Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya yerim yada yemem dengesizim boyle iste.mesela ilk basladiginda neler yerdin.bana 1 gunluk ornek bi menu yazabilirmisin

yazarım tabi

uyanınca 2 bardak su+4 kayısı

sabah
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates-salatalık

ara
200ml süt
2 grissini

öğlen
1 dilim ekmek
2 yumurta büyüklüğünde et
salata
1 meyve

ara
2 griisni
1 meyve

akşam
12 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata

ara
2 meyve

ya yerim ya yemem diye bişey yok canım. kilo vermek istiyorsan yiyeceksin ama bak örnekteki gibi.
et yemekleri ya fırında, ya haşlama ya da ızgara olacak
sebze yemekleri 1kg sebzeyi en az 1 en fazla 2 yemek kaşığı yağla pişireceksin.

ayrıca yemeyip yemeyip hızla yediğin zaman çok daha fazla kilo alırsın.

haklisin canim insallah bende senin gibi basaririm.resimde en fazla 24 gosteriyosun hic dogum yapmis gibi durmuyosun masallah allah nazarlardan korusun.

haklisin canim insallah bende senin gibi basaririm.resimde en fazla 24 gosteriyosun hic dogum yapmis gibi durmuyosun masallah allah nazarlardan korusun.

işte benim duymak istediklerim bunlar. çok mutlu oldum canım çok sağol.

sende sagol canim allah hepimizin gucunu iradesini artirsin.

simdi cikmam lazim migren var bende ve suan cok kotu basim agriyo tabi aclliginda cok etkisi var ilacimi alip yatmasam 3 gun yapisir gitmez bu agrilar.

cok sagol destegin icin yarinda yazalim destegini esirgeme benden.

iyi geceler!

merhaba canlarim nasilsiniz? burasi yine eskisi gibi olmus böyle daha güzel bence..ee kilolar ne alemde periz nasil gidiyor?

sende sagol canim allah hepimizin gucunu iradesini artirsin.

simdi cikmam lazim migren var bende ve suan cok kotu basim agriyo tabi aclliginda cok etkisi var ilacimi alip yatmasam 3 gun yapisir gitmez bu agrilar.

cok sagol destegin icin yarinda yazalim destegini esirgeme benden.

iyi geceler!

amin canım. geçmiş olsun. aç kalma sakın. ben hep burdayım canım. tabi ki destek olurum. iyi geceler.

Back
X