Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır canım benim doktorum yeşil zeytin öneriyor önemli olan tuz oranı tuzu az olanını alırsan yağ koymadan yiyebilirsin tabiki günde 5 taneyi aşmamak şartıyla çünki 5 tane zeytinde vucudun 1 günlük yağ ihtiyacını karşılayacak kadar yağ varmış :1shok::1shok::1shok:

benim neden kilo veremediğim şimdi anlaşılıyor. ben 10-15 tane yiyorum en azından günde. yani bu hesapla 1 günde 3 günlük yağ ihtiyacımı karşılıyorum. işte benim bu küçük ayrıntıları öğrenmem gerekiyor yoksa boşa kürek çekerim. ne kadar az yersem yiyim sırf yediğim zeytin dünyalara bedelmiş kafamçokkarıştı

benim neden kilo veremediğim şimdi anlaşılıyor. ben 10-15 tane yiyorum en azından günde. yani bu hesapla 1 günde 3 günlük yağ ihtiyacımı karşılıyorum. işte benim bu küçük ayrıntıları öğrenmem gerekiyor yoksa boşa kürek çekerim. ne kadar az yersem yiyim sırf yediğim zeytin dünyalara bedelmiş kafamçokkarıştı
alemsin :roflol::roflol::roflol:
yagmurgözlü masallah cok tatliii .. allah ona uzuun ömürler versin .. anali babali büyütsün :nazar:

Aminnnnn canım sağol hepimizin evlatlarına inş:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol: dünyalaramı bedelmiş:D
ya bak bende ilk diyete başladıgımda
her ara ögünde 3-4 zeytin yiyodum
sabah
öglenden önceki arada

öglenden sonraki arada:D
ama genede kilo veriyodum

:roflol: dünyalaramı bedelmiş:D
ya bak bende ilk diyete başladıgımda
her ara ögünde 3-4 zeytin yiyodum
sabah
öglenden önceki arada

öglenden sonraki arada:D
ama genede kilo veriyodum

ay nasıl moral verdin ya içime su serptin valla sağol.şu cuma bi gelse de bir tartılsam azıcık moral bulsam yani inşallah vermişimdir.

kızlarr yaaa ben ipin ucunu kacırmaya basladımm ya bıseyler deyın bana adet olmuyom ondanmı 2 ay oldu ya :( sekerım dusuyor sanırım canım tatlı ıstıyor habıre de acıkıyorum noldu bana yaa :((((((((
ay ben bu pis bogazımdan nasıl kurtulucamm :(((((((((((

ay aklıma bişey geliyor ama tüm bu anlattıklarından sonra ? ? ? ?
şaka bir yana. bebeğini emziriyormusun hala? onunla alakalı bişey olabilir mi diye düşündüm ama. adet de olamadığını düşününce belki vucudun hala toparlayamamıştır kendini doğumdan sonra? benim doktorum vucudunun eski haline (sağlık açısından) dönmesi için 2 yıl geçmesi gerekiyor demişti

of evet emzırdıgım ıcın boyleymıs gıttım dr 3 ay olmuyor bı oluyorum bu kez de en az 27 gun suruyor en son 42 gun adet oldum dr da ıstersen ılac vereyım ama onlarda sısırır hem bebege de zararlı dedı
of yaa :((((((((( artık emzırmek ıstemıyorummmm

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim yoruldum valla bugün alışveriş çarşı derken 3 saat yürüdüm kızımla yarın kocacığım geliyoooo hazırlıklar yapcam onahihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar sizden ricam var
kilolarınızı bildirirkenn ölcülerinizide alın
bundan sonrada her ayın 1 de ölçülerimi verelim
bakalımm ne olmuşş ne bitmiş
onada bir liste hazırlıcam
bir de grafik gibi bişey yapıcam her ay
cimcime yardıya hani

aaaaa ben utanırımm yaa:olmaz::olmaz: :kedi: veremem ölçülerimi ne uatanç verici:kedi: ben katılmasam olurmu :dance: aaaayyy ne yapcaz ya kesin dopru ölçü vercez demi:roflol::roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten dediğime bak kimi kandırıyorsun hadi yürü bakalım ne çıkacak sonuçkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile uuufffff benim gibi utanan varmı ya ben nasıl söylücem o yüksek rakamlarısenağlamasenağlamasenağlama

aaaaa ben utanırımm yaa:olmaz::olmaz: :kedi: veremem ölçülerimi ne uatanç verici:kedi: ben katılmasam olurmu :dance: aaaayyy ne yapcaz ya kesin dopru ölçü vercez demi:roflol::roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten dediğime bak kimi kandırıyorsun hadi yürü bakalım ne çıkacak sonuçkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile uuufffff benim gibi utanan varmı ya ben nasıl söylücem o yüksek rakamlarısenağlamasenağlamasenağlama

sen ölç dogru yaz kagıdına
ama bana ölçüleri verirken 10 ar cm inceltte söle:D
anlarım ben seni:roflol:

2 gündür evimden, pc ve internetimden, tartımdan, elma sirkemden uzağım ve pazara kadar sürecek bu. sandalozu aldım yanıma ama... sirkesiz içmedim... spor da yapamıyorum... ama geziyorum bol bol ve yemeklerde çokca salata yiyorum... ölçülerimi ve kilomu pazartesi yazabileceğim.... değişmedi farz eddelim bu hafta :D
ama diyetten de vaz geçmeyelim di mi ama???
hepinize kolay gelsin....

Bel:127
Kalça:124
Bacak:74
Mide:100
Oran:&1.02-%0.85=--&0.17

kiloyu cuma yazıyoruz tabi ama şimdiden yazim dedim sonra elim ermez yazmaya belkimafoldumben herhalde benim kadar çok olan yoktur ama diyorum size 48e zor giriyorum ee tabi u ölçülerle yakında battal beden giyeceğim allllllllllah korusun kaydirigubbakcemile2akannehirakannehirakannehirakannehirkaydirigubbakcemile

a_583.gif

herkese selam canlarım.uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.umarım diyetleriniz süper gidiyodur ve yen yılda tüm kilolarımızdan kurtuluruz.hepinizi seviyorum.şimdiden herkese mutlu sağlıklı,huzurlu ve kilosuz yıllar :) opuyorumnanaktan

günaydın ..bu gün için ilk kilo bildirimi utanarak benden 92.5 gitmiyor yapıştılar bana ben de inadım az az da olsa bu kiloları göndericemm..
yeni yıl hepimiz içim sağlıklı huzurlu, mutlu sorunsuz geçer inşallah ..HEPıNıZıN YENı YILI KUTLU OLSUN :)))))

citol ölçüde verecekmişiz az önce gördüm hemen yazıoyorum
üst baldır 72cm
göbüş 119cm
bel 101 cm
göğüs altı 99cm allahtan sabah ölçmüştüm:))

citol ölçüde verecekmişiz az önce gördüm hemen yazıoyorum
üst baldır 72cm
göbüş 119cm
bel 101 cm
göğüs altı 99cm allahtan sabah ölçmüştüm:))
teşekkürler cnm kaydettim
günaydın ..bu gün için ilk kilo bildirimi utanarak benden 92.5 gitmiyor yapıştılar bana ben de inadım az az da olsa bu kiloları göndericemm..
yeni yıl hepimiz içim sağlıklı huzurlu, mutlu sorunsuz geçer inşallah ..HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN :)))))
kızım o kadarda olsa veriyosun işte
ya hiç veremesen
yada daha kötüsü ürekli alsan kilo npcan ben gibii
Bel:127
Kalça:124
Bacak:74
Mide:100
Oran:&1.02-%0.85=--&0.17

kiloyu cuma yazıyoruz tabi ama şimdiden yazim dedim sonra elim ermez yazmaya belkimafoldumben herhalde benim kadar çok olan yoktur ama diyorum size 48e zor giriyorum ee tabi u ölçülerle yakında battal beden giyeceğim allllllllllah korusun kaydirigubbakcemile2akannehirakannehirakannehirakannehirkaydirigubbakcemile
ahh ahh ben 48 e girsemm nelerr alcam kendimee
nelerr ödü olarakk
kızlarr yaaa ben ipin ucunu kacırmaya basladımm ya bıseyler deyın bana adet olmuyom ondanmı 2 ay oldu ya :( sekerım dusuyor sanırım canım tatlı ıstıyor habıre de acıkıyorum noldu bana yaa :((((((((
ay ben bu pis bogazımdan nasıl kurtulucamm :(((((((((((
bende bir türlü kurtulamıyodum
zayıflamaya yardımcı forum macunu aldım
sandolozlu
sanki işe yarıcak
yeme krizlerine girmiyorum fazla
geldik bakalım kim var kim yok zemuszemus
nasılsınız bayanlar??? hayat nasıl gidiyor??
telşeküürler
nerelerdesin sen
kilo durumları nasıl haa emziriyomusun ufaklıgı
2 gündür evimden, pc ve internetimden, tartımdan, elma sirkemden uzağım ve pazara kadar sürecek bu. sandalozu aldım yanıma ama... sirkesiz içmedim... spor da yapamıyorum... ama geziyorum bol bol ve yemeklerde çokca salata yiyorum... ölçülerimi ve kilomu pazartesi yazabileceğim.... değişmedi farz eddelim bu hafta :D
ama diyetten de vaz geçmeyelim di mi ama???
hepinize kolay gelsin....

seni aynı geçiyorum listede

cumartesi oluşturuam listeyi kızlar
haber vermeyenleri aynı geçicem
hani şehir dışına çıkabilir bazı ark lar yada ne bileyim ark. kalırlar

ölçüleri istiyorum ama kızlarr
birde 30 ocakta ölçücezz
bir ayda neler olmuş bakıcaz

ve acak sonunda acagın çizelgesini yapıcam
haftalık
cimcimoş yapmıştı bi
ona benzer
inş beceririm :ecrin_bebek:

citol yarından itibaren sigara zamlanıyor ve bırakmam şart, daha önceki bırakma teşebbüslerimin birinde 11 kilo diğwrinde 8 kilo bir de 5 kilo almıştım..şimdi bırakırsam yine kilo alıcam diye ödüm kopuyor...onun için diğer cuma tartıda fazla çıkarsam şaşırma, kendimi kilo almıycam diye şartlandırmaya çalışıyorum...

Back
X