Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ekincik söz için teşekkür etmişsin ne demek kuzuuummm benimmmolumunekankayizsmile aynı yolun savaşçılarıyız biz güçlendirecek ne bulduysak paylaşacağız:))))

badem bir anlık bir zevk o canım sadece bir an... hayatımızda toplam ne kadar sürelik bir zevk vermiştir bize yemek yemek? yani zaten hepimiz hızlı yemek yiyen eskiden) insanlarız. bir düşün şöyle senin yarım saati bulan akşam yemeklerin oldu mu? benim yemek sonrası sohbeti dışında yarım saat boyunca yediğim bir ğünüm olmadı. e gün 24 saat... toplasan hadi hadi iki saatlik bir zevk için bütün hayatımızı mahvettik... şimdi o dolaba gidecen yiyecen kendini kaybedicen hemen arkasından gelecek tek şey pişmanlık... hem öle bi pişmanlık ki bu sadece yediklerin için değil her şey için kendini suçlayacağın, kendinden nefret edeceğin, bu kadar çabanı silip attığın için kendine ihanet ettiğini düşüneceğin bir pişmanlık... bence sakin ol nefes al ver iki bardak su iç bir elma ye varsa bir avuç leblebi ye ve yarım saat bekle inan geçecek açlığın... zaten aç olan midemiz değil ruhumuz... olmadı uyu ama yeme... kendine yapma bunu...:mymeka:

açtım Leslie'yi 35-40 dk yürüdüm kan ter içinde kaldım..Bu yorgunluğa rağmen gidip yersem yyuuhh bana sempatiksalakcinni Banyoya gireyim soğuk suyla bir duş alayım..İştah patlamam yerini sakinliğe bırakıyor yavaş yavaş..Allah'ın sana şükürler olsun..:Saruboceq: olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Su içeceğim sadece,sadece su :içelim: 5e kadar bir şey yemek yok,5te bir armut dolapta gördüm gözüm kaldı :1rolleyes: akşam yemeğim de sadece salata yağ-tuz-balık-tavuk hiçbiri yok..

YENA'm ben geldimmmm :))) bakayım dedim ne yapar ne edersiniz. eski yeni kim var kim yok herkese merhaba...
başta YENA'yı yazdım ama o ısrarla gel diyor bana onun için :)))

nasılsınız hanımlar?? nasıl gidiyor hayatınız??

Hoşgeldin taze anne a.s. seni sormalı sen nasılsın?? yerimseniben

selam herkeze bende tutamıyorum bugün kendimi badem vallahi sabahtan beri iki dilim tatlı bir küçük kase dondurma diye gidiyor akşamada yemeğe davetliyiz evde yatılı misafir var kayınvalidede sürekli yemeklerle haşır neşiriz yarında bizde olur yemek daveti büyük bir ihtimalle 15 gündür kv ile limoniydik rejimim gayet rahat geçiyordu sabahtan beri aşağıda ondayız engelleyemiyorum kendimi allahım sabır ver bana zaten kilo veremedim bu hafta verdiklerimi almayayım razıyım

badem kiz canim sen cok giclu iradeli bir kizsin gececek sakin yenilme!guveniyorum iradene!

Yenilmedim yemedim,yani 3/4 simidi ve karpuz saldırımı saymazsak yemedim zemuszemus İrademe ben de güveniyordum;ama nerden çıktı bu saldırgan ruh anlamadımbilmiyorumkismile Allah bir daha göstermesin eyvahedigeldismile:olmaz:

şişkoyummm hala :))) diyetler işe yaramıyor spora zaman yok kızım hala uyumuyor allahtan kilo almıyorum bayanssulusmile
kaç kilosun,hee de bağa bağayım aklinialirimsmile yerimseniben Diyetler işe yaramaz mı yyaaw,acık da daha hareketli olursan ohh bir bir gider kilolar olumunekankayizsmile
kızım uyurken biraz uyuyayım bende çok yorgun ve uykusuzum aslında yarım saat leslie yapsam ama elim kolum kalkmıyor

Bence yarım saat Leslie'ni yap derinciiim,zaten kaçamkalrın olmuş,uyursan cuuk malum yere yerleşir hain glikozlar kötükedihüso Ben iştah patlamamı Leslie ile yendim kaydirigubbakcemile2 Kadın diyetimin-hayatımın dersem de yeri var- anlamı oldu opuyorumnanaktan SEVGİLER,SAYGILAR LESLİE!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Slm kızlar :3:

Dün spor yaparken uyluk kemiğim oynamış oturamıyorum çok acı çekiyorum ya napıcam ben :gitme:

Sabah tartıldım yine 120.7 çıktı 3-4 gün ne bulursam yemiştim sevindim kilo almamama sempatiksalakcinni yarın için bir ümidim yokta haftaya cuma kilo vermiş olurum umarım bilmiyorumkismile

neettin kız uyluk kemiğine doktora git istersen ciddiye al geçmiş olsun canımmmm :gitme:

tombulkelebekim kullanıcısından alıntı
Slm kızlar

Dün spor yaparken uyluk kemiğim oynamış oturamıyorum çok acı çekiyorum ya napıcam ben

Sabah tartıldım yine 120.7 çıktı 3-4 gün ne bulursam yemiştim sevindim kilo almamama yarın için bir ümidim yokta haftaya cuma kilo vermiş olurum umarım

neettin kız uyluk kemiğine doktora git istersen ciddiye al geçmiş olsun canımmmm :gitme:

Bence de oturamayacak kötüysen doktora git,Allah korusun ciddi bir şeyse kötü olur

kızlar bu sabah azcık börek 2 dilim salam 1 dilim kepek ekmeği 1kk peynir ve 3 zeytin yedim öğlen tavuklu taze fasulye yemeği az yag ile yapıldı ve 1 kase yogurt yedim.akşam da 1 salatalık ve bu çabuk çorbalardan tarhana çorbası içicem akşam yemeği olarak.1 de elmam var gece 11 gibi acıkırsam onu yicem.gece 3 civarı yatıyorum.nasıl bugünkü menüm.yarın 99 u görürüm herhalde.sabah yediğim börek ve 2 dilim salamı saymazsak fena değil dimi.:D he bide bugün misafr var kısır yaptım.onun da tadına baktım 1 yemek kaşığı.

bugünkü fazlalarım 2-3 ısırık börek 2 dilim salam ve 1 kaşık kısır.toplarsak herhalde 200 kaloriyi bulur.:):)

dimi :D neyse yarın görücez bakalım tartıya olumsuz yansıyor mu.:) hepinizi öpüyorum ben işe gidiyorum.gece 2 de gelicemmm.:( hadi muckkk.

Yenilmedim yemedim,yani 3/4 simidi ve karpuz saldırımı saymazsak yemedim zemuszemus İrademe ben de güveniyordum;ama nerden çıktı bu saldırgan ruh anlamadımbilmiyorumkismile Allah bir daha göstermesin eyvahedigeldismile:olmaz:

aferin sana simit karpuz sayilmaz!kis kis de birdaha gelmesin saldirgan ruhun.

Aynennnnnnnn!! Bi gun bi magazaya girmistim en son Turkiyedeyken, ablama hediyelik bi elbise alcaktim (38 beden :ecrin_bebek:), orda 44-46 yokkkkkkkkkkkkkk En fazla 42 :oklava:
Tabi beni gorunce sasirdilar bu kiz napiyo burda diye seyler duydum kötükedihüsokötükedihüso
Acayip sekilde sinirlendim, agzimi bi actim allahhhh bi dirdir'im var hic bitmez sinirlenirken sırnaşık şey (Her cumlede bi kufur tabi :utangac::utangac:)
Ohoooo boyle hikayeler dolu doluuu kafamçokkarıştı

Merak etme insallah seneye citir kizlar olcazzzzzz :lepi::lepi:
Havamizdan gecilmicek he sırnaşık şey. Eeeee o kadar zorluk cektik, birazda artiz takilak dimi şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3

olcez dimi kiz su milleti bi susturalim!!onlara neoluyorsa kilomuzu sanki onlara tasitiyoruz.yok onlari kavurup yaglarini ustumuze doktuler sanki bize oyle bakanlar varya bizden better olsunlar en kilolu halimden 10 da fazla olsunlar insallah!

Ah meruse can meruse o kadar kızdım ki daha yanıma yaklaşmasın..Zaten sabah + 500 grdüm tartıda :umursamaz:

canim benim yarina kalmicak ucup gidecek hemde yaninda bi 500 u daha alip gitsin insallah.sende biliyosundur uyku duzensizligide kilo yapar sislik yapar.son gunlerde sende baya uykusuz kaldin galiba.

Back
X