wuaaawww maşallah .ne güzel.dikkat et yine de sen.sonra benim gibi bunalımlarda takılırsın.bi ara oldugum gibi.psikopata bağlamıştım resmen ya.kaydirigubbakcemile3
sorma canim o dedigin bunalimlari yeni yeni atlatmaya calisiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuaaawww maşallah .ne güzel.dikkat et yine de sen.sonra benim gibi bunalımlarda takılırsın.bi ara oldugum gibi.psikopata bağlamıştım resmen ya.kaydirigubbakcemile3
Oy oy oyyyyy, masallahh
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallahhh :1hug:
Hic dusunme 10. evlilik donemi cok ozel, eylen rahatina bak yerimseniben
Sonrada diyete devam edersin, egzersizler yaparsin olur biter be cnm
Havamiz yeter bea şakkıdı naniknanik
sorma canim o dedigin bunalimlari yeni yeni atlatmaya calisiyorum.
bende iciyorum malesef.ama cocuklarimin yaninda asla icmem evin icindede icilmez.
sen kac yasindasin?
çok kötü oluyor ya.zayıflıcaz diye psikolojiyi bozmayalım bu kez.
çook uykum geldi bugün.ben yatmaya gidiyorum kızlar.hepinize iyi gecelerr..a.s.
çok kötü oluyor ya.zayıflıcaz diye psikolojiyi bozmayalım bu kez.
çook uykum geldi bugün.ben yatmaya gidiyorum kızlar.hepinize iyi gecelerr..a.s.
Cok guzel kural koymussun valla, tebrik ederim olumunekankayizsmile
21 yasindayim, butun sulale iciyo yaw, annannem 81 yasinda o da iciyo, gen isi diyoruz bu ise kaydirigubbakcemile3
Amaaaaa asla ailemin onunde icmem sadece ablamin yaninda o kadar. Herkes biliyo ama saygi iste icilmez...
bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.
sagol guzelim darisi istiyorsan sana ve tum istegenlere olsun insallah!
ben de bu hafta seninle aynı konumdayım canı ya hadi hayırlısı bakalım..wawww sen 10 yıldır evlisin demek..evlilik yıldönümüzde şimdiden kutlu olsuna.s.
ne guzel canim cok gencmisin daha ben 30 yasindayim 21 yasimda oglusumu almistim kucagima aaaaaaaah genclik
kolay gelsin guzelim ben gitmeden gel hadi benden kahveler.
oyyhh yoruldum yawf.gşttşm film alıp geldim.yürüdüm tabi.yaklaşık 50 dkmı falan aldı.çok değil ama olsun.hem bugün maşallah hiç iştahım da yoktu.harika hissediyorum bugn kendimi.hiç kaçamak yapmadım.:):)
geldim canım veee senden önce hazırladım yine kahvelerihadi sen gel türkiyeyi de özlemişsindir :içelim: bir gün de sen benden önce yap da ben de yurt dışına çıkayım mana ile zemuszemus
Sende moruk sayilmazsin hani, 30 yasindasin, hele 80 yasina gel o zaman dersin ahhhhh 30lu yillarim niiiiiiiirdeeeee yerimseniben
Allah bagislasin ne guzel genc bi annesin daha neyyyyyyyy :lepi:
sagol guzelim darisa sanada olsun insallah cok mutluyum dilerim sen daha da mutlu olursun.
biraz once yazdigini gormeden sana hosgeldin yazmistim.
kalp kalbe karsi iste