Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tam iyi akşamlar dilecekken birden aklıma geldi ben bugünki menümü yazmadım
sabah 2 bardak suyla güne başladım
kahvaltı 1 bardak yy süt +2 galeta
ara
1 portakal
öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
5 tane sarma
2 dilim ekmek (biraz fazlamı olmuş):kedi:
ara
yarım armut (çok büyüktü böldüm)
öğlen fazla kaçırdım akşama sadece salata yerim ve bişey çıkmassa 45 dk bantta yürüyüş inş

Ben çıkıyorum kızlar. Herkese az kalorili hatta mümkünse kalorisiz bir gece diliyorum. Kaçırmak yok ( kendimle konuşuyom aslında )

iyi akşamlar arkadaşlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah 4 adet kayısı 50 cal
küçük bir kase yulaf ezmasi 300 cal ve bir salatalık 11 cal
ara 1 adet mandalina 40 cal
ara 2 adet kayısı 25 cal
akşam yemeğim
bir küçük kase kuru fasulye sadece taneliyanılmıyosam 150 bir dilim çavdar ekmeği 60 cal
yarım bardak yoğurt 40 cal ve 3 kaşık pilavaldım 60 cal kokusuna dayanamadım yanında bol karışık yeşil salata yedim toplam aldığım kalori 700 cal birazdanda meyve yerimmmmmmmmmmmm
43 dk yürüdüm koşu bandında 415 cal yaktım toplam bugün yakılan kalorim eğer doğruysa 2006 cal öyle çıktı valla kalorisayarda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kovsanızda gitmem ohaoldumsmile

Bonus hepinizi çok anlattı bana tanıyorum hepinizi ben. Arada okuyorum da yazdıklarınızı gizli hayranınızım sizlerin aklinialirimsmile

bayanssulusmile

Sabah 2 dilim ekmek bal ve tereyag yedim. Çok hoşuma gitti onların birleşimi he :jeyyar: arayı unutmuşum arada bişe yemedim. öğlen tek lahmacun yedim. Şimdi ara öğün yapıyom. leblebi yiyorum ve tabiki boğulmamak için çay içiyorumsırnaşık şey

aslında amacım çay ve bisküvi yemekti ama birinin aklına uydum ismi lazım değil baş harfi Bonus kafa gidip form bisküvilerden aldım tadını heç beğenmedim çöpe attım 1 tane yedikten sonra. O ne öyle yaa iğğğ:kızgın: Bundan sonra ben leblebi yiycem anacığım. hatta gidip kendime bi kilo beyaz leblebi alim. kahvaltıda ara öğünlerde akşam ve öğle yemeklerinde sadece leblebi yiyim nasıl olur acep:1closedeyes:

leblebi guzulama sonra zemuszemus
bonusta diyip duruyo
cnm istedi haaaaaaaklinialirimsmile

şimdi ne yedim ne içtim

sabah
2 dilim ekmek..........120
omlet.......................100
zeytin.......................60
ara
4 zeytinyaglısarma.......200
öglen
kabak yemegi..............300
ekmek.........................300
akşam
az önce sinirden bi dünya kaymakve ekmek yedim 800

kovsanızda gitmem ohaoldumsmile

Bonus hepinizi çok anlattı bana tanıyorum hepinizi ben. Arada okuyorum da yazdıklarınızı gizli hayranınızım sizlerin aklinialirimsmile

Hoşgeldiniz ben de yeniyim burda ama zayıflamaya kesin kararlıyım :)olacakda hepberaber yapacağız inşallah

şimdi ne yedim ne içtim

sabah
2 dilim ekmek..........120
omlet.......................100
zeytin.......................60
ara
4 zeytinyaglısarma.......200
öglen
kabak yemegi..............300
ekmek.........................300
akşam
az önce sinirden bi dünya kaymakve ekmek yedim 800

citolcüm bari sen yapma. :umursamaz: kaymak ve ekmek haaa....
bari bal da yeseydin biraz opuyorumnanaktan
ben bu gün ne yedim:
sabah:
2 dilim ekmek, 50 gr peynir ve kereviz otu....................................................240 kal
ara:
1 galeta, 1 elma.........................................................................................160 kalori
öğle:
0,5 porsiyon ezogelin, 150 gr yoğurt, az kızartma :olmaz: ,
2 dilim kepek ekmek, 1 elma......................................................................590 kal
ara:
0,5 porsiyon meyveli pasta ( bi arkadaşın doğum günüydü)............................190 kal
akşam:
1,5 porsiyon kıymalı ıspanak, 2 dilim ekmek, 150 gr yoğurt............................445 kal
TOPLAM.................................................................................................1625 kal

15 bardak su, 10 dk jimnastik (şimdilik)
belki bi ara 3 kuru kaysı yerim

CUMAYA AZ KALDI UNUTMAYIIIIIIIINNNNNNNN

ya ewinde net yokmu
akşamları haber verirsin
çıkmakta ne bee

.
var citolüm var ama akşamları girmem zor paylaşım için.
ama ben aynı zamanda yarışta da varım ya orada şöyle yapcam perşembe akşamları kilomu bildirecem ama çok menü vs yazamıyacam.bu şekilde tamamsa bende ayrılmak istemem 90 lar topiğimden canım..olumunekankayizsmile

var citolüm var ama akşamları girmem zor paylaşım için.
ama ben aynı zamanda yarışta da varım ya orada şöyle yapcam perşembe akşamları kilomu bildirecem ama çok menü vs yazamıyacam.bu şekilde tamamsa bende ayrılmak istemem 90 lar topiğimden canım..olumunekankayizsmile

tmm hayatım öle yaparızz
sen perşembeden sölerisin kilonu
muckss

kızlar bende bugün sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek çay öğle 4-5 galeta çay ikindi yoğurt 1 etimek akşam da kepekli makarnalı mantar yedim .kalori hesabı yapamıyorum kusura bakmayın nete sınırlı süre girebiliyorum.
ayrıca bu gün 35 dk yürüyüş.ama kilo veremiyorum umarım cumaya bişeyler farkeder

Hepinize iyi geceler güzeller;

Sizleri ihmal ettim ama kusuruma bakmıyorsunuz değilmi..Sebep malum.Eşimin mesane taşı 2 seans sonunda kırılmadı.Yarın tekrar bir seans deneyecekler.Olmazsa önümüzde korkarım bir ameliyat var.Umarım kapalı ameliyat şansımız olur.

Hiç zamanım yok topiğe gelmiyorum desem yalan olur;zamanım var ama tadım yok kızlar.
En kısa zamanda hızla geri dönmeyi umuyorum.

SİZLERİ SEVİYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN......ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Baş sağlığı dileyen arkadaşlarma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlarımız var aramızda onlara hoşgeldiniz diyorum.
Sabah yediklerim: 1 adet simit bir bardak çay ve bir bardak süt içtim
Hepimize sağlıklı kilo vermeler inşallah.

günzydın kızlarr
iki dilim kepek ekmek............80
4 yeşilseytin.........................30
2 siyah zeytin.......................30
salatalıkdomates...................10
tek şeker...............................50

bugun çok çok işlerim var offf hadi bana koly gelsinn

günaydın kızlar bende sabah kahvaltımı yazayım zaten benim menüm şu aralar aynı bağırsak problemlerim yüzünden inanın içimden şöyle kaşarlı bir tost yapıp yemek geçiyo ama dur diyorum kendime bugünkü menüm
küçük bir kase yulaf ezmesi bu sütlü 300 cal
3 adet kayısı 45 cal
bir adet salatalık ve domates 10 cal fazlamı ne:olmaz::olmaz::olmaz:

Sabah 2 dilim ekmek bal ve tereyag yedim. Çok hoşuma gitti onların birleşimi he :jeyyar: arayı unutmuşum arada bişe yemedim. öğlen tek lahmacun yedim. Şimdi ara öğün yapıyom. leblebi yiyorum ve tabiki boğulmamak için çay içiyorumsırnaşık şey

aslında amacım çay ve bisküvi yemekti ama birinin aklına uydum ismi lazım değil baş harfi Bonus kafa gidip form bisküvilerden aldım tadını heç beğenmedim çöpe attım 1 tane yedikten sonra. O ne öyle yaa iğğğ:kızgın: Bundan sonra ben leblebi yiycem anacığım. hatta gidip kendime bi kilo beyaz leblebi alim. kahvaltıda ara öğünlerde akşam ve öğle yemeklerinde sadece leblebi yiyim nasıl olur acep:1closedeyes:

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Kızım ben anlamıyorum senin damak zevkini he mis gibi kepekli bisküvü iğğğ yapacak neyi var :dilcikar: yimezsen yime :dilcikar: Beyaz leblebileri bitirdim ben sarısını aldım aklinialirimsmile

tesekkür ederim bonus ve citolum .... sizi seviyorum... vallahi gaza geldim gibi insallah:)

Gibisimi var lenn -tatlicadiarzu- gaza gel yoksa oyarım gözünü aklinialirimsmile

Hepinize iyi geceler güzeller;

Sizleri ihmal ettim ama kusuruma bakmıyorsunuz değilmi..Sebep malum.Eşimin mesane taşı 2 seans sonunda kırılmadı.Yarın tekrar bir seans deneyecekler.Olmazsa önümüzde korkarım bir ameliyat var.Umarım kapalı ameliyat şansımız olur.

Hiç zamanım yok topiğe gelmiyorum desem yalan olur;zamanım var ama tadım yok kızlar.
En kısa zamanda hızla geri dönmeyi umuyorum.

SıZLERı SEVıYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN......ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vayy ablam ya ne taşmış bu böyle :bbo: Sen kendi imkanlarınla kırsaydın bence daha başarılı olurdun :jeyyar:

Şaka yapıyom az neşelen diye aklinialirimsmile baya sıkıntı çekti adam inşallah bir an önce kurtulur :Saruboceq:

YURDUŞUM ablam bu arada başınız sağolsun dün gözümden kaçmış :1hug:

beyzus ablamm çok geçmiş olsunn acil şifalarr

yursum ablam benimde gözümden kaçmış kusura bakma başınız saolsunn

hepiciğinizeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) gnünüz aydınn olsun arkadaşlarrrrr

beyzus ablamm çok geçmiş olsunn acil şifalarr

yursum ablam benimde gözümden kaçmış kusura bakma başınız saolsunn

hepiciğinizeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) gnünüz aydınn olsun arkadaşlarrrrr

günaydına.s.

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakimmm ben kötüyüm mafoldumbenbugün bir halsizimki sormayın elim kolum kalkmıyor karnım ,başım, belim hepsi birden kudurdu reglim ondan sanırım işyerindede hiç çekilmiyor şimdi sıcacık yatağımda olmak isterdimboshayallersmileboshayallersmile kıss anam bonuscum nedir bu leblebi muhabbeti soktun aklımıza dün nasıl canım çekti valla eve giderken aldım hemen daha yolda yedim eve kadar sabredemedim :kedi:

Günaydınnnn lülülülülülü lülülülülülü

65 dk yürüyüş.... ( 45+32+65 = 142 aklinialirimsmile saygılar YENA cığım )

2 dilim çavdar ekmeği....beyaz peynir...salatalık...nane..

şimcikte çay :kahve:

Back
X