Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle herkesin berat kandili mübarek olsun arkadaşlar.
bugün çok ama çokk mutlu oldum.sonunda 99.8 :lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar bu gün vurdum tatlının dibine dibine
sabah bi kalktım ewde pasta var kahvaltı yerine götürdüm 1 dilimini şişirdi beni tabi biraz ara verdim öğlen yemeği yerine 4 gibi 2. dilimide yedim annem sinir küpüne döndü tabi ekmek yemion pasta yiyon die mecbur akşam yemeğindede türlü yedim karnım hala şiş bu arada 1 bardak fanta ve bir bardak meyve suyunu araya sıkıştırdım:D

Hemsireleri unutmayalim liiiiiitttfennn sırnaşık şey
Hemşire min sen?? Aman aman hanimiş benm tombişim kaydirigubbakcemile3

Bunada sukur yerimseniben
Kim tutar seniiiii Bademmm, aynn walk walk walk hihoyyyt

Ahhhhh biri yerimden kaldirsada yapsammmmm :delphin:
Kalk yerinden :oklava: Sporu aksatmak da neymiş :mymeka:

öncelikle herkesin berat kandili mübarek olsun arkadaşlar.
bugün çok ama çokk mutlu oldum.sonunda 99.8 :lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
Afeerin sana,aferin sana a.s.:nazar: Allah devamını da getirsin inş:Saruboceq:

sabah bi kalktım ewde pasta var kahvaltı yerine götürdüm 1 dilimini şişirdi beni tabi biraz ara verdim öğlen yemeği yerine 4 gibi 2. dilimide yedim annem sinir küpüne döndü tabi ekmek yemion pasta yiyon die mecbur akşam yemeğindede türlü yedim karnım hala şiş bu arada 1 bardak fanta ve bir bardak meyve suyunu araya sıkıştırdım:D
Aman aman seherim ay kızım ne ettin sen??Ben dün bir nohut tanesi kadar yerken düşündüm yesem mi yemesem mi diye,çok ayıp çoookk:olmaz: Fanta ve meyve suyunu -hazır olanlardansa- hiç hiç dile getirmiyorum boşuna kalori çokluğu:sinifsinif:
aman sporu aksatma canım..ben ingilizce kursuna gidiyorum şimdi..gece görüşmek üzere kızlarr opuyorumnanaktan
Bekleriz canım her daim opuyorumnanaktan sırnaşık şey

kizlar sonunda tekrar geldim.neler yapiyosunuz bakalim.bugun diyetti aksam birazcik yuttum bi tabak kiymali soslu spagettiyi mideye indirdim valla mis gibi olmustu dayanamadim.ceza varmi bana?

İnşallah canım, bu hafta tutacağım bu boğazı şartladım kendimi, sabah küçük tostumu yedim çayımı içitm, bol bol da su içiyorum :içelim:

Bu arada Kandiliniz mübarek olsun, hepinizi seviyorum, bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum ama bildiğiniz gibi sorunlarımız var bu konuda, bana da duacı olun kızlar lütfen senağlama[/QUOTE

canim ya rabbim sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah!okuduktan sonra hemen senin icin dua ettim kabul olsun insallah birdahaki berat kandiline kucagin bebisli olsun amin!

kizlar sonunda tekrar geldim.neler yapiyosunuz bakalim.bugun diyetti aksam birazcik yuttum bi tabak kiymali soslu spagettiyi mideye indirdim valla mis gibi olmustu dayanamadim.ceza varmi bana?

Hoşgeldinn!!Cuma günü tartıda alırsın cezanı,cumadan önce kesin tartıya çıkacağını varsayarsak çıktığın dakika aaahhh dersin ki cezanın daha acısı cıkssss namümkün :olmaz:

Eskiden anneminde oyle laflari vardi "yemek yemiyon ama ekmek+nutella yi goturuyon" derdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Amaaaaaaaaaaaa hic sevindirik olmadim haberin ola :kızgın:
Bunu hakkettin ----------->> :oklava:

Back
X