Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy yerim yemeye paketini bile yerim de 1 aydır hiç uyamıyorum aşureydi tatlıydı löp löp gitti valla ohaoldumsmileeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
diyetisyene gittim iki gün önce 1 kilo yağdan vermişim 2 kilo kas yapmışım ne kadar doğru bilemicem öyle dedi hanımefendi:uhm: bi tartısı var mübarek benden zekidir heralde kaydirigubbakcemile3 tartı öyle söyledi işte diyetisyende artislik yaptı hala 100 ün altına düşemedin bilmem ne diye çıktım bi gaza geldim görcek bidahaki kontrole Allah izin verirse alsanaalsanasmile
yemicem yemicem yemicemm... hayal et Aslı yedin de noldu şimdiye kadar yersen pişman olursun diyetisyenin yüzünü düşün tartıda ki kiloya odaklan aslansın kaplansın acı yok tatlı neymiş çikoata neymiş püüürtttt...eyvahedigeldismiledelikafadulden

:roflol: kendi kendini gazada getirirmiş :D yav söylesene o diyetisyenine tatlı istegini bastıra bilcek bişeyler tavsiye etsin sana hıh insanın böyle canı isteyipde yememesi de ızdırap gibi oluyo.
ve kolaysa kilo vermek kendi versinde görelim :mymeka: üstelik kas dokusu yapman da iyi bişey kaslar sonra tutuyo seni kilo almanı azaltıyo hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: kendi kendini gazada getirirmiş :D yav söylesene o diyetisyenine tatlı istegini bastıra bilcek bişeyler tavsiye etsin sana hıh insanın böyle canı isteyipde yememesi de ızdırap gibi oluyo.
ve kolaysa kilo vermek kendi versinde görelim :mymeka: üstelik kas dokusu yapman da iyi bişey kaslar sonra tutuyo seni kilo almanı azaltıyo hihoyyyt hihoyyyt

ya evet iyi bişi de yine de 2 kilo kas yapıp 1 kilo yağ verince 1 kilo almış oluyorum hem sevindim hem üzüldüm çünkü kas yapınca metabolizma hızı artıyo hemde sarkma ihtimali düşüyobenneyaptımki ama yine de nerenden olursa olsun kilo aldığımı görmek moralimi bozdu... diyorum ya normalde olsa diyet miyet dinlemem anasını bile ağlatırım valla çikolataymışş püürtkaydirigubbakcemile3 diyetisyene sordum rgli öncesi bitter çikolata yiyebilirsin 1 tane dedi ama 1 taneden kastı nedir sormayı unuttum yani şu bayramlarda verilen yuvarlaklardan 1 taneyse dişimin kovuğuna bile yetmez kaydirigubbakcemile3 kafama göre 80 gr lık kareleri 1 tane algılarsam da pek iyi olmaz heralde kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
acayip gaza geldim 3 Şubatta kontrolüm var Allah nasip ederse kadın bana şöyle desin istiyorum: Aslı naptın sen nasıl böyle çok ve sağlıklı kilo verdin söyle Allah rızası için yalvarıyorum varımı yoğumu vereyim söyle kaydirigubbakcemile3 diğer hastalarıma da uygulamak istiyorum...ohaoldumsmile aynen böyle desin :teytey::teytey:
ooyhh bu kadar da hayal kurulmaz ki zemuszemus çok güldümmzemuszemus

ya evet iyi bişi de yine de 2 kilo kas yapıp 1 kilo yağ verince 1 kilo almış oluyorum hem sevindim hem üzüldüm çünkü kas yapınca metabolizma hızı artıyo hemde sarkma ihtimali düşüyobenneyaptımki ama yine de nerenden olursa olsun kilo aldığımı görmek moralimi bozdu... diyorum ya normalde olsa diyet miyet dinlemem anasını bile ağlatırım valla çikolataymışş püürtkaydirigubbakcemile3 diyetisyene sordum rgli öncesi bitter çikolata yiyebilirsin 1 tane dedi ama 1 taneden kastı nedir sormayı unuttum yani şu bayramlarda verilen yuvarlaklardan 1 taneyse dişimin kovuğuna bile yetmez kaydirigubbakcemile3 kafama göre 80 gr lık kareleri 1 tane algılarsam da pek iyi olmaz heralde kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
acayip gaza geldim 3 Şubatta kontrolüm var Allah nasip ederse kadın bana şöyle desin istiyorum: Aslı naptın sen nasıl böyle çok ve sağlıklı kilo verdin söyle Allah rızası için yalvarıyorum varımı yoğumu vereyim söyle kaydirigubbakcemile3 diğer hastalarıma da uygulamak istiyorum...ohaoldumsmile aynen böyle desin :teytey::teytey:
ooyhh bu kadar da hayal kurulmaz ki zemuszemus çok güldümmzemuszemus

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey okurken sonunda doktor koltugunu sana bırakıp istifa etcek die bekledim ama :D alçak gönüllüymüssün bunu hayal etmemişsin :roflol: :roflol:

bu doktor korkusuda olmasa zaten kilo fln veremem ben fisfisfis ilk diyete basladıgımda yaklasık olarak 4 sene önce 16 kilo vermişdim filinta gibiydim 70 lere inmişdim yahu :D ozmnda ablamdan korkumdan kaçırmıyodum sırnaşık şey

selamlar,
kızlar ben işe başlıyacağım internet imkanım da evdeki gibi olamayacak dolayısı ile arada uğrayabilcem sohbete artık.beni listeden çıkartabilirsin citolüm...

Ne güzel,darısı benim başıma..

Hayırlısı olsun..

Hepinize iyi geceler güzeller;

Sizleri ihmal ettim ama kusuruma bakmıyorsunuz değilmi..Sebep malum.Eşimin mesane taşı 2 seans sonunda kırılmadı.Yarın tekrar bir seans deneyecekler.Olmazsa önümüzde korkarım bir ameliyat var.Umarım kapalı ameliyat şansımız olur.

Hiç zamanım yok topiğe gelmiyorum desem yalan olur;zamanım var ama tadım yok kızlar.
En kısa zamanda hızla geri dönmeyi umuyorum.

SıZLERı SEVıYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN......ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bizde seni çok seviyoruz..Demek daha iyileşmedi eşin..ınşallah ameliyata gerek kalmaz..:Saruboceq:

ınan bu sabah aklımdan geçmişti neyaptınız diye..

Günaydınnnn lülülülülülü lülülülülülü

65 dk yürüyüş.... ( 45+32+65 = 142 aklinialirimsmile saygılar YENA cığım )

2 dilim çavdar ekmeği....beyaz peynir...salatalık...nane..

şimcikte çay :kahve:

Çok iyisin..
vereliniortak Benim bugün hiiç tadım yok ya..:(

Ne dengesiz insanım,dün nasıldım bugün nasılım..te allam ya..

elma yedim az önce
şimdide 3 yeşilzeytin...........21
4 siyah zeytin.....................50
domates..............................5
peynir.................................30
bi dilim kepek ekmek...........40
toplamda ..........................346

Ne çok zeytin yiyosun sen ..:):)

Ev yapımımı yediklerin..??

çitolcuğum aldığım kalori fazlamı ne dedim zaten salatalık ve domatesi yemedim kesti yulaf ezmesi ama 3 günümdeydim valla bıktım yulaf ezmesinden bana başka çareler önerin ya:oklava::oklava::oklava:

Aç karnına sıcağa yakın ılık ballı suyu dene bakalım..

Bende işe yarıyo..Benimde kronik kabızlık sorunum var..Çok zor bilirim..

Birde kefir iyi geliyor..marketlerde satılan probiyotik yoğurtlar..

Aç karnına saf zeytinyağı üzerine ılık su..

Bi leblebidir gidiyo ya :roflol: :roflol: ilahi ben :roflol:

2 dene grissini yedim yeşil çay içmem lazımdı ama valla öbüründen içtim -tatlicadiarzu-

Leblebi koydum tasa kız annem..delikafadulden:roflol:

100gr.leblebü 340 cal. unutmayın sakın..

günaydın kızlar :)
ben gizli takipçilerden olduğum için pek görünmüyorum ortalıklarda :)
ama artık bende yediklerimi yazayım diyorum... böylece yazmaya utanır da yiyemem belki :D ya da uyarı flan durumu olur :)

sabah 7 ye çeyrek kala uyandım. 8 e çeyrek kala işteydim kahvaltımı işte yapabiliyorum.
-1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış peynirli tost ve domates maydonoz flan
-yanında elmalı yeşil çay
-1 tane mandalina
arkasından da 1 su bardağı su ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesini karıştırıp içtim bugün başladım buna da bakalım nolcak :)
şimdi de ara öğünümü yapıyorum
biraz beyaz leblebi yedim liptonun form plus çayını içiyorum bide mavi yeşilin light çubuk krakerinden bikaç tane atmakla meşgulüm ağzıma :)
işte şimdilik bu kadar :)
hıııı bu saate kadar 1 litre suyumu da içtim :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızlar izinden yeni döndüm, pek sizlere katılamıyorum ama,
ne olur kusura bakmayın.
Bu aralar herkesin sinir, stresi üzerinde, resmen patlayacak bomba gibi herkes.
Vallahi 3 yılımı bir bitireyim hayırlısı ile emekliye ayrılıp ........ olup gidecem anasını satımmm.

Şşşşşşt şşşşşt sakin ol,sinirlerine hakim ol..:roflol:

YURDUSUM'cum boşluğu neden doldurmadın..:roflol:

öglen
sucuklu yumurta.................400
ekmek...............................120
biber domateszeytin............150
adını sölemek istemedigim bişe...500

citol,artık akşama bişey yeme..
:olmaz:

Son düzenleme:
selam kızlar.
citol kaptan ben bugünlerde o kadar yoğunum ki, kalori hesaplamayı bırakın internete dahi giremedim. bizim yazılı ve karne haftası olduğu için öğrenci notlarıyla cebelleşiyorum. sonra onları internete e okula giriceç. fırsatbuldukça yazmaya çalışıyorum.

kalori hesaplarımı yazamadım ama bu hafta en az 1300 gram verdiğimi görüyorum. daha yarın akşam yazıcam esas kilomu. bu akşam step aerobik dersim var. orada biraz daha eririm...

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey okurken sonunda doktor koltugunu sana bırakıp istifa etcek die bekledim ama :D alçak gönüllüymüssün bunu hayal etmemişsin :roflol: :roflol:

bu doktor korkusuda olmasa zaten kilo fln veremem ben fisfisfis ilk diyete basladıgımda yaklasık olarak 4 sene önce 16 kilo vermişdim filinta gibiydim 70 lere inmişdim yahu :D ozmnda ablamdan korkumdan kaçırmıyodum sırnaşık şey

evet evet birinden korkmak lazım mutlaka yoksa bende diyetisyenin verdiği listeyi pek yapmıyorum kendime göre bi düzen oturttum onu yapıyorum ama düzenli kontrol var diye dikkat ediyorum... Allahım bide o tartı yok mu ahh o tartı nasıl bişi anlamadım ki atıyo mudur kafadan napıyodur ama her seferinde tutturuyo:uhm:

yaa bu arada 100 gr leblebi 340 kalori miymiş aboooooo:1shok:

Kızlar izinden yeni döndüm, pek sizlere katılamıyorum ama,
ne olur kusura bakmayın.
Bu aralar herkesin sinir, stresi üzerinde, resmen patlayacak bomba gibi herkes.
Vallahi 3 yılımı bir bitireyim hayırlısı ile emekliye ayrılıp ........ olup gidecem anasını satımmm.

şekerim 3 sene iyi... benim daha 8 senem var emeklilkiğe :bbo:

Sabah.

1.5 dilim çavdar ekmek...........90cal.
1 yumurta..............................77cal.
49gr.beyaz peynir...................122cal.
15gr çilek reçeli.......................40cal.
Sayısını unuttum çay..:))

Ara:
200gr.Kefir..............................90cal.

Ara:
3 Kuru kayısı...........................50cal.

Öğle:
Mantar....................................190cal.
1.5 dilim çavdar ekmek...............90cal.

Ara:
Yarım muz.................................50cal.

Akşam:
200gr.yoğurt.............................152cal.
Yarım dilim ekmek......................30cal.
Portakal.....................................50cal.

Toplam..1046cal..

Yürüyüş 1 saat..

Son düzenleme:
evet evet birinden korkmak lazım mutlaka yoksa bende diyetisyenin verdiği listeyi pek yapmıyorum kendime göre bi düzen oturttum onu yapıyorum ama düzenli kontrol var diye dikkat ediyorum... Allahım bide o tartı yok mu ahh o tartı nasıl bişi anlamadım ki atıyo mudur kafadan napıyodur ama her seferinde tutturuyo:uhm:

yaa bu arada 100 gr leblebi 340 kalori miymiş aboooooo:1shok:

Düzeltiyorum 360 cal. :):):)

ewed ben leblebiyi pek sevmem :D bide çorumluyum 40 yıl yemesem aklıma gelmez naniknanik

aynen benimde pazarları kontrolüm var ama bu hafta çok iyiydi enerji almısım kiloda vermişim kocamn bi aferim aldım doktorumdan :) bakalım simdi pazara az kaldı bu hafta ne çıkcak :D
o tartıya bende takıgım ya elimle tutunca nası yag oranımı ölçüo bende onu anlamıyorum CADIARZU CADIARZU

Sanırım düzeltmesen daha şahane olurdu.

Leblebiye de veda edelim o zaman. bilmiyorumkismile

cherry_pie
ya evet iyi bişi de yine de 2 kilo kas yapıp 1 kilo yağ verince 1 kilo almış oluyorum hem sevindim hem üzüldüm çünkü kas yapınca metabolizma hızı artıyo hemde sarkma ihtimali düşüyo ama yine de nerenden olursa olsun kilo aldığımı görmek moralimi bozdu... diyorum ya normalde olsa diyet miyet dinlemem anasını bile ağlatırım valla çikolataymışş püürt diyetisyene sordum rgli öncesi bitter çikolata yiyebilirsin 1 tane dedi ama 1 taneden kastı nedir sormayı unuttum yani şu bayramlarda verilen yuvarlaklardan 1 taneyse dişimin kovuğuna bile yetmez kafama göre 80 gr lık kareleri 1 tane algılarsam da pek iyi olmaz heralde
acayip gaza geldim 3 Şubatta kontrolüm var Allah nasip ederse kadın bana şöyle desin istiyorum: Aslı naptın sen nasıl böyle çok ve sağlıklı kilo verdin söyle Allah rızası için yalvarıyorum varımı yoğumu vereyim söyle diğer hastalarıma da uygulamak istiyorum... aynen böyle desin
ooyhh bu kadar da hayal kurulmaz ki çok güldümm

Koptum yaa harikasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben ne yedim hmmm sabah 1 bardak su, 2 kayısı kurusu, sonra kahvaltıda bi dilim ekmek bi dilim peynir. sonra çay içtim. Sonra bi daha çay içtim yarım litre su içtim.leblebi yedim öğlen de 1 kase çorba 2 dilim ekmek yedim. Ekmeği kesmek istiyorum yaa sadece kahvaltı da yemek istiyorum

Hoşgeldiniz ben de yeniyim burda ama zayıflamaya kesin kararlıyım :)olacakda hepberaber yapacağız inşallah

Yaparız tabi canım yaa. Gel şöyle yamacıma.vereliniortak Ben de Bonus un yamacındayım o kimin yamacında bilemiyom. Böyük ihtimal le citol un yamacındadır kaydirigubbakcemile3

citol
öglen
sucuklu yumurta.................400
ekmek...............................120
biber domateszeytin............150
adını sölemek istemedigim bişe...500

adını söylemek istemediğin şeyi yememeye çalış bi daha bak seni akşam yemeğinden etti:umursamaz:

Bu arada beni de listeye yazar mısın? Eskisi gibi cuma dan cumaya alıyon listeye demi?

Bonus
Kızım ben anlamıyorum senin damak zevkini he mis gibi kepekli bisküvü iğğğ yapacak neyi var yimezsen yime Beyaz leblebileri bitirdim ben sarısını aldım

Benim damağım çok zevkli kızımcokacimcoook bayanssulusmile

oyy anamm miniminnacık kötü beyaz leblebiyi görüyonnu sen ohaoldumsmileCADIARZU
ewed ben leblebiyi pek sevmem :D bide çorumluyum 40 yıl yemesem aklıma gelmez naniknanik

aynen benimde pazarları kontrolüm var ama bu hafta çok iyiydi enerji almısım kiloda vermişim kocamn bi aferim aldım doktorumdan :) bakalım simdi pazara az kaldı bu hafta ne çıkcak :D
o tartıya bende takıgım ya elimle tutunca nası yag oranımı ölçüo bende onu anlamıyorum

CADIARZU CADIARZU

ooo tebrik ederimm valla helal olsun opuyorumnanaktan o duyguyu iyi bilirim çıkmadan önce hem biran önce çıkmak istiyosun hem de ayakların geri geri gidiyo yalebbim şunları elime alsam bi türlü almasam bi türlü diyosun azcık parmak ucuyla tutsam da yağı az çıkartsa flan kaydirigubbakcemile3 ya da diyetisyen görmeden peçeteyle flan mı tutsam diye düşünüp görünce de eee domuz gribi dikkatli olmak lazım ayaklarına yatmayı istemek aaaah aaaahhh ne anılarım var o tartıyla olumunekankayizsmile ne diyelim Allah yokluğunu göstermesin yine de iyi gaz yapıyo mübarek aklinialirimsmile

Koptum yaa harikasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

guclubacismile

kaydirigubbakcemile3

bu arada işlerimi hallettim ohhhh şimdi de paşalar gibi ara öğünümü yapıyorumsositososito

-3 tane yulaflı etiform
-elmalı yeşil çay (tatlandırıcım bitmiş azcık şekerli:kedi:)

bide üstüne elma , armut flan yicem tatlının gözüne vurcam kaydirigubbakcemile3
ooohhh çikolata isteğimi de bastırdım yemedim cillop gibi oldu valla zemuszemus
oleeey beee çok mutluyummmzemuszemus

2 tane kuru kayısı yedim. Şimdi eve gidiyorum giremezsem herkese iyi akşamlar. Söz fazla yemiycemeyvahedigeldismile

hadi yaa:çok üzgünüm: neyse sirkeden medet umduğum yok da belki bi ihtimal işe yarar diye hem başka faydaları da varmış bakalım bekleyip görcem :1rolleyes: bi faydası olursa haberdar ederim inşallah kaydirigubbakcemile2

sirke lafını duyunca atladım valla ben elma sirkesi ve ılık suyu uyguladım arkadaşım düzenli olarak 2 hafta da 2.200 gr verdim şu sıra kendimi dinlemeye verdim ama cumartesiden itibaren tekrar başlayacam bence dikkat et mide problemin varsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese slmlarrrrrrrr
ben bugün ne yedim bilemiyorum sabah kendime tost yapmıştım acelem var die yarısını yedim çıktım eve geldiğimde kahve içtim sonra dışarı çıkmam gerekti ağzıma yarım akıtmayı tıkıştırdım dışarı çıktım eve geldim baktım akşam oldu 1 kepçe çorbaa yoğurtlu ıspanak yedimm barbunya ve bulgur pilavı vardı 2 şer yemek kaşığıda ondan yedim ve kendime geldim kalorisini şuan çıkaramıcam çünkü bugün yüzmeyede gittiğim faal bigündü çokkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmm

tmm hayatım öle yaparızz
sen perşembeden sölerisin kilonu
muckss
şimdi girdim eve hemen yazayım eşim gelmeden.
tamamdır ozaman citolüm.
ben fırsat buldukça menü de eklerim.
bu bugünkü menü

tam buğday ekmeğine tost(peynirli) çay
öğlen etli kurufasulye pilav vardı ben kurufasulye yedim bikaç çatal da ayran
şimdi ıspanak yoğurt salata yiycem
bi de mandalina

Back
X