Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakimmm ben kötüyüm mafoldumbenbugün bir halsizimki sormayın elim kolum kalkmıyor karnım ,başım, belim hepsi birden kudurdu reglim ondan sanırım işyerindede hiç çekilmiyor şimdi sıcacık yatağımda olmak isterdimboshayallersmileboshayallersmile kıss anam bonuscum nedir bu leblebi muhabbeti soktun aklımıza dün nasıl canım çekti valla eve giderken aldım hemen daha yolda yedim eve kadar sabredemedim :kedi:

Oyy yağmurum gözüm ne bilem ben böyle canınız çekecek :kedi: ben heç yemezdim benimde aklıma doktorum soktu :ecrin_bebek:

Bu arada halinden çok iyi anlıyorum evde bile çekilmezken işte ne zordur tahmin edebiliyorum :teselli: Ya karnımı ağzımda hissediyorum o kadar şişim yani anla :roflol:

Kilo verene kadar hiç olmasak ne güzel olurdu -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar bende sabah kahvaltımı yazayım zaten benim menüm şu aralar aynı bağırsak problemlerim yüzünden inanın içimden şöyle kaşarlı bir tost yapıp yemek geçiyo ama dur diyorum kendime bugünkü menüm
küçük bir kase yulaf ezmesi bu sütlü 300 cal
3 adet kayısı 45 cal
bir adet salatalık ve domates 10 cal fazlamı ne:olmaz::olmaz::olmaz:
bence kepek ekmeginden içine ince bir dilim kaşar ile hatta ekmegi kızartırken içine domatesde koy hımm
sonra kaşarı koy kapat
yanınada ayran yada mis gibi çay
hiç deyilse hevesin gider nefsini köreltirsin
bu ara salatalık domates 10 cal fazla derken anlamaıdm
a.s.
Günaydınnnn lülülülülülü lülülülülülü

65 dk yürüyüş.... ( 45+32+65 = 142 aklinialirimsmile saygılar YENA cığım )

2 dilim çavdar ekmeği....beyaz peynir...salatalık...nane..

şimcikte çay :kahve:

taze naneyide bende yogurtla bayılıyorumm

Oyy yağmurum gözüm ne bilem ben böyle canınız çekecek :kedi: ben heç yemezdim benimde aklıma doktorum soktu :ecrin_bebek:

Bu arada halinden çok iyi anlıyorum evde bile çekilmezken işte ne zordur tahmin edebiliyorum :teselli: Ya karnımı ağzımda hissediyorum o kadar şişim yani anla :roflol:

Kilo verene kadar hiç olmasak ne güzel olurdu -tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu-sağol canım yaa sizlerlede paylaşmasam patlarım burda 2 si patron 10 tane kazmanın içinde tek bayanım var halimi sen düşünsenağlama

elma yedim az önce
şimdide 3 yeşilzeytin...........21
4 siyah zeytin.....................50
domates..............................5
peynir.................................30
bi dilim kepek ekmek...........40
toplamda ..........................346

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlara.s

sabah kahvaltım tam bir facia kayınvalideye indim aşağı kahvaltıya
3 tane peynirli patatesli teflonda gözleme yağsız ama hamur işte mafoldumben:gitme:
ne varda yedim sanki şimdi o kadar pişmanımki ama bıktım yani genç kızlığımdan beri hep diyet 3 gün diyet 3 gün hadi boşver bugün ye bişey olmaz offfff offfff

yağmurgözlü sorma canım bende pazar gününden beri reglim ama nasıl şakır şakır ikinci pakete başladım hiç bilmem 2 paket kullandığımı ben geçen ay spral taktırdım ondan heralde hem erken geldi hem çok hemde aşırı sancılı aşırı derecede göbeğim çıktı çok şişim

ıspanak pişireceğim ş imdi öğlen ondan yerim heralde yoğurtla

bonus günaydın canım benimde dün canım leblebi istedi yani

bence kepek ekmeginden içine ince bir dilim kaşar ile hatta ekmegi kızartırken içine domatesde koy hımm
sonra kaşarı koy kapat
yanınada ayran yada mis gibi çay
hiç deyilse hevesin gider nefsini köreltirsin
bu ara salatalık domates 10 cal fazla derken anlamaıdm

a.s.

taze naneyide bende yogurtla bayılıyorumm

çitolcuğum aldığım kalori fazlamı ne dedim zaten salatalık ve domatesi yemedim kesti yulaf ezmesi ama 3 günümdeydim valla bıktım yulaf ezmesinden bana başka çareler önerin ya:oklava::oklava::oklava:

günaydın arkadaşlara.s

3 tane peynirli patatesli teflonda gözleme yağsız ama hamur işte mafoldumben:gitme:
ne varda yedim sanki şimdi o kadar pişmanımki ama bıktım yani genç kızlığımdan beri hep diyet 3 gün diyet 3 gün hadi boşver bugün ye bişey olmaz offfff offfff

yağmurgözlü sorma canım bende pazar gününden beri reglim ama nasıl şakır şakır ikinci pakete başladım hiç bilmem 2 paket kullandığımı ben geçen ay spral taktırdım ondan heralde hem erken geldi hem çok hemde aşırı sancılı aşırı derecede göbeğim çıktı çok şişim

gözleme ewde açılmış hamurdanmı
yoksa yufkadanmı
yani 3 yufkaa çok çok fazla sanırım
elde açılma isee belki ufaktur hamuruu ekmegikendine bugunluk yasak et
bazen ben yemin ediyorum yemicem diye
o zaman tutyorum :D

günaydın arkadaşlara.s

günaydın derin bence arada kaçırmak lazım yoksa aklımız hep kalıyor yemediklerimizde olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

çitolcuğum aldığım kalori fazlamı ne dedim zaten salatalık ve domatesi yemedim kesti yulaf ezmesi ama 3 günümdeydim valla bıktım yulaf ezmesinden bana başka çareler önerin ya:oklava::oklava::oklava:

nan yarım domates ve salatlık 10 kalroi
naptın sen ya fazla olurmu hiçç akannehir

Bi leblebidir gidiyo ya :roflol: :roflol: ilahi ben :roflol:

2 dene grissini yedim yeşil çay içmem lazımdı ama valla öbüründen içtim -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar :)
ben gizli takipçilerden olduğum için pek görünmüyorum ortalıklarda :)
ama artık bende yediklerimi yazayım diyorum... böylece yazmaya utanır da yiyemem belki :D ya da uyarı flan durumu olur :)

sabah 7 ye çeyrek kala uyandım. 8 e çeyrek kala işteydim kahvaltımı işte yapabiliyorum.
-1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış peynirli tost ve domates maydonoz flan
-yanında elmalı yeşil çay
-1 tane mandalina
arkasından da 1 su bardağı su ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesini karıştırıp içtim bugün başladım buna da bakalım nolcak :)
şimdi de ara öğünümü yapıyorum
biraz beyaz leblebi yedim liptonun form plus çayını içiyorum bide mavi yeşilin light çubuk krakerinden bikaç tane atmakla meşgulüm ağzıma :)
işte şimdilik bu kadar :)
hıııı bu saate kadar 1 litre suyumu da içtim :)

beyaz leblebi canım dün bonusum aklıma soktu otobüsten iner inmez kuruyemişciye gittim aldım canım istediğindenmidir nedir çıtır çıtır pekbi hoşuma gitti sırnaşık şey

neyse bende alayım bari arada acıkıyorum o zaman atıştırırım iyi gelir açlığımı bastırmayasüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

beyaz leblebi canım dün bonusum aklıma soktu otobüsten iner inmez kuruyemişciye gittim aldım canım istediğindenmidir nedir çıtır çıtır pekbi hoşuma gitti sırnaşık şey

valla bende normalde hiç sevmezdim beyaz leblebi diyetisyen leblebi yiyebilirsin 1 çay bardağı dediğinden beri en büyük zevklerimden biri kaydirigubbakcemile3 aynen benim de bi hoşuma gidiyo cips yemiş gibi hissediyorum kendimi:kedi:

2 dene grissini yedim yeşil çay içmem lazımdı ama valla öbüründen içtim -tatlicadiarzu-

evet canım ilahi sen kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi canımın leblebi çekeceği:roflol::roflol::roflol:aşerdim sanki resmen öyle bişey olmasına (şey yani aşerecek) imkan olanak falan filan hiçbişey yok-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

neyse kızlar birde bana bilmediğim değişik ama güzel yemek tarifleride söyleyin ya çok mutluyum ayın 24 de annamla babam gelecek yanımıza bir hafta kalabilecekler ancak değişik şeyler yapmak istiyorum birde diyete nasıl devam edecem bakalım onlarla beraber imkansız bir hafta boyunca 1 şubata kadar giremem herhalde özlüycem valla sizleri

gözleme ewde açılmış hamurdanmı
yoksa yufkadanmı
yani 3 yufkaa çok çok fazla sanırım
elde açılma isee belki ufaktur hamuruu ekmegikendine bugunluk yasak et
bazen ben yemin ediyorum yemicem diye
o zaman tutyorum :D
citol evde açılan ama yinede benim kahvaltım a göre çok fazla öğle ve akşam ekmek yemeyeceğim zaten belki dengelerim
günaydın derin bence arada kaçırmak lazım yoksa aklımız hep kalıyor yemediklerimizde olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydın hemşerim zaten normalde 2 ince unonun kepek ekmeği yiyorum kahvaltıda pazar günleri bir simitim var bıktım artık hergün eynı kahvaltı böyle görüncede tutamıyoprum kendimi:hulya:bilmiyorumkismile

nann bende şiştimm
nedecezz şimdi
adamdan itesem dicek bana bıktım iteklerindenn püffffff alsanaalsanasmile

7 kullanıcı ile topikk çökecek az kaldıı :roflol:
citol, ambrosia2007+, capriice+, cherry_pie, Derin, nursena+, YURDUSUM+

Back
X