya, siz vermeye devam edin ne olur

Geçmiş olsun ablam sen o kadar vermişsin az dinlen hele :1hug:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR :(
Dün doktora gittim 107,9 kilo olmusum yani kilo vermişim ama doktor bana çok kızdı :( enerji kaybetmişim çünkü bu hiç dogru deilmiş böyle gidersem geri alırmısım kilomu :( çok üzüldüm acayip moralim bozuldu mafoldumben mafoldumben aksam karnın acıkıosa gündüz demekki iyi beslenmiosun dio ama ben gündüz çok fazla doyuyorum hatta saat besde yedigim meyveli yogurt ve fındık dan sonra da çok tok oluyorum ama saat 8 30 a kadarda geri acıkıom :( bi tabakcık yemek yiyorum tek :gitme: bundan sonra ögle yemegimi daha sıkı yapıcam pazar günü gene randevum var umarım enerjimde normal olur :gitme:

bu sabah bi tane haslanmıs yumurta, yarım domates, kepek ekmek, peynir, biraz fındık,2 kuru kayısı, ve bir bardak süt içdim.

herkeseeee merhabaaaaaaa

kk nın güzel,şirinnnnnnnn vede çıtır hanımlarııııııııı yeni bir hafta inşallah bu haftaaaa güzellll kilolar vericezzz :):):)

:roflol::roflol: Beyzus ablamla sen iyi güldürdünüz ya :roflol: :roflol:

Bende sipor yapmışıdım ama yazmayı unutmuşum :1closedeyes: no problem nasılsa bu hafta yenayı geçicem sengözlerimebaksanab

Hangi yazı nan kim yazmış kim dilenmiş -tatlicadiarzu-

Benden başarısızı olmasın jenjen ben verebildiysem herkeşler verir. Hoşgeldin a.s.

:roflol: Acaba ben nasıl duruyorum keşke bi çıktığımda biri beni çeksede size göndertsem :roflol: ben bi de kitap okuyodum nasıl bi manyaksam :roflol:

Sana burdan bi depik atıcam görecen haaa :mymeka: kart koyun tepmesi nasıl oluyomuş :mymeka: Bu kilolar gitmeden çöktüğümüz yerden kalkamıycaz bu belli dmi şakkıdı
Ha kilodan başka sorun yokmu var tabi doluuu -tatlicadiarzu- ama onlarla başetme gücümüz bile farkediyo şutarafagitti

Ben şahsen 40 mg ilaca muhtaç durumdayım çünkü onlarla ayakta duruyorum. Sorunlar olduğu yerde ve dahada büyümüş olarak duruyo ama benim onlara bakış açım değişti.

O kadar değişti şu halime bile gülüyorum tübe tübe :roflol:

Geçmiş olsun ablam sen o kadar vermişsin az dinlen hele :1hug:

yawrum ilacı bıraktımm
kullanmayıda düşünmüyorum
eşim yalvarıyoo kullan kutu lutu alıyım diyor
ama istemiyorum
ilaçla örtmicemm duygularımın üstünü
profilimdne bak konumaa
ona cnm sıkkın düzeltemiyorum kendimi
bir kabul edersem bu olayı
sankii ömür boyuu malup olucakmışım gibi hissediyorum akannehir

ambrosia2007 ......90.5.........89.400
asirenkler.............77.....aynı
Bonus................ 89.9.......88.150
BEYZUS.............89.5......aynı
capriice..............109.6...pzartesi sabah belli olucak:d ne heyecanlı
citol.................110.1.........izinli
derin.................122.5........neti yok :Dinş. gelcek bir gün
Dilenciii .............87.5..........86.2
Destinamark........................yeni
egedeniz03............93...........yeni
emrahelif.............124..........unuttumu ne _?
ekim2009.............93...........92.6
fisun...................88..........yeni
glikoz..................84.5........elbet gelecek:D
mmuti................ 87.5...........87
Nevra73..............79.9..........79
Seçil00................82.9..........aynı
tursari.................87.7.....aynı
ozlemyb.................89.3......88.8
YENA..................95........92.5
YURDUSUM...........85..........aynı
Yağmurgözlü.......... 109.9....109
xhüzünx................105.3.......aynı
tombili..................93......yeni

Ben 107 den 88 indim 9 ayda arasıra gırebılıyorum sıteye ...

selam hanımlar
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmekle lor peyniri ile yumurta ve 5 tane zeytin 2 tane şekersiz cay
vücudumda bi şişlik var nedense dikkat etmeme rağmen kilomda bi eksilme olmadı bu hafta neyse kısmet bakalım
hoşcakalın şimdilik zemuszemus

Back
X