Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Capriice neler yaptın bakalım . gamyoncuiremsu
ben de az önce öğle yemeğimi yedim 1 paket eti form kk.peynir 4-5 yeşil zeytin 1 domates. aslında salata yiyecektim evde unutmuşum malzemelerimi. böyle yedim ben de
ben de az önce öğle yemeğimi yedim 1 paket eti form kk.peynir 4-5 yeşil zeytin 1 domates. aslında salata yiyecektim evde unutmuşum malzemelerimi. böyle yedim ben de
Ankaranın neresindensin sen bakalım nerde oturuyosun??
kızlar bişey merak ediyorum...bende diett yapıorum da...sabahları müsli yiyorum acayip tok tutuyo beni....müsli yenir dimi diette
selam kızlar biaralar bende burda tam 8 kilo verdim güzel olmuştu şimdi ramazandan berei girmedim diyetide boşlamadım ama 5 kilosunu geri aldım canım çok sıkkın bu yüzden arkadaşlardan hiç kimseyi göremedim bir seçili tanıyorum azmi için onu tebrik ediyorum tekrar başlamak için ne yapmalıyım konstre olmam gerekiyo ama bi türlü olmuyo dügünümüz vardı bi azimle verdim ki,loları dügün bitti ben geri almaya başladım......
aplaaaamm hoşgeldinn delikafaduldensositososito seni gönce çok mutlu oldum :dance: üzülme aplamm yine verirsin bizimle bu sefer almamak şartıyla inşallahh :sm_cool:
kilonu sölememişsin cnmay zayıflamayı başarıyorum galiba sandaloz sakızı kullanıyorum ben çok yararlı yani bana öyle geliyor şimdilik cuma görüşeciz kilo efendilerlekaydirigubbakcemileŞeniz ölçülerimi de aldım bakalım ne olacak 57 yazdım ama 52ye kadar gidebilirim bu hız ve heyecanla
uygundur diyete ewetkızlar bişey merak ediyorum...bende diett yapıorum da...sabahları müsli yiyorum acayip tok tutuyo beni....müsli yenir dimi diette
listeye kaydederim eger tam kilonu bildirsen hihoyyytMerhaba kızlar.
Kahvaltım ve öğle yemeğim hafif geçti.
Akupunktura başladım 3. haftam hafif bir iştah azalması vardı.
Bu sabahta annemin formula 7sini aldım.
Yeme isteğimi oda azalttı galiba :)
Hadi inşallah:dance:
ii akşamlar kızlar ben bugün kötü bişey yaptım ya komşum geldi beraber kısır yaptık yedik bir kase ve bir dilim kek yedim ama öğle yemeği yok ve akşam yemeğide yok yediklerim yetti şimdi pişmanım bozdum bugün herşeyi ya:kedi::kedi::kedi::kedi: