• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uyku tutmadı.tekrar geldim.size başıma gelen bir şeyi anlatayım da hastalıklarım yüzünden gerdiğim topiğin havasını biraz açayım.biraz hata olursa kusuma bakkmayın.
buranın yerlisi eda teyzem var.73 yaşında bir dostum.ne zaman bilgisayarda görse kzar.''kız ne bu bırak şunu der.bende ona bilgisayarı şiri göstermek için,işine yarayacak bütün bilgileri gösterdim.
''BAK AKLINA NE GELİRSE SOR BU SANA GÖSTERİR ''dedim.
ertesi gün yüzü asık geldi.belliki bir sorunu var.!!ZEYNEPCİĞİM,SOR BAKALIM ŞUNA BENİM GELİNLER NE KAYNATMIŞ BENİM HAKKIMDA demezmi.valla bunları yazarken bile katılıyorum.yerimseniben...

canım bence zaten iki seansa böl bi insan on küsür kilometreyi iki seansta yürür (haa bu leslie gerçekten nasıl bişi bilmiyorum yani tam yürütüyosa o kadar kilometreyi) bir de vücudunun üst kısmını çalıştır yürüyüşte. ısınmada da alt kısmı doğru ısıtmayı ihmal etme. zaten ben sana söyliyim yağlardan kurtulursan biraz kaslı bir bacak mükemmel olur ööle zayıf ama lömbür löbür bir bacaktansa yağsız ama hafif kaslı bi bacak daha iyi bence

mm..Tamam o zaman 2 mil öğlen saatlerinde,3 mil akşam yaparım..Gün içinde daha da hareketli olurum -zaten evde tadilat var,yemeğiydi çayıydı,bulaşığıydı koşturuyorum-.Haftada 2-3 gün 5 mil yaparım ben yine sanırım -tatlicadiarzu- öyle dengeleyeyim hihoyyyt

afiyet olsun canım. sen yalnız mı yaşıyosun? ablanla mı? unuttum da. ya ben de tavuk manyağıyım. hergün olsun yerim valla.

Ailemle yaşıyorum aslında ama annem ve kardeşim memlekette ablamda çalışıyor akşam 7de geliyor ondan kim yemek yapacak tavuk balık köfte en iyisi sempatiksalakcinni

ya aslında yavaş olsun kalıcı olsun tabi ama bu temmuzda 4 kilo versem ramazan geliyo çok veremem sonrada bayram var ne kadar sadık kalabilirimki diyete bideee:kedi: eylül sezonunu 42 44 beden açmak istiyorumboshayallersmile::D

Ramazan,bayram bizim dikkat etmemiz lazım hep Çok üzgünüm çoook Şahsen bu diyet döneminin son olmasını istiyorum çünkü artık bıktım,onun içündür ki her dönemde ve şekilde dikkat edeceğim yediklerime,sporuma inşallah yani :Saruboceq::Saruboceq:Sen de doğru beslenmeyle oruç tutarken bile kilo verebilirsin bence hihoyyyt Bayrama 2 ay var iki ayda en kötü ihtimal 92-94 olsan hihoyyyt

Günaydın kızlar :3:

Sabah kahvaltım magnum gold oldu :D sabaha kadar ancak dayanmışım yememek için ablam işe gitmek için hazırlanıyordu ben yataktan kalkıp gözlerimi açmadan magnuma yürüdüm gözlerim kapalı yedim resmen hahah ablam şoka girdi :D

Şimdi yürüyüş zamanı evden çıkıcam en az 45 dakika yürümeden geri gelmeyeceğimmm...

Kızlar dün çektim bunu birşey sormak istiyorum size 120 kilo gibi görünüyormuyum ???

:uhm:

Resimden alıntı yapmadan cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar :)

Son düzenleme:
Baharciim boyun kaç senin??En,en çok 110 kilosundur derdim bilmesem a.s

Son düzenleme:
Boyum 1.75 canım ama şişko olduğum için kısa görünüyorum =))) sağol ya 120 yi 110 yaptın hiç moral olmadı :D :D :D

Boyum 1.75 canım ama şişko olduğum için kısa görünüyorum =))) sağol ya 120 yi 110 yaptın hiç moral olmadı :D :D :D

Ama en,en çok dedim..Bir de kilonu bildiğim için sanırım neyse sen beni dikkate alma moralini bozduysam sırnaşık şey benim boyum 172 bana 167 falansındır diyorlar kilolarımdan olsa gerek aklinialirimsmile ama onlar da gidiyor artık,sen kilo mu verdin,boy mu attın derler herhalde şakkıdı

özgürlük onu hergün yeniden hakedenindir. bu sözün altına imza atarım. bu sözü bana ve hayatıma kazandırdığı için de carnivale ye çok ama çok teşekkürler. :1::1::1:

özgürlük onu hergün yeniden hakedenindir. bu sözün altına imza atarım. bu sözü bana ve hayatıma kazandırdığı için de carnivale ye çok ama çok teşekkürler. :1::1::1:

CADIARZU:uhm: düşündürdü bu söz beni..BAdem13 bunu beğendi alkisalkisalkis

canım benim ne demek hayatımın en zor günlerinde bna rehberlik eden bir sözdür bu. bir şeyleri değiştirebilirse hepimiz için, ne mutlu bana:)))))olumunekankayizsmile

baharım alıntı yapmadan yazıyorum:)))) 120lerde göstermiyosun asla umarım bir an önce ineriz bebişim şu yetmişlere de yetmiş gösteriyor muyum diye sorarız:)))))))

Vay cesursun baya pregant,ben bir tanesini yeme konusunda bile emin değilim :bbo:

ama hakettim ya. 5 gündür diyet yapıyorum hergün koşuyorum. çok canım çekiyo. 1 ara öğünümde yerim. ya da 2 sempatiksalakcinni fazladan bir tur daha koşar yakarım.

Back
X