- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
ekincik söz için teşekkür etmişsin ne demek kuzuuummm benimmmolumunekankayizsmile aynı yolun savaşçılarıyız biz güçlendirecek ne bulduysak paylaşacağız:))))
badem bir anlık bir zevk o canım sadece bir an... hayatımızda toplam ne kadar sürelik bir zevk vermiştir bize yemek yemek? yani zaten hepimiz hızlı yemek yiyen eskiden) insanlarız. bir düşün şöyle senin yarım saati bulan akşam yemeklerin oldu mu? benim yemek sonrası sohbeti dışında yarım saat boyunca yediğim bir ğünüm olmadı. e gün 24 saat... toplasan hadi hadi iki saatlik bir zevk için bütün hayatımızı mahvettik... şimdi o dolaba gidecen yiyecen kendini kaybedicen hemen arkasından gelecek tek şey pişmanlık... hem öle bi pişmanlık ki bu sadece yediklerin için değil her şey için kendini suçlayacağın, kendinden nefret edeceğin, bu kadar çabanı silip attığın için kendine ihanet ettiğini düşüneceğin bir pişmanlık... bence sakin ol nefes al ver iki bardak su iç bir elma ye varsa bir avuç leblebi ye ve yarım saat bekle inan geçecek açlığın... zaten aç olan midemiz değil ruhumuz... olmadı uyu ama yeme... kendine yapma bunu...:mymeka:
açtım Leslie'yi 35-40 dk yürüdüm kan ter içinde kaldım..Bu yorgunluğa rağmen gidip yersem yyuuhh bana sempatiksalakcinni Banyoya gireyim soğuk suyla bir duş alayım..İştah patlamam yerini sakinliğe bırakıyor yavaş yavaş..Allah'ın sana şükürler olsun..:Saruboceq: olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Su içeceğim sadece,sadece su :içelim: 5e kadar bir şey yemek yok,5te bir armut dolapta gördüm gözüm kaldı :1rolleyes: akşam yemeğim de sadece salata yağ-tuz-balık-tavuk hiçbiri yok..