patlıcan,biber,kabak.. karışık dolmaydı canım...:))
bende de bugün aynı menü vardı.
sabah 1 domates maydoz 1k.zeytinyağı 1kk peynir.
ara öğün yok.
öğle akşam 3 dolma 1 dili,m ekmek
2 litre su.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patlıcan,biber,kabak.. karışık dolmaydı canım...:))
canım bence zaten iki seansa böl bi insan on küsür kilometreyi iki seansta yürür (haa bu leslie gerçekten nasıl bişi bilmiyorum yani tam yürütüyosa o kadar kilometreyi) bir de vücudunun üst kısmını çalıştır yürüyüşte. ısınmada da alt kısmı doğru ısıtmayı ihmal etme. zaten ben sana söyliyim yağlardan kurtulursan biraz kaslı bir bacak mükemmel olur ööle zayıf ama lömbür löbür bir bacaktansa yağsız ama hafif kaslı bi bacak daha iyi bence
afiyet olsun canım. sen yalnız mı yaşıyosun? ablanla mı? unuttum da. ya ben de tavuk manyağıyım. hergün olsun yerim valla.
ya aslında yavaş olsun kalıcı olsun tabi ama bu temmuzda 4 kilo versem ramazan geliyo çok veremem sonrada bayram var ne kadar sadık kalabilirimki diyete bideee:kedi: eylül sezonunu 42 44 beden açmak istiyorumboshayallersmile:![]()
Boyum 1.75 canım ama şişko olduğum için kısa görünüyorum =))) sağol ya 120 yi 110 yaptın hiç moral olmadı![]()
![]()
![]()
özgürlük onu hergün yeniden hakedenindir. bu sözün altına imza atarım. bu sözü bana ve hayatıma kazandırdığı için de carnivale ye çok ama çok teşekkürler.![]()
özgürlük onu hergün yeniden hakedenindir. bu sözün altına imza atarım. bu sözü bana ve hayatıma kazandırdığı için de carnivale ye çok ama çok teşekkürler.![]()
CADIARZU:uhm: düşündürdü bu söz beni..BAdem13 bunu beğendi alkisalkisalkis
Boyum 1.75 canım ama şişko olduğum için kısa görünüyorum =))) sağol ya 120 yi 110 yaptın hiç moral olmadı![]()
![]()
![]()
bugün SIKI bir diyete basladim kizlar...ama fazla yürüyemedim sadece 30 dakika..ya canlarim bana evde cok kalori yakan bir egzersiz hareket söylermisiniz?
Vay cesursun baya pregant,ben bir tanesini yeme konusunda bile emin değilim :bbo:
Senin için en iyisi çok katı olmayan bir diyet yapman ve spora ağırlık vermen bence..Değilse cuk gelir verdiğin kilolar maaleseff.. yasakkelime